• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par dažādu sabiedrības viedokļu uzklausīšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.03.2011., Nr. 51 https://www.vestnesis.lv/ta/id/227998

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par kvalitatīvas pārvaldības principiem valsts attīstībā

Vēl šajā numurā

31.03.2011., Nr. 51

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par dažādu sabiedrības viedokļu uzklausīšanu

Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa 24.martā uzklausīja protestētājus, kas pie Saeimas pauda neapmierinātību ar elektroenerģijas tarifu pieaugumu. S.Āboltiņa tikās ar protestētājiem, kā arī pieņēma viņu rezolūciju, kurā ir pausta akcijas dalībnieku nostāja par šo jautājumu.

“Uzskatu, ka mans kā Saeimas priekšsēdētājas pienākums bija tikties ar ļaudīm, kas, pulcējoties pie Saeimas, pauda savu nostāju. Esmu uzklausījusi protestētājus, kas ir neapmierināti ar elektroenerģijas tarifu paaugstināšanu, kā arī pieņēmu viņu rezolūciju. Politiķu viens no būtiskākajiem pienākumiem ir pilnvērtīgi izskaidrot vēlētājiem pieņemtos lēmumus, kā arī veicināt dialogu ar pilsonisko sabiedrību, lai mazinātu plaisu starp politisko varu un sabiedrību. Latvija ir tiesiska un demokrātiska valsts, tāpēc es respektēju sabiedrības pulcēšanās brīvību, kā arī tiesības pulcēties, lai paustu savu viedokli,” norādīja S.Āboltiņa.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!