• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Vēlēšanu programmas, deputātu kandidātu saraksti, ziņas par deputātu kandidātiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.09.2010., Nr. 142 https://www.vestnesis.lv/ta/id/217407

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra: Par skolas izziņu ģimenes valsts pabalsta saņemšanai

Vēl šajā numurā

08.09.2010., Nr. 142

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vēlēšanu programmas, deputātu kandidātu saraksti, ziņas par deputātu kandidātiem

11.saraksts. “Pēdējā partija”

= Vēlēšanu programma

“Pasaule ir pilna ar muļķiem un fanātiķiem, kas ir ļoti pārliecināti, kamēr gudri cilvēki šaubās.” Bertrans Rasels, britu filozofs

“Mēs apsolām miljardiem latu budžetā, miljoniem darba vietu, plaukstošu kultūru un zinātni, lielas pensijas, bērnu pabalstus līdz 18 gadiem, mazu pensijas vecumu, mazus nodokļus un mazu birokrātiju. Turklāt tagad mēs beidzot būsim godīgi, atklāti, saprotoši un daudz, daudz komunicēsim ar sabiedrību.”

Noticējāt? Un tagad skaudrā patiesība.

Jau dienu pēc vēlēšanām, kad beigsies dārgās reklāmas plūdi, aizvērsies partiju “atvērtie” biroji, politiķi sāks starptautisko aizdevēju prasīto budžeta cirpšanu par 200, 300 vai 400 miljoniem. Ir skaidrs, ka no aizdevuma un aizdevējiem mums neaizbēgt, pat ja bārdaini populisti stāsta, ka viņi nobiedēs Starptautisko Valūtas fondu ar taisnu stāju, apgarotu seju vai Šlesera fotogrāfiju. Bet tagad par to ne vārda, tagad ir vēlēšanas – solījumu laiks.

Visus melus un saldos solījumus atstāsim citiem. Bet pie saviem principiem gan turēsimies:

1. Neizbēgamā budžeta samazinājuma laikā ar nagiem un zobiem aizstāvēsim:

• Bērnu veselības aprūpes budžetu

• Izglītības budžetu

• Pensijas

• Zinātni

• Kultūru

2. Nodokļu atlaides, pabalsti, pieejama izglītība un veselības aprūpe – viss iespējamais un neiespējamais, lai Latvijā dzimtu bērni un atgrieztos emigranti. Jo valsts bez cilvēkiem ir ļoti slikts joks.

3. Cilvēka brīvības mums vienmēr būs pirmajā vietā. Nepieļausim diskrimināciju. Mūsu draugi ir tikpat dažādi kā Latvijas iedzīvotāji – latvieši un krievi, pensionāri un bērni, sievietes un vīrieši, cilvēki ar īpašām vajadzībām, ticīgie un ateisti, heteroseksuāļi un geji, rīdzinieki un laucinieki.

4. Valsts panākumu mērauklai jābūt nevis kopproduktam un iztikas minimuma statistikai, bet laimes indeksam – Latvijas cilvēku labsajūtai.

5. Mēs distancējamies no naudas varas. Mēs netērējam naudu birojam, algotiem darbiniekiem un aģitācijai. Mūs vieno ideja. Ar cilvēkiem runājam tieši, izmantojot mūsdienu komunikācijas iespējas.

6. Ministrus izvēlēsimies konkursa kārtībā. Kā obligātu noteiksim Saeimas un valdības pieņemto lēmumu skaidrošanu.

7. Nekavējoties aizliegsim politiskās reklāmas.

8. Nevienlīdzība jāmazina ar progresīvu nodokļu sistēmu, palielinot nepaliekamo minimumu un samazinot nodokļu likmi mazākām algām.

9. Nemelosim un neizliksimies, pat ja to prasīs tik mīļie politiķu “kompromisi”, “vienošanās”, “reālpolitika” un citi nepatīkami smakojoši eifēmismi.

10. Sasauksim konstitucionālo ekspertu komisiju ar mērķi padarīt vēlēšanu sistēmu demokrātiskāku un tiešāku – piemēram, rīkojot regulārus interneta referendumus. Jau nākamajās pašvaldību un Saeimas vēlēšanās jābūt iespējai balsot internetā.

Un tagad nedaudz morāles. Piedodiet, bet mūsu atbildība nebeidzas, reizi četros gados iemetot urnā biļetenu ar mazākā ļaunuma partiju. Ja saskaitītu pie varas bijušo partiju solījumus, ar labiem nodomiem simtreiz varētu apjozt zemeslodi. Visiem pensionāriem būtu zelta zobi, bet pasaules gudrākie prāti stāvētu rindā, lai mācītu mūsu bērnus.

