• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Veselības ministrs: Par sadarbību ar Latvijas Pensionāru federāciju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.11.2010., Nr. 181 https://www.vestnesis.lv/ta/id/221255

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

11.novembrī pasniedzot valsts augstākos apbalvojumus – Triju Zvaigžņu ordeni, Viestura ordeni un Atzinības krustu

Vēl šajā numurā

13.11.2010., Nr. 181

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Veselības ministrs: Par sadarbību ar Latvijas Pensionāru federāciju

11.novembrī veselības ministrs Juris Bārzdiņš tikās ar Latvijas Pensionāru federācijas (LPF) pārstāvjiem, lai pārrunātu turpmāko sadarbību.

Tikšanās laikā īpaša uzmanība tika pievērsta primārās veselības aprūpes jautājumiem un Veselības ministrijas plāniem uzlabot ģimenes ārstu pieejamību. Veselības ministrs Juris Bārzdiņš LPF pārstāvjus informēja, ka ģimenes ārstu tīkla un ambulatorās medicīnas attīstība ir viena no viņa darbības prioritātēm. No nākamā gada plānots ģimenes ārstu praksēs apmaksāt otras medicīnas māsas darbu. Tāpat tiks izskatīta iespēja nākotnē veidot ārstu kopprakses un tajās praksēs, kur pierakstīto pacientu skaits ir vairāk nekā divi tūkstoši, piesaistīt otru ģimenes ārstu, tādējādi uzlabojot veselības aprūpes pieejamību.

Veselības ministrs Juris Bārzdiņš norādīja, ka sabiedriskās organizācijas ir efektīvs iedzīvotāju informēšanas kanāls, tādēļ cieša sadarbība ar LPF, kas pārstāv lielu daļu pacientu, tiks īstenota arī turpmāk.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!