• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Satiksmes ministrs: Aicinot Rīgas domi aktīvāk iesaistīties ES fondu apguvē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.02.2011., Nr. 17 https://www.vestnesis.lv/ta/id/225189

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Veselības ministrs: Par pašvaldības lomu primārās veselības aprūpes uzlabošanā

Vēl šajā numurā

01.02.2011., Nr. 17

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Satiksmes ministrs: Aicinot Rīgas domi aktīvāk iesaistīties ES fondu apguvē

27.janvārī satiksmes ministrs Uldis Augulis tikās ar Rīgas domes priekšsēdētāju Nilu Ušakovu, lai pārrunātu aktualitātes ES struktūrfondu apguvē, kā arī nepieciešamību jau tagad sākt sagatavošanās darbus nākamajam plānošanas periodam.

Tikšanās laikā tika apspriesti 2007.–2013.gada plānošanas perioda Rīgas pilsētas un Rīgas brīvostas lielākie Eiropas Savienības (ES) struktūrfondu infrastruktūras projekti un to virzība. U.Augulis aicināja Rīgas domi (RD) arī turpmāk pievērst uzmanību par fondu līdzekļiem īstenojamo projektu ilgtspējai un izmaksu efektivitātei.

Ministrs informēja, ka, tiekoties ar ES komisāriem, ir skaidri iezīmēta nepieciešamība jau tagad sākt darbu pie nākamā plānošanas perioda projektu apzināšanas, un aicināja arī RD būt aktīviem.

Visā darbības “Infrastruktūra un pakalpojumi” aktivitātē “Satiksmes drošības uzlabojumi Rīgā” pieejami astoņi miljoni latu, taču RD ir iesniegusi projektus aptuveni par pieciem miljoniem latu. Ministrs aicināja RD informēt Satiksmes ministriju (SM), vai tā plāno apgūt aktivitātē atlikušos līdzekļus.

Puses vienojās, ka jāatjauno SM un RD ekspertu darba grupa, lai efektīvi un operatīvi strādātu pie Eiropas Savienības struktūrfondu projektu un Rīgas un Pierīgas mobilitātes plāna saskaņošanas u.c. jautājumiem.

Satiksmes ministrijas
Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!