Tad kāpēc reizi četros gados Latvijas pilsoņi kā auni stājas rindā, lai, saņēmuši kārtējo siena (lasi, reklāmas) devu, noblētu (lasi, nobalsotu) par naskākajiem cirpējiem?

Radošs ieteikums: lasīt nevis jaunās partiju programmas, bet pirms četriem gadiem rakstītās. Tā būs vieglāk ieraudzīt kopainu un pamanīt solījumu bezjēdzību.

Jā, zinām, ka programmas lasa tikai daži procenti vēlētāju. Prieks, ka tieši Tu esi starp šiem pilsoņiem, kuri domā līdzi. Un tāpēc Tava atbildība ir runāt un pārliecināt savus draugus, paziņas, kaimiņus un darba biedrus, ka var arī savādāk. Ja vārds “partija” mūsu valstī ir diskreditēts, vajag būt drosmīgiem un pielikt šim posmam punktu – ar Pēdējo partiju. Un sākt diskusiju, lai izveidotu labāku pārvaldes sistēmu, kurā ikviens cilvēks varēs piedalīties lēmumu pieņemšanā arī starp vēlēšanām. Mūsu politiskais traktāts ir atvērts arī Tavām idejām un ierosinājumiem: www.pedejapartija.lv.

Vēlēšanu dienā uz iecirkni ejiet saposušies, jo ir neliela cerība, ka šoreiz Saeimas vēlēšanas būs stulbuma un naudas sakāves diena, tātad gudrības un ideju uzvaras diena. Vakarā izsludināsim svētkus un ballīti visā Latvijā.

Un nobeigumā atgādinājums tiem, kuri uzskata, ka politika ir nopietna lieta, kas domāta tikai safrizētiem un iestērķelētiem politiķiem: vislielākās muļķības pasaulē tiek paveiktas ar nopietnu sejas izteiksmi.

Domājiet, draugi! Gan tagad, gan pēc vēlēšanām. Un neaizmirstiet pajokot, uzsmaidīt viens otram. Tad iecerēto sasniegt ir vieglāk.

= Kandidātu saraksti Rīgas vēlēšanu apgabalā

1. Gints Knoks

2. Raimonds Strazdiņš

3. Ausma Ķibilde

4. Nataļja Baškirova

5. Maija Pavlova

6. Egīls Doroško

7. Signe Birkova

8. Līga Besere

9. Kaspars Omuls

10. Karmena Bankovska

11. Uģis Reķis

= Ziņas par kandidātiem

Karmena Bankovska

Dzimusi: 1954; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas Augšāmcelšanās evaņģēliski luteriskā draudze, revīzijas komisijas priekšniece.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1977), ekonomiste, rūpniecības plānošana. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Siguldas novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 112707,93 EUR.

Nataļja Baškirova

Dzimusi: 1976; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Partija “Pēdējā partija”, valdes locekle; SIA “Radošā Pārstāvniecība”, valdes locekle; SIA “Music is here”, valdes locekle.

Izglītība: Rīgas 86.vidusskola (1994), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Rīga, (iznomā); zeme, Iecavas novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 42000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Radošā Pārstāvniecība”, skaits – 120, summa – 1200,00 LVL; SIA “Musicis here”, skaits – 14604, summa – 14604,00 LVL.

Līga Besere

Dzimusi: 1980; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: nav.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2004), sociālo zinātņu maģistra grāds vadībzinātnēs; Latvijas Universitāte (2002), sociālo zinātņu bakalaura grāds vadībzinātnēs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Signe Birkova

Dzimusi: 1973; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: neprecējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: nav.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2004), bakalaura grāds filozofijā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Egīls Doroško

Dzimis: 1980; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: nav.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2010), humanitāro zinātņu bakalaurs filosofijā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 10000,00 LVL.

Gints Knoks

Dzimis: 1974; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Sabiedrība par labām pārmaiņām, valdes loceklis; Politiskā partija “Pēdējā partija”, valdes priekšsēdētājs; Mākslas veicināšanas biedrība, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas 69.vidusskola (1992), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); zeme, Ropažu novads, (īpašumā); māja, Ropažu novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Jeep Cherokee, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 2002.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Swedbank, summa – 31254,00 USD; Swedbank, summa – 6300,00 EUR.

Ausma Ķibilde

Dzimusi: 1978; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Cube house”, valdes locekle; SIA “Passive module house”, valdes locekle.

Izglītība: Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskola (2003), uzņēmējdarbības bakalaura grāds; Latvijas Mākslas akadēmija (2001), vizuālās mākslas bakalaura grāds. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kaspars Omuls

Dzimis: 1975; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: biedrība “tirgus–kaiminiem.lv”, valdes priekšsēdētājs; SIA “Nexum”, sistēmu analītiķis.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2006), datorzinātņu maģistrs; Latvijas Universitāte (1997), datorzinātņu bakalaurs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Opel Vectra, izlaides gads 1993., reģistrācijas gads 2004.; vieglā automašīna Subaru Forester, izlaides gads 2005., reģistrācijas gads 2009.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: garāža, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): DnB/Nord, summa – 603,95 LVL.

