• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Līdzjūtībā Krievijas tautai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.06.2011., Nr. 97 https://www.vestnesis.lv/ta/id/232156

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Valsts prezidenta tradīciju – sveikt jaundzimušos

Vēl šajā numurā

22.06.2011., Nr. 97

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Līdzjūtībā Krievijas tautai

Valsts prezidents:

Valsts prezidents Valdis Zatlers vēstulē Krievijas Federācijas prezidentam Dmitrijam Medvedevam izteicis visdziļāko līdzjūtību Krievijas tautai un bojāgājušo radiniekiem saistībā ar Karēlijas reģionā notikušo lidmašīnas avāriju, kurā gājuši bojā 44 cilvēki un vairāki guvuši ievainojumus. Valsts prezidents novēl drīzu izveseļošanos aviokatastrofā cietušajiem.

Valsts prezidenta preses dienests

 

Saeimas priekšsēdētāja:

Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa 21.jūnijā saistībā ar notikušo traģisko aviokatastrofu Karēlijas reģionā nosūtījusi līdzjūtības vēstuli Krievijas Federācijas Valsts domes priekšsēdētājam Borisam Grizlovam.

Saeimas vārdā S.Āboltiņa pauž visdziļāko līdzjūtību Krievijas tautai un sērojošajām ģimenēm, kas pāragri zaudējušas tuviniekus.

Saeimas preses dienests

 

Ministru prezidents un ārlietu ministrs:

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis un ārlietu ministrs Ģirts Valdis Kristovskis Latvijas valdības vārdā nosūtījuši līdzjūtības vēstules Krievijas Federācijas premjeram Vladimiram Putinam un ārlietu ministram Sergejam Lavrovam saistībā ar Karēlijas reģionā notikušo lidmašīnas avāriju, kurā gājuši bojā 44 cilvēki un vairāki guvuši ievainojumus.

Vēstulēs V.Dombrovskis un Ģ.V.Kristovskis pauž visdziļākos līdzjūtības apliecinājumus bojāgājušo piederīgajiem un Krievijas tautai, kā arī novēl drīzu izveseļošanos aviokatastrofā cietušajiem.

Ārlietu ministrijas Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!