• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Veselības ministrija: Par papildu finansējumu slimnīcām vēl šajā gadā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.12.2010., Nr. 205 https://www.vestnesis.lv/ta/id/223530

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta sēdē: 2010.gada 28.decembrī

Vēl šajā numurā

29.12.2010., Nr. 205

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Veselības ministrija: Par papildu finansējumu slimnīcām vēl šajā gadā

Veselības norēķinu centrs ir izsūtījis ārstniecības iestādēm vēl 2010.gada līgumu grozījumus, kas paredz papildu līdzekļu piešķiršanu slimnīcām. Jau ziņots, ka 25.novembrī Ministru kabinets ierosināja un 9.decembrī Saeima atbalstīja papildus piešķirt finansējumu vairākām ministrijām, tajā skaitā arī 11,6 miljonus latu Veselības ministrijai slimnīcu darbības nodrošināšanai.

Lai racionāli izlietotu piešķirto finansējumu un vienlīdzīgi atbalstītu visas 22 slimnīcas, kuras nodrošina diennakts neatliekamo palīdzību, arī tās, kurām kreditoru parādi ir mazāki vai nav vispār, 70% no papildu finansējuma tika sadalīti proporcionāli iestādes līgumā noteiktajam finanšu apjomam un tikai 30% no papildus piešķirtā finansējuma tika sadalīti proporcionāli kreditoru parādiem ārstniecības iestādēs uz 2010.gada 1.decembri. Papildu finansējums tika piešķirts arī Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcai, kā arī nacionālajam rehabilitācijas centram “Vaivari”.

Ministrijas Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!