• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ekonomikas ministrija: Par sadarbību ar Vācijas lielāko attīstības banku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.10.2010., Nr. 167 https://www.vestnesis.lv/ta/id/219894

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Finanšu ministrija: Par plānotajiem lielajiem Eiropas fondu projektiem

Vēl šajā numurā

21.10.2010., Nr. 167

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ekonomikas ministrija: Par sadarbību ar Vācijas lielāko attīstības banku

20.oktobrī Ekonomikas ministrija un Finanšu ministrija parakstīja vienošanos par sadarbību ar Vācijas attīstības banku “KfW Bankengruppe”.

Parakstot šo vienošanos, “KfW Bankengruppe” ir paudusi gatavību dalīties savā pieredzē un zināšanās ar Latvijas institūcijām, sniedzot konsultācijas uzņēmējdarbības atbalsta institūciju darbības pilnveidei un inovatīvu, efektīvu finanšu atbalsta instrumentu izstrādei (piemēram, kā pilnveidot VAS “Latvijas Hipotēku un zemes banka” vai SIA “Latvijas Garantiju aģentūra” finanšu instrumentus).

“KfW Bankengruppe” piedāvā izstrādāt priekšlikumus finanšu instrumentu pilnveidošanai vai jaunu instrumentu izveidei, organizēt dažāda veida apmācības Finanšu ministrijas, Ekonomikas ministrijas un Latvijas uzņēmējdarbības atbalsta institūciju darbiniekiem, kā arī nodrošināt pieredzes apmaiņas vizītes “KfW Bankengruppe” Frankfurtē.

Vienlaikus “KfW Bankengruppe” ir gatava izvērtēt iespēju refinansēt aizdevumu programmas uzņēmējdarbības veicināšanai.

Vienošanos no Ekonomikas ministrijas puses parakstīja tās valsts sekretārs Juris Pūce, no Finanšu ministrijas – tās valsts sekretāra vietnieks Andžs Ūbelis, no “KfW Bankengruppe” – tās vecākais viceprezidents Lucs Kristians Funke.

“KfW Bankengruppe” ir 1948.gadā dibināta Vācijas attīstības banka, kas šobrīd ir viena no lielākajām publiskā sektora bankām pasaulē.

Ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!