• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Kļūstot par "Ekonomistu apvienības 2010" biedru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.10.2010., Nr. 160 https://www.vestnesis.lv/ta/id/219305

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par grozījumiem Ārstniecības likumā

Vēl šajā numurā

08.10.2010., Nr. 160

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Kļūstot par “Ekonomistu apvienības 2010” biedru

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis kļuvis par Ekonomistu apvienības 2010 biedru, jo uzskata, ka “Ekonomistu apvienība 2010 ir pierādījums tam, ka profesionāla diskusija un viedoklis vienmēr ir neapstrīdama vērtība, kas stāv pāri politiskai retorikai un populismam. Apvienības biedriem savā vidē līdz šim ir izdevies diskutēt profesionāli un atklāti, neatkarīgi no politiskās piederības. Tādēļ es labprāt iesaistīšos apvienības darbā, īpaši projektos, kuri veicina sabiedrības izpratnes veidošanu par ekonomiskajiem jautājumiem un likumsakarībām”.

“Jau agrāk – vēl būdams finanšu ministrs un Eiropas Parlamenta deputāts, Valdis Dombrovskis aktīvi iesaistījies apvienības rīkotajos pasākumos un paudis savu viedokli mūsu konferencēs. Esam priecīgi, ka oficiāli noformēta viņa piederība apvienībai – pēcvēlēšanu laiks tam ir piemērots brīdis,” jaunā biedra uzņemšanu komentē apvienības prezidents Ojārs Kehris.

Ekonomistu apvienība 2010 ir viena no vecākajām sabiedriskajām organizācijām Latvijā, kas 1994.gadā izveidota ar nolūku veicināt ekonomisko domu un ilgtermiņa tautsaimniecības attīstību Latvijā.

Līga Krapāne, Ministru prezidenta preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!