• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ģimenes valsts pabalsta saglabāšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.12.2010., Nr. 197 https://www.vestnesis.lv/ta/id/222711

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par identifikācijas karšu ieviešanu

Vēl šajā numurā

14.12.2010., Nr. 197

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ģimenes valsts pabalsta saglabāšanu

30.novembrī Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas Bērnu un jaunatnes lietu apakškomisijas deputāti konceptuāli vienojās atbalstīt ģimenes valsts pabalsta saglabāšanu līdzšinējā apmērā arī pēc 2011.gada 1.jūlija.

Par to deputāti vienojās, iepazīstoties ar valdības doto uzdevumu Labklājības ministrijai sagatavot koncepcijas projektu par ģimenes valsts pabalsta reformu ar 2011.gada 1.jūliju, kas veidotu valsts budžetā vairāk nekā 11 miljonu latu fiskālo ietaupījumu. Deputāti nolēma sagatavot vēstuli Labklājības ministrijai un Finanšu minis­trijai, aicinot kā prioritāti noteikt ģimenes valsts pabalsta saglabāšanu esošajā apmērā arī pēc 2011.gada 1.jūlija gadījumā, ja budžeta ieņēmumi 2011.gadā būs lielāki par prognozēto.

“Valsts uzdevums ir stiprināt un atbalstīt ģimeni, tādēļ deputāti iestājas par to, lai netiktu pasliktināta materiālā situācija ģimenēs ar bērniem jau tā sarežģītajā ekonomiskajā situācijā,” uzsvēra Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas Bērnu un jaunatnes lietu apakškomisijas priekšsēdētāja Dace Reinika.

Saeimas preses dienests

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!