• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar karavīru biedrību un apvienību biedriem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.11.2010., Nr. 183 https://www.vestnesis.lv/ta/id/221468

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par projekta "Valodu krasts" ilgtermiņa attīstību

Vēl šajā numurā

17.11.2010., Nr. 183

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar karavīru biedrību un apvienību biedriem

Pieminot ar Lāčplēša dienu saistītos notikumus un sagaidot Latvijas Republikas proklamēšanas 92.gadadienu, 15.novembrī Latvijas Kara muzejā aizsardzības ministrs Artis Pabriks un Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieris ģenerālmajors Raimonds Graube tikās ar Latviešu virsnieku apvienības, Latvijas Nacionālo karavīru biedrības, Latvijas Rezerves virsnieku asociācijas, Latvijas Nacionālo partizānu apvienības un Latviešu strēlnieku apvienības dalībniekiem. Novērtējot karavīru biedrību un apvienību ilggadīgo ieguldījumu nacionālās apziņas, patriotisma un valstiskuma stiprināšanā, aizsardzības ministrs un NBS komandieris pasniedza apbalvojumus karavīru biedrību un apvienību dalībniekiem.

“Esmu pateicīgs karavīru biedrībām un apvienībām par to aktīvo darbu, kas ieguldīts mūsu valsts armijas vēstures izpētē, latviešu karavīru piemiņas vietu kopšanā, jaunatnes militāri patriotiskajā audzināšanā. Tās ir daudz darījušas, lai pēc neatkarības atgūšanas izveidotie Nacionālie bruņotie spēki pārmantotu un turpinātu Latvijas pirmās brīvvalsts armijas tradīcijas. Tāpēc man ir patiess prieks tikties ar cilvēkiem, kuri savu mūžu ir veltījuši savai valstij, un personīgi pateikties par pašaizliedzīgo darbu,” norādīja A.Pabriks.

Aizsardzības ministrijas Militāri publisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!