• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrs: Par Latvijas tautas solidaritāti ar Japānu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.03.2011., Nr. 42 https://www.vestnesis.lv/ta/id/227239

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ekonomikas ministrs: Par rīcību ar "Lattelecom" un LMT valsts kapitāldaļām

Vēl šajā numurā

16.03.2011., Nr. 42

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrs: Par Latvijas tautas solidaritāti ar Japānu

“Latvija ir solidāra ar Japānas tautu tās nelaimē un ir gatava tai palīdzēt novērst notikušās katastrofas sekas,” 15.martā, tiekoties ar Japānas vēstnieku Takaši Osanai, uzsvēra ārlietu ministrs Ģirts Valdis Kristovskis. Ministrs informēja vēstnieku par iespējām, kādas Latvijas valdībai būtu palīdzības sniegšanā, kā arī uzsvēra milzīgo un aktīvo interesi Latvijas sabiedrībā un medijos par šo jautājumu. Ziedojumu kontu ir atvēris arī Latvijas Sarkanais Krusts.

Vēstnieks T.Osanai pateicās Latvijas valdībai un ministram personīgi, kā arī visai Latvijas tautai par izteikto līdzjūtību, solidaritāti un vēlmi sniegt palīdzīgu roku. Vēstnieks par Latvijas izteikto palīdzības piedāvājumu informēs savu valdību Tokijā, lai pieņemtu lēmumu, kāda veida palīdzība pašreizējā situācijā Japānai būtu vispiemērotākā. Runājot par Latvijas valstspiederīgo iespējām atgriezties no Japānas Latvijā, ja viņi to vēlas, vēstnieks T.Osanai informēja, ka lidostas Tokijā un Osakā darbojas normālā režīmā un to izdarīt nav problēmu.

Ārlietu ministrijas Preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!