• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Moldovas sadarbību vides aizsardzības jomā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.04.2011., Nr. 56 https://www.vestnesis.lv/ta/id/228442

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas un Norvēģijas militāro un ekonomisko sadarbību

Vēl šajā numurā

08.04.2011., Nr. 56

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un Moldovas sadarbību vides aizsardzības jomā

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Raimonds Vējonis 7.aprīlī noslēdza darba vizīti Moldovā, kuras laikā šīs valsts amatpersonas pauda vēlmi attīstīt sadarbību ar Latviju vides aizsardzībā un pārņemt pieredzi vairākās jomās.

R.Vējonis Kišiņevā tikās ar Moldovas vides aizsardzības ministru Georgi Šalaru. Ministri tikšanās laikā pārrunāja līdzšinējo veiksmīgo abu valstu sadarbību, G.Šalaru īpaši pateicās par Latvijas līdzšinējo atbalstu Moldovai. Ministri sarunas laikā vienojās attīstīt sadarbību un veicināt pieredzes apmaiņu atkritumu apsaimniekošanas, dabas aizsardzības, ūdenssaimniecības, gaisa kvalitātes uzraudzības un vides aizsardzības jomā, kā arī par ietekmes uz vidi novērtējuma ziņojumiem. Moldovas amatpersonas arī pauda vēlmi iepazīties ar Latvijas pieredzi normatīvo aktu saskaņošanā ar Eiropas Savienības likumdošanu.

Būtiska sarunu tēma bija arī gatavošanās ministru līmeņa konferencei “Vide Eiropai”, kas notiks Kazahstānas galvaspilsētā Astanā, kā arī ANO konference “Ilgtspējīga attīstība Rio+20”. G.Šalaru uzaicināja R.Vējoni uz Orhūsas konvencijai veltītu konferenci šovasar Kišiņevā.

Maija Pētermane, vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra padomniece

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!