• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas vēstnieka akreditāciju pie Kazahstānas prezidenta. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.03.2011., Nr. 51 https://www.vestnesis.lv/ta/id/228024

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārlietu ministrs: Par starptautiskā atbalsta koordinēšanu Lībijai

Vēl šajā numurā

31.03.2011., Nr. 51

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas vēstnieka akreditāciju pie Kazahstānas prezidenta

30.martā Latvijas Republikas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Juris Maklakovs iesniedza akreditācijas vēstuli Kazahstānas Republikas prezidentam Nursultanam Nazarbajevam.

Tiekoties ar Kazahstānas prezidentu, Latvijas vēstnieks uzsvēra, ka Latvija ir ieinteresēta divpusējās tirdzniecības un ekonomiskās sadarbības tālākā attīstīšanā un padziļināšanā, īpaši veicinot Latvijas un Kazahstānas uzņēmumu sadarbību dažādās jomās.

Kazahstānas prezidents savā uzrunā atzīmēja Latviju kā vadošo sadarbības partneri Baltijas reģionā, ar kuru noris pastāvīgs un produktīvs dialogs dažādos līmeņos. Viņš izcēla veiksmīgo abu valstu parlamentu sadarbību un ievērojamo starpvalstu līgumtiesisko bāzi.

Nobeigumā prezidents izteica ieinteresētību turpināt attīstīt un stiprināt divpusējās valstu attiecības un atzīmēja jaunā vēstnieka lomu veiksmīgas sadarbības īstenošanā.

J.Maklakovs vēstnieka amatā stājās šā gada janvārī, nomainot Albertu Sarkani, kurš bija Latvijas vēstnieks Kazahstānā kopš 2009.gada.

Par godu vēstnieka akreditācijai tika izveidota Latvijas vēstniecības Kazahstānā mājaslapa www.latvija.kz, kuru vēstniecība izmantos ne tikai informēšanai par savām aktivitātēm, bet arī lai sniegtu informatīvo atbalstu vīzu pieprasītājiem un sadarbības partneru meklētājiem.

Latvijas Republikas vēstniecības
Kazahstānas Republikā informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!