• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Amatu konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.06.2011., Nr. 87 https://www.vestnesis.lv/ta/id/231181

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Vēl šajā numurā

03.06.2011., Nr. 87

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Amatu konkursi

Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcija izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amata vietu -

Bērnu tiesību aizsardzības departamenta vecākais inspektors

(darba vieta Rīgā)

Izvirzāmās prasības vecākā inspektora amata pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa augstākā profesionālā izglītība sociālajās zinātnēs

- labas angļu un krievu valodas zināšanas

- pieredze darbā, kas saistīts ar bērnu tiesību aizsardzības jautājumu risināšanu

- prasme sastādīt administratīvo pārkāpumu protokolu par administratīvo pārkāpumu

- spēja strādāt patstāvīgi, uzņemties iniciatīvu un atbildību, analītiskas prasmes, spēja strādāt ar liela apjoma informāciju, prasme lietot praksē teorētiskās zināšanas

- vēlama pieredze darbā valsts pārvaldē

- saskarsmes kultūra un prasme kontaktēties ar cilvēkiem

- iemaņas darbā ar datoru

 Vecākā inspektora amata galvenie darba pienākumi:

- kontrolēt Bērnu tiesību aizsardzības likuma un citu bērnu tiesību aizsardzības regulējošo normatīvo aktu ievērošanu noteiktā administratīvajā teritorijā

- pēc savas iniciatīvas vai sakarā ar sūdzību pārbaudīt jebkuras valsts vai pašvaldības institūcijas, sabiedriskās organizācijas vai citas fiziskās vai juridiskās personas darbību bērnu tiesību aizsardzības jautājumos

- sastādīt administratīvo pārkāpumu protokolu par administratīvo pārkāpumu, ko izdarījušas institūcijas amatpersonas vai darbinieki

- sniegt metodisku palīdzību bērnu tiesību aizsardzības speciālistiem pašvaldībās

Motivēta pieteikuma vēstule un CV jāiesniedz 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis" personīgi vai jānosūta pa pastu Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijai Ventspils ielā 53, Rīgā, LV-1002.

Tālrunis uzziņām 67359137, e-pasts: anita.gotharde@bti.gov.lv.

 

Valsts meža dienests izsludina konkursu uz Ziemeļkurzemes virsmežniecības mežsarga ierēdņa amatu -

1. Vandzenes mežniecībā viena amata vieta

2. Dundagas mežniecībā viena amata vieta

3. Ances mežniecībā viena amata vieta

4. Ugāles mežniecībā trīs amata vietas

Prasības pretendentiem:

- augstākā izglītība mežsaimniecībā

- darba pieredze mežsaimniecībā vai meža apsaimniekošanas normatīvo aktu ievērošanas uzraudzībā (līdz vienam gadam)

- autovadītāja apliecība B kat.

- personīgais transports

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

Galvenie pienākumi:

- sagatavot administratīvo aktu projektus

- veikt praktisko meža apsaimniekošanas un medības reglamentējošo normatīvo aktu ievērošanas uzraudzību

Pieteikuma vēstuli, profesionālās darbības un izglītības aprakstu (CV), izglītību apliecinošu dokumentu kopijas iesūtīt vai iesniegt personīgi 20 dienu laikā pēc sludinājuma publicēšanas Valsts meža dienestā Rīgā, 13.janvāra ielā 15, 3.stāvā, 303.kabinetā, tālr. uzziņām 67211167, 63274371.

 

Amatu konkursu rezultāti

Ziemeļvidzemes reģionālā lauksaimniecības pārvalde paziņo, ka konkursa kārtībā Kontroles un uzraudzības daļas vecākās inspektores amatā 27.05.2011. iecelta MARTA GOLUBOVA.

 

