• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrija: Par vēstniecības aicinājumu Latvijas valstspiederīgajiem Japānā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.03.2011., Nr. 43 https://www.vestnesis.lv/ta/id/227298

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Eiropas veselības stratēģijas "Veselība 2020" izstrādi

Vēl šajā numurā

17.03.2011., Nr. 43

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrija: Par vēstniecības aicinājumu Latvijas valstspiederīgajiem Japānā

Latvijas vēstniecība Japānā ziņo, ka sakarā ar spēcīgo zemestrīci, kas notika 11.martā Japānas ziemeļaustrumos, un pēc tās sākušos cunami Japānas prefektūrā Fukusimā esošajā AES “Fukušima 1” ir vērojamas būtiskas problēmas ar vairākiem tās kodolreaktoriem. Saistībā ar paaugstināto radiācijas līmeni un bažām par radiācijas ietekmi uz iedzīvotāju veselību, Japānas valdība ir izsludinājusi evakuācijas zonu 30 km apkārtnē no minētās AES un aicina ikvienu iedzīvotāju pamest šo teritoriju.

Attiecībā uz Latvijas valstspiederīgajiem, kas pašreiz atrodas Japānā, Latvijas vēstniecība aicina pašiem izvērtēt savu nepieciešamību šobrīd uzturēties Japānā.

Aicinām pastiprināti sekot līdzi TV, radio un citiem medijiem un nepieciešamības gadījumā rīkoties atbilstoši vietējo varas iestāžu norādījumiem.

Situācija Tokijā pašreiz ir stabila, un veselībai bīstams radiācijas līmenis nav novērots. Latvijas vēstniecība turpina darbu pastiprinātā režīmā.

Ministrijas Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!