• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ministru prezidenta darba vizīti Honkongā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.06.2011., Nr. 92 https://www.vestnesis.lv/ta/id/231609

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Ministru prezidenta oficiālo vizīti Korejas Republikā

Vēl šajā numurā

14.06.2011., Nr. 92

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Ministru prezidenta darba vizīti Honkongā

12.jūnijā Ministru prezidents Valdis Dombrovskis kopā ar Latvijas uzņēmēju delegāciju un vietējo latviešu kopienu Honkongā noskatījās Latvijas un Honkongas kopražojuma filmas “Amaya” pirmizrādi.

Filmas “Amaya” režisors ir Māris Martinsons, un tā uzņemta, Latvijas kinoproducentu kompānijai “Krukfilms” sadarbojoties ar Honkongas kino studiju “October Pictures”. Filmas pirmizrāde Rīgā notika 2010.gada 14.septembrī, bet Honkongā filma līdz šim vēl nebija izrādīta.

13.jūnijā V.Dombrovskis tikās ar Ķīnas Tautas Republikas Ārlietu ministrijas komisāru un Honkongas īpašā administratīvā reģiona vadītāju, uzstājās ar lekciju Honkongas universitātē, kā arī tikās ar Honkongas un Makao uzņēmējiem.

Premjera darba vizītes mērķis bija veicināt politisko dialogu un attīstīt abu valstu uzņēmumu ekonomisko sadarbību, tādēļ premjeru Honkongā pavadīja Latvijas uzņēmēju delegācija, kurā bija pārstāvētas tūrisma, kokapstrādes, loģistikas un citas nozares.

Uz Honkongu meklēt jaunus biznesa kontaktus un sadarbības iespējas kopā ar premjeru bija devušies tūrisma kompāniju “TAS Baltics”, “Baltic Travel Group”, “Your Run” un Rīgas Tūrisma attīstības biroja pārstāvji, kokapstrādes uzņēmumi “Dendrolight Latvia” un “Dores Fabrika”, Rīgas un Ventspils brīvostu pārvaldes, kā arī uzņēmumi “ABEDD Baltic” un “RRB Project”.

Mārtiņš Panke,
Ministru prezidenta preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!