Ziemeļvidzemes reģionālā lauksaimniecības pārvalde paziņo, ka konkursa kārtībā Kontroles un uzraudzības daļas vecākā inspektora amatā (uz noteiktu laiku) 01.06.2011. iecelts Didzis Sprincis.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Muitas pārvaldes Maksājumu uzskaites daļas Muitas parāda piedziņas nodaļas galvenā jurista amatā no 26.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelts ARTŪRS DETLAVS.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas rajona klientu apkalpošanas centra Nodokļu parādu piedziņas nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz noteiktu laiku no 26.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta ANTRA KALNIŅA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Vidzemes priekšpilsētas klientu apkalpošanas centra Klientu apkalpošanas nodaļas Pārskatu, deklarāciju un nodokļu maksājumu uzskaites sektora galvenās nodokļu inspektores amatā uz noteiktu laiku no 26.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta TATJANA KUTJKO.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Centra rajona klientu apkalpošanas centra Nodokļu parādu piedziņas nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz noteiktu laiku no 26.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta ILZE GRĪNBERGA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas rajona klientu apkalpošanas centra Nodokļu parādu piedziņas nodaļas galvenā nodokļu inspektora amatā no 26.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelts GUNTARS DIČEVS.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Zemgales nodokļu administrēšanas daļas Jelgavas klientu apkalpošanas centra Datu ticamības novērtējuma nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz noteiktu laiku no 26.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta GITA OSĪTE.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Nodokļu un nodevu grāmatvedības metodikas daļas galvenās nodokļu inspektores amatā no 26.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta SARMĪTE JAKUŠEVIČA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Ogres klientu apkalpošanas centra Datu ticamības novērtējuma nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz noteiktu laiku no 26.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta ELITA GRĪNVALDE.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Vidzemes priekšpilsētas klientu apkalpošanas centra Klientu apkalpošanas nodaļas Pārskatu, deklarāciju un nodokļu maksājumu uzskaites sektora galvenās nodokļu inspektores amatā uz noteiktu laiku no 26.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta JEKATERINA FEDORENKOVA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Pārdaugavas klientu apkalpošanas centra Datu ticamības novērtējuma nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā no 26.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta SILVIJA TRALLE.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Vidzemes priekšpilsētas klientu apkalpošanas centra Nodokļu parādu piedziņas nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā no 26.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta INĀRA ŽEIERE.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Muitas pārvaldes Maksājumu uzskaites daļas Maksājumu kontroles nodaļas vecākās muitas ekspertes amatā uz noteiktu laiku no 26.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta IRĒNA KAĻETOVA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Ogres klientu apkalpošanas centra Klientu apkalpošanas nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā no 26.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta IVETA ANCĀNE.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Vidzemes priekšpilsētas klientu apkalpošanas centra Klientu apkalpošanas nodaļas Konsultāciju sektora galvenā nodokļu inspektora amatā uz noteiktu laiku no 26.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelts KONSTANTĪNS DUDINS.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Centra rajona klientu apkalpošanas centra Klientu apkalpošanas nodaļas vecākās nodokļu inspektores amatā no 26.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta VITA GAJEVSKA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Pārdaugavas klientu apkalpošanas centra Nodokļu parādu piedziņas nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā no 26.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta AIVIJA SKUJA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Pārdaugavas klientu apkalpošanas centra Klientu apkalpošanas nodaļas Pārskatu, deklarāciju un maksājumu uzskaites sektora galvenās nodokļu inspektores amatā no 27.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta AGNESE BUMBIERE.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Latgales priekšpilsētas klientu apkalpošanas centra Klientu apkalpošanas nodaļas Konsultāciju sektora galvenās nodokļu inspektores amatā no 27.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta ILONA CEKULE.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Pārdaugavas klientu apkalpošanas centra Klientu apkalpošanas nodaļas Pārskatu, deklarāciju un maksājumu uzskaites sektora galvenās nodokļu inspektores amatā uz noteiktu laiku no 27.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta ANDA EGLĪTE.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Muitas pārvaldes Latgales MKP daļas vecāko muitas uzraugu amatā uz noteiktu laiku no 27.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelti ĒRIKS LAGANOVSKIS, EVIJA LOITE, PĀVELS GAIĻEVSKIS un ARTŪRS GAVARS.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Pārdaugavas klientu apkalpošanas centra Klientu apkalpošanas nodaļas Konsultāciju sektora galvensā nodokļu inspektores amatā no 27.