• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Akreditējot jauno Ungārijas vēstnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.01.2011., Nr. 7 https://www.vestnesis.lv/ta/id/224240

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidenta paziņojums

Par Valsts prezidenta vietas izpildīšanu

Vēl šajā numurā

13.01.2011., Nr. 7

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Akreditējot jauno Ungārijas vēstnieku


Foto: Toms Kalniņš, VPK

Valsts prezidents Valdis Zatlers 11.janvārī akreditēja jauno Ungārijas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Gaboru Dobokaju.

Valsts prezidents apsveica jauno vēstnieku un vēlēja veiksmi, sākot pildīt jaunos amata pienākumus. Sarunas laikā Valsts prezidents augstu novērtēja īpaši pēdējos gados aktīvo abu valstu sadarbības attīstību, par ko liecina arī abpusēja vēstniecību atvēršana. Viņš uzsvēra Latvijas ieinteresētību tālākā sadarbības paplašināšanā gan politiskajā līmenī, gan ekonomikas, gan kultūras un izglītības jomā.

Tikšanās laikā abas amatpersonas apsprieda Ungārijas prezidentūras ES prioritātes, īpaši Austrumu partnerības programmu, kā arī gaidāmo Austrumu partnerības samitu Budapeštā. Tika pārrunāta arī Ungārijas un Latvijas pieredze ekonomiskās krīzes pārvarēšanā.

G.Dobokajs ir dzimis 1956.gadā Ungārijā. Beidzis Pēčas universitātes Ekonomikas fakultāti. Ārlietu dienestā ir kopš 1990.gada, strādājis vēstniecībās Vācijā un Jordānijā, kā arī ministrijas centrālajā aparātā. No 2005.gada līdz 2007.gadam bijis Ungārijas vēstnieks Jordānijā.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!