• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Atklājot Šimona Dubnova Rīgas Ebreju vidusskolas jaunās telpas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.12.2010., Nr. 194 https://www.vestnesis.lv/ta/id/222391

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

08.12.2010., Nr. 194

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Atklājot Šimona Dubnova Rīgas Ebreju vidusskolas jaunās telpas

Valsts prezidents Valdis Zatlers 6.decembrī atklāja Šimona Dubnova Rīgas Ebreju vidusskolas jaunās telpas. Uzrunājot klātesošos, Valsts prezidents uzsvēra: “Katras skolas atvēršana ir īpaša, jo skola ir tā vieta, kur sākas mūsu nākotne. Šī ir īpaša diena, jo mēs atveram ebreju vidusskolu jaunā ēkā. Manuprāt, ir ļoti svarīgi, ka šī ēka ir celta kā skola – šeit vienmēr ir bijusi un būs skola ar pēctecību no paaudzes paaudzē.”

Valsts prezidents pateicās ikvienam, kas piedalījās skolas būvniecībā un piepilda skolu ar zināšanām un pozitīvu atmosfēru ikdienā. Viņš novēlēja, lai šī skola kļūst par saikni ar iepriekšējām paaudzēm un reizē palīdz skolēnus sagatavot nākotnes izaicinājumiem.

Pēc svinīgās atklāšanas ceremonijas Valsts prezidents iepazinās ar skolas telpām un audzēkņiem, kā arī vadīja mācību stundu vidusskolas audzēkņiem. V.Zatlers ar jauniešiem diskutēja par vērtībām, īpaši to nozīmi izvēloties nākotnes profesiju. Tāpat tika apspriestas jauniešu iespējas veidot savu dzīvi un šodienas lēmumu nozīmību. Jaunieši interesējās par Valsts prezidenta darba ikdienu un pienākumiem.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!