• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Veselības ministrija: Par līdzfinansējumu ģimenes ārstu prakšu pilnveidošanai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.04.2011., Nr. 63 https://www.vestnesis.lv/ta/id/229109

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta sēdē: 2011.gada 19.aprīlī

Vēl šajā numurā

21.04.2011., Nr. 63

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Veselības ministrija: Par līdzfinansējumu ģimenes ārstu prakšu pilnveidošanai

Veselības ekonomikas centrs ir apstiprinājis 203 ģimenes ārstu projektus, kas saņems Eiropas reģionālās attīstības fonda (ERAF) līdzfinansējumu. Ģimenes ārstu prakses kopumā realizēs projektus par 3,6 miljoniem latu – ERAF finansējums ir 2,7 miljoni latu un privātais finansējums veido 0,9 miljonus latu. Projektu ietvaros paredzēts pilnveidot ģimenes ārstu prakses, iegādājoties medicīnas iekārtas, mēbeles vai datortehniku, kā arī renovēt vai rekonstruēt pacientu pieņemšanas, procedūru, pacientu uzgaidāmās, garderobes vai sanitārās telpas. Tāpat projektos ir paredzēta speciāla ieeju izbūve pacientiem ar ierobežotām funkcionālām spējām.

Šobrīd Veselības norēķinu centrs ir izsludinājis atklātu konkursu, kas paredz vienotu iepirkumu, piemēram, elektrokardiogrāfiem, medicīniskajām kušetēm, bērnu izmeklēšanas galdiem, ledusskapjiem medikamentu glabāšanai, NMP komplektiem, medicīnisko svaru (bērniem un pieaugušajiem) un daudzām citām medicīniskajām iekārtām.

Pārsvarā visu projektu ieviešanas ilgums plānots no trim mēnešiem līdz pat gadam, tas izriet no konkrētām aktivitātēm. Piemēram, ja tiek pirktas tikai mēbeles, medicīnas iekārtas vai datori, tad projekta īstenošana plānota trīs mēnešus, ja plānoti rekonstrukcijas vai renovācijas darbi, tad projekta ieviešana var ilgt apmēram gadu.

Ministrijas Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!