• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Valsts prezidenta tradīciju – sveikt jaundzimušos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.06.2011., Nr. 97 https://www.vestnesis.lv/ta/id/232157

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Ģenerālprokuroru, Augstākās tiesas priekšsēdētāju un Pasaules brīvo latviešu apvienības valdes priekšsēdētāju

Vēl šajā numurā

22.06.2011., Nr. 97

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Valsts prezidenta tradīciju – sveikt jaundzimušos

Valsts prezidents Valdis Zatlers jūnijā aizsācis jaunu tradīciju – sveikt Latvijā dzimušos bērnus un tos jaundzimušos, kas tiek reģistrēti Latvijas vēstniecībās ārvalstīs. Kā pirmie Valsts prezidenta apsveikumus saņems 400 bērni, kas dzimuši jūnija sākumā dažādās Latvijas pilsētās un novados.

Apsveikumā jaundzimušajiem Valsts prezidents sūta sirsnīgus laimes, enerģijas, gribasspēka un gudrības vēlējumus un novēl, lai bērns izaugtu par atbildīgu un cienījamu mūsu valsts patriotu. “Latvijā tu esi ļoti gaidīts!” apsveikumā raksta V.Zatlers.

Valsts prezidents uzskata, ka apsveikuma nosūtīšana katram bērnam, sveicot ar nākšanu pasaulē, ir simbolisks solis, lai ikviens jaundzimušais justos gaidīts un mīlēts Latvijā, jo katra jauna dzīvība papildina dramatiski rūkošo Latvijas iedzīvotāju skaitu.

Valsts prezidents līdz šim ir sveicis jubilejā arī Latvijas 100 gadu jubilārus, nosūtot viņiem apsveikumus. Šogad līdz jūnija beigām uz Latvijas novadiem tikuši izsūtīti 57 šādi apsveikumi.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!