• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Finanšu ministrijas 1998. gada 10. decembra informācija "Par parādu nomaksas termiņa pagarināšanu". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.12.1998., Nr. 367/368 https://www.vestnesis.lv/ta/id/219126

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidents - darba vizītē Japānā 10.-15. decembrī

Vēl šajā numurā

11.12.1998., Nr. 367/368

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Finanšu ministrija

Veids: informācija

Pieņemts: 10.12.1998.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Finansu ministrija

Informācija 1998.gada 10.decembrī

Par parādu nomaksas termiņa pagarināšanu

Kārtējā Nodokļu parādu nomaksas termiņa pagarināšanas komisijas sēdē nolemts:

1. Privatizējamai valsts akciju sabiedrībai "Rīgas elektromašīnbūves rūpnīca" līdz 3 gadiem pagarināt peļņas un uzņēmuma ienākuma nodokļa, kā arī maksājumu par valsts kapitāla izmantošanu parādu nomaksu, par 100% samazinot nokavējuma naudu, ja uzņēmums iesniegs likumiem atbilstošu saistību rakstu.

2. SIA "Elektro – vilkme" līdz 3 gadiem pagarināt pievienotās vērtības, uzņēmuma ienākuma un sociālā nodokļa parādu nomaksu, par 100% samazinot nokavējuma naudu.

3. SIA "FK NAMI" līdz 1 gadam pagarināt sociālā nodokļa parādu nomaksu, par 50% samazinot nokavējuma naudu.

4. Akciju sabiedrībai "Brīvais vilnis" līdz 1 gadam pagarināt obligāto sociālās apdrošināšanas maksājumu parādu nomaksu, par 50% samazinot nokavējuma naudu.

5. Akciju sabiedrībai "Kolka" līdz 1 gadam pagarināt obligāto sociālās apdrošināšanas maksājumu parādu nomaksu, par 50% samazinot nokavējuma naudu.

6. Latvijas kopdarbības centrālās savienības "Turība" Ventspils zvērsaimniecībai līdz 1 gadam pagarināt pievienotās vērtības nodokļa un obligāto sociālās apdrošināšanas maksājumu parādu nomaksu, par 50% samazinot nokavējuma naudu.

7. SIA "Madonas laukceltnieks" samazināt sociālā nodokļa nokavējuma naudu par 100% sakarā ar to, ka pilnā mērā samaksāts pamatparāds un pamatparāda palielinājums.

8. SIA "Bauskas būvnieks" atcelt iepriekš piešķirto sociālā nodokļa parādu nomaksas termiņa pagarinājumu un nokavējuma naudas samazinājumu.

9. Akciju sabiedrībai "Rīgas dīzelis" instrumenti atcelt iepriekš piešķirta sociālā nodokļa parādu nomaksas termiņa pagarinājumu un nokavējuma naudas samazinājumu.

10. SIA "MTA Talsi" atcelt iepriekš piešķirto apgrozījuma un sociālā nodokļa parādu nomaksas termiņa pagarinājumu un nokavējuma naudas samazinājumu.

11. Akciju sabiedrībai "Stars" atcelt iepriekš piešķirto apgrozījuma, pievienotās vērtības, peļņas un sociālā nodokļa, kā arī maksājumu par valsts kapitāla izmantošanu parādu nomaksas termiņa pagarinājumu un nokavējuma naudas samazinājumu.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!