• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ekonomikas ministrija: Par elektroenerģijas tarifu izmaiņu informāciju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.02.2011., Nr. 26 https://www.vestnesis.lv/ta/id/225903

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ekonomikas ministrija: Par uzņēmējdarbības vides uzlabošanu

Vēl šajā numurā

16.02.2011., Nr. 26

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ekonomikas ministrija: Par elektroenerģijas tarifu izmaiņu informāciju

Ekonomikas ministrijas valsts sekretārs, AS “Latvenergo” valsts kapitāldaļu turētāja pārstāvis lūdzis uzņēmumam sagatavot un iesniegt detalizētu informāciju par pasākumiem, kurus uzņēmums ir iecerējis veikt, lai informētu sabiedrību par plānotajām izmaiņām elektroenerģijas tarifā no 2011.gada 1.aprīļa.

Ekonomikas ministrija uzskata, ka uzņēmumam jādara viss iespējamais, lai laikus izskaidrotu iedzīvotājiem plānotās tarifu izmaiņas un to aprēķināšanas metodiku, īpašu vērību pievēršot informēšanai par sociālās atbalsta programmas turpināšanu un iedzīvotāju iespējām tajā iesaistīties. Lūdzot iesniegt detalizētu informāciju, ministrija vēlas gūt apliecinājumu, ka uzņēmuma komunikācija tiek plānota laikus, mērķtiecīgi un maksimāli efektīvi no izmaksu viedokļa.

Ja uzņēmums sabiedrības informēšanu vai atsevišķu pasākumu organizēšanu uzticējis veikt kādam ārpakalpojumu sniedzējam, lūgums informēt arī par šo pasākumu nodrošināšanai noslēgtajiem līgumiem, plānotajām aktivitātēm un izmaksām.

Kā zināms, AS “Latvenergo” izstrādāto jauno elektroenerģijas tarifu izlīdzināšanas projektu iesniedzis izvērtēšanai Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai, kurai lēmums jāpieņem šonedēļ.

Ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!