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta IEVA RUPEIKA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Centra rajona klientu apkalpošanas centra Nodokļu parādu piedziņas nodaļas vecākās nodokļu inspektores amatā uz noteiktu laiku no 27.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta LUDMILA VANAGA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Maksātnespējas procesa daļas Rīgas nodaļas galvenās juristes amatā no 28.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta ŽANNA VANAGA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Muitas pārvaldes Latgales MKP daļas vecāko muitas uzraugu amatā uz noteiktu laiku no 02.05.2011. konkursa kārtībā ir iecelti GUNTARS ROMANČUKS, SANDRIS GREBEŽS un ZIGMĀRS KĻAVA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Latgales priekšpilsētas klientu apkalpošanas centra Datu ticamības novērtējuma nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā no 02.05.2011. konkursa kārtībā ir iecelta EGITA DONIŅA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Pārdaugavas klientu apkalpošanas centra Nodokļu parādu piedziņas nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā no 02.05.2011. konkursa kārtībā ir iecelta INTA ANSPOKA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Pārdaugavas klientu apkalpošanas centra Datu ticamības novērtējuma nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā no 02.05.2011. konkursa kārtībā ir iecelta MARIJA ČEPIGUSA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Ogres klientu apkalpošanas centra Klientu apkalpošanas nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā no 02.05.2011. konkursa kārtībā ir iecelta VELGA PLATACE.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Pārdaugavas klientu apkalpošanas centra Klientu apkalpošanas nodaļas Konsultāciju sektora galvenās nodokļu inspektores amatā no 02.05.2011. konkursa kārtībā ir iecelta GAĻINA VĀCIETE.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Centra rajona klientu apkalpošanas centra Datu ticamības novērtējuma nodaļas galvenā nodokļu inspektora amatā no 02.05.2011. konkursa kārtībā ir iecelts AIVARS KRISTAPSONS.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Pārdaugavas klientu apkalpošanas centra Klientu apkalpošanas nodaļas Pārskatu, deklarāciju un maksājumu uzskaites sektora galvenās nodokļu inspektores amatā no 02.05.2011. konkursa kārtībā ir iecelta ALISE KONSTANTINOVA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Centra rajona klientu apkalpošanas centra Nodokļu parādu piedziņas nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā no 02.05.2011. konkursa kārtībā ir iecelta VITA KLEINMANE.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Latgales priekšpilsētas klientu apkalpošanas centra Datu ticamības novērtējuma nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz noteiktu laiku no 02.05.2011. konkursa kārtībā ir iecelta ANNA STRAZDIŅA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Pārdaugavas klientu apkalpošanas centra Klientu apkalpošanas nodaļas Konsultāciju sektora galvenās nodokļu inspektores amatā no 02.05.2011. konkursa kārtībā ir iecelta SIGNE STRAUBERGA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Pārdaugavas klientu apkalpošanas centra Datu ticamības novērtējuma nodaļas galvenā nodokļu inspektora amatā uz noteiktu laiku no 02.05.2011. konkursa kārtībā ir iecelts EDMUNDS KLĒBERS.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas rajona klientu apkalpošanas centra Nodokļu parādu piedziņas nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā no 05.05.2011. konkursa kārtībā ir iecelta ILONA TORGAŠOVA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Vidzemes priekšpilsētas klientu apkalpošanas centra Klientu apkalpošanas nodaļas Pārskatu, deklarāciju un nodokļu maksājumu uzskaites sektora vecākās nodokļu inspektores amatā no 05.05.2011. konkursa kārtībā ir iecelta INĀRA SUVEIZDA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Muitas pārvaldes Latgales MKP daļas vecākā muitas uzrauga amatā uz noteiktu laiku no 05.05.2011. konkursa kārtībā ir iecelts ULDIS KUČĀNS.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Pārdaugavas klientu apkalpošanas centra Nodokļu parādu piedziņas nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz noteiktu laiku no 05.05.2011. konkursa kārtībā ir iecelta LAIMA DAUNE.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Latgales priekšpilsētas klientu apkalpošanas centra Nodokļu parādu piedziņas nodaļas vecākās nodokļu inspektores amatā no 06.05.2011. konkursa kārtībā ir iecelta LINDA RĪĢELE.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Vidzemes priekšpilsētas klientu apkalpošanas centra Klientu apkalpošanas nodaļas Konsultāciju sektora galvenās nodokļu inspektores amatā no 06.05.2011. konkursa kārtībā ir iecelta OLGA PUTNIŅA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Nodokļu un nodevu grāmatvedības metodikas daļas galvenās nodokļu inspektores amatā no 16.05.2011. konkursa kārtībā ir iecelta INGRĪDA GRIŅĒVIČA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas rajona klientu apkalpošanas centra Datu ticamības novērtējuma nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā no 23.05.2011. konkursa kārtībā ir iecelta SANDRA GRANTIŅA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Informācijas sistēmu drošības pārvaldības daļas galvenās speciālistes amatā no 23.05.2011. konkursa kārtībā ir iecelta ELGITA STRAZDIŅA.

 

Veselības norēķinu centrs paziņo, ka konkursa kārtībā Juridiskā departamenta Juridiskā atbalsta daļas vecāko referentu amatos uz noteiktu laiku 2011.gada 20.maijā ir iecelts ARTŪRS PUŠMUCĀNS un 2011.gada 1.jūnijā ir iecelta SARMĪTE GAILUMA.

 

Veselības norēķinu centrs paziņo, ka konkursa kārtībā Juridiskā departamenta Personāla daļas personāla speciālistes amatā uz noteiktu laiku 2011.gada 23.maijā ir iecelta  ZANE GABORECA.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!