• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrija: Par dabasgāzes tirgus liberalizāciju un piegā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.10.2010., Nr. 162 https://www.vestnesis.lv/ta/id/219461

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Finanšu ministrija: Par eksporta apjomu šā gada astoņos mēnešos

Vēl šajā numurā

13.10.2010., Nr. 162

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrija: Par dabasgāzes tirgus liberalizāciju un piegādi

11.oktobrī Ārlietu ministrijas valsts sekretārs Andris Teikmanis Tallinā piedalījās augsta līmeņa enerģētiskās drošības jautājumiem veltītā konferencē “Enerģētiskā drošība: globālās tendences un būtiskākie jautājumi”. Savā uzrunā valsts sekretārs uzsvēra Baltijas valstu sadarbības nozīmi dabasgāzes tirgus liberalizācijā un piegādes attīstībā.

Konferenci, kuru rīkoja Igaunijas Ārpolitikas institūts, piedaloties Stratēģisko un starptautisko pētījumu centram (ASV), atklāja Igaunijas ārlietu ministrs Urmass Paets. Tās dalībnieku vidū bija Baltijas valstu ārlietu un ekonomikas ministriju un Eiropas Komisijas pārstāvji, ārvalstu vēstnieki, eksperti no Amerikas Savienotajām Valstīm un Somijas, kā arī uzņēmumu pārstāvji.

Pasākuma uzdevums bija diskutēt par līdz šim sasniegto Baltijas reģiona valstu sadarbībā enerģētiskās drošības jomā un iezīmēt nākotnes izaicinājumus un perspektīvas pasaules enerģētikas ekonomikas attīstībā.

Ministrijas Preses
un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!