• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Finanšu ministrs: Par progresu Nacionālās bibliotēkas projekta īstenošanā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.09.2010., Nr. 149 https://www.vestnesis.lv/ta/id/218160

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Izglītības un zinātnes ministre: Par pedagogu atalgojumu un izglītības kvalitāti

Vēl šajā numurā

21.09.2010., Nr. 149

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Finanšu ministrs: Par progresu Nacionālās bibliotēkas projekta īstenošanā

17.septembrī finanšu ministra Einara Repšes vadībā notika Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) projekta īstenošanas uzraudzības padomes sēde. E.Repše kā uzraudzības padomes priekšsēdētājs pateicās projekta realizētājiem, kā arī Kultūras ministrijas vadībai par sasniegto progresu projekta īstenošanā.

Uzraudzības padome tika informēta, ka indeksācijas rezultātā kopējais projekta izmaksu ietaupījums no būvdarbu sākuma līdz šā gada otrajam ceturksnim (ieskaitot) ir 2,8 miljoni latu jeb 9% no paveikto būvdarbu tāmes vērtības.

“Esmu gandarīts, ka Kultūras ministrijas vadība ir ņēmusi vērā valsts fiskālo un ekonomisko situāciju, panākot vienošanos ar būvniekiem par projekta izmaksu samazināšanu. Šis ir valstiski nozīmīgs projekts, un atšķirībā no iepriekšējās ministrijas vadības Dāldera kungs spēja panākt valstij izdevīgākus nosacījumus par bibliotēkas turpmāko būvniecību, turklāt nodrošinot finanšu ietaupījumu saskaņā ar noslēgto līgumu,” padomes sēdē norādīja E.Repše.

Uzraudzības padomes sēdē tika uzklausīts ziņojums par LNB projekta īstenošanu 2009.gadā, kā arī padome tika informēta par LNB būvdarbu progresu un aktualitātēm.

Plānots, ka LNB būvniecība tiks pabeigta un bibliotēka tiks nodota ekspluatācijā 2012.gada 18.novembrī.

Finanšu ministrijas Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!