• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Finanšu ministrija: Par plānotajiem lielajiem Eiropas fondu projektiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.10.2010., Nr. 167 https://www.vestnesis.lv/ta/id/219898

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Kultūras ministrija: Par autortiesību problēmu kompleksu risinājumu

Vēl šajā numurā

21.10.2010., Nr. 167

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Finanšu ministrija: Par plānotajiem lielajiem Eiropas fondu projektiem

Latvija šobrīd ir vienīgā no visām Eiropas Savienības dalībvalstīm, kas Eiropas Komisijā (EK) apstiprināšanai iesniegusi visus plānotos 2007.–2013.gada perioda lielos Kohēzijas fonda (KF) projektu iesniegumus, liecina jaunākie EK dati.

Kopumā Latvija ieplānojusi septiņus lielos projektus – sešus satiksmes nozarē un vienu vides nozarē.

Šobrīd EK ir apstiprinājusi trīs projektu iesniegumus – par autoceļa E22 posma Ludza–Terehova būvniecību ar kopējām izmaksām 50,2 miljoni latu; autoceļa E22 posma Rīga (Tīnūži)–Koknese būvniecību ar izmaksām 102 miljoni latu, kā arī projektu par otrā sliežu ceļa būvniecību Skrīveri–Krustpils ar izmaksām 65,6 miljoni latu.

Savukārt par projektu iesniegumiem, kas paredz Rīgas dzelzceļa pasažieru pārvadājumu sistēmas modernizāciju 144 miljonu latu apmērā un Inčukalna sērskābo gudrona dīķu attīrīšanas jeb sanācijas darbus par 20,3 miljoniem latu, no EK Finanšu ministrija ir saņēmusi pozitīvus vērtējumus un drīzumā gaidāmi apstiprinājumi.

Līdz ar to izvērtēšanā vēl ir tikai divi Latvijas lielie projekti – par lidostas “Rīga” infrastruktūras attīstību (kopējās izmaksas ir ~67 miljoni latu) un Rīgas ostas aktivitāšu pārcelšanu no pilsētas centra uz Krievu salu un tur nepieciešamās infrastruktūras attīstību (izmaksas ~105 miljoni latu).

Ministrijas Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!