• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Iekšlietu ministre: Par atsevišķu policijas funkciju deleģēšanu robežsardzei. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.12.2010., Nr. 196 https://www.vestnesis.lv/ta/id/222576

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ar uzņēmējiem apspriežot ārējo ekonomisko sakaru jautājumus

Vēl šajā numurā

10.12.2010., Nr. 196

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Iekšlietu ministre: Par atsevišķu policijas funkciju deleģēšanu robežsardzei

Lai nodrošinātu maksimāli efektīvu Iekšlietu ministrijas iestāžu resursu izmantošanu sabiedriskās kārtības nodrošināšanā, iekšlietu ministre Linda Mūrniece uzdevusi veikt situācijas izpēti un sagatavot priekšlikumus atsevišķu policijas funkciju deleģēšanai robežsardzei.

Iekšlietu ministre norāda: “Iekšlietu ministrijas dienestu uzdevums ir nodrošināt savu pakalpojumu pieejamību ikvienam iedzīvotājam. Šobrīd nereti saskaramies ar problēmām, ka lauku rajonos policijas darbinieku kapacitāte ir nepietiekama un būtu nepieciešami papildu resursi. Lai šo situāciju mainītu un uzlabotu situāciju sabiedriskās kārtības jomā, iespējams arī robežsardzes darbinieki varētu veikt profilaktisko darbu, papildinot savas līdzšinējās funkcijas ar funkcijām, ko veic ceļu policija. Tā, piemēram, pierobežas rajonos robežsargi varētu veikt arī autovadītāju pārbaudes.”

L.Mūrniece uzdevusi Valsts policijas priekšniekam Valdim Voinam un Valsts robežsardzes priekšniekam Normundam Garbaram līdz 31.janvārim veikt situācijas un normatīvās bāzes izpēti, kā arī sagatavot savus priekšlikumus par nepieciešamajām darbībām Valsts policijas atsevišķu funkciju un uzdevumu deleģēšanai Valsts robežsardzei.

Kristīne Liepa, ministres padomniece

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!