Maija Pavlova

Dzimusi: 1982; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: neprecējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Biedrība “Latvijas neatkarīgo profesionālo teātru asociācija”, valdes locekle; Biedrība “Starptautiskais kino centrs”, grāmatvede; Biedrība “Tarba”, valdes locekle.

Izglītība: Latvijas Kultūras akadēmija (2010), humanitāro zinātņu bakalaura grāds mākslās. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Uģis Reķis

Dzimis: 1987; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Biedrība “Nezāle”, valdes priekšsēdētājs; SIA “Second Step”, direktors, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2009), programmētājs, pirmā līmeņa augstākā profesionālā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Second Step”, skaits – 1000, summa – 1000,00 LVL.

Raimonds Strazdiņš

Dzimis: 1971; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Zinātniskās iniciatīvas centrs”, juriskonsults, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2008), sociālo zinātņu bakalaura grāds tiesībzinātnēs; Latvijas Universitāte (1997), bakalaura grāds teoloģijā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis un zemes domājamā daļa, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna, pasažieru, VW Passat, izlaides gads 1994., reģistrācijas gads 1994.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 38517,28 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Zinātniskās iniciatīvas centrs”, skaits – 50, summa – 1000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 15000,00 EUR.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Swedbank, summa – 362,57 LVL; Swedbank, summa – 12363,58 EUR.

= Kandidātu saraksti Vidzemes vēlēšanu apgabalā

1. Jurģis Stabingis

2. Zanda Slava

3. Māris Antons

4. Juris Riekstiņš

5. Raitis Glāznieks

6. Raivis Saldābols

7. Mārtiņš Kokars

8. Rets Skrickis

9. Gunārs Rodins

10. Kaspars Siders

= Ziņas par kandidātiem

Māris Antons

Dzimis: 1988; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: nav.

Izglītība: Natālijas Draudziņas ģimnāzija (2007), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): motorollers Benelli, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2008.

Raitis Glāznieks

Dzimis: 1965; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “C Pack”, valdes priekšsēdētājs; SIA “Baltic Pack”, izpilddirektors, valdes loceklis.

Izglītība: RSEBAA (2005), biznesa vadība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Sigulda, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Toyota Corolla, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 1998.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 40758,42 EUR.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 22617,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “C Pack”, skaits – 20, summa – 2000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3600,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): SEB Banka, summa – 2348,00 LVL.

Mārtiņš Kokars

Dzimis: 1957; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Gulbenes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: biedrība “Gulbenes NVO apvienība”, valdes priekšsēdētājs; Biedrība “Gulbenes patērētāju interešu aizsardzības klubs”, valdes priekšsēdētājs; biedrība “SATEKA”, valdes loceklis; AAS “Baltikums”, Gulbenes klientu apkalpošanas nodaļas vadītājs.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2008), jurists; Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1997), inženieris–mehāniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Gulbene, (iznomā); nekustamais īpašums, Gulbenes novads, (īpašumā); garāža, Gulbene, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglās automašīnas piekabe, izlaides gads 1990., reģistrācijas gads 1990.; kravas automašīna, izlaides gads 1974., reģistrācijas gads 1974.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Korpi”, skaits – 1, summa – 2000,00 LVL; SIA “Manalija”, skaits – 1, summa – 2000,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: privatizācijas sertifikāti, skaits – 0,2 summa – 5,60 LVL.

Juris Riekstiņš

Dzimis: 1958; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Baldones novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: pašnodarbinātais, komponists, aranžētājs, producents.

Izglītība: Rīgas celtniecības tehnikums (1979), rūpniecības un civilo ēku celtniecība, inženieris. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Renault 19, izlaides gads 1990., reģistrācijas gads 1990.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: privatizācijas sertifikāti, skaits – 0,6.

Gunārs Rodins

Dzimis: 1976; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Nacionālā ziņu aģentūra SIA LETA, IT sistēmu arhitekts.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (1998), datorzinātņu bakalaura grāds. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna BMW 318i, izlaides gads 1995., reģistrācijas gads 2006.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: puse mājas, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2600,00 LVL.

Raivis Saldābols

Dzimis: 1985; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Tieto Alise, tehniskais konsultants.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2009), dabas zinātņu maģistra grāds datorzinātnēs; Latvijas Universitāte (2007), dabas zinātņu bakalaura grāds datorzinātnēs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna BMW 525, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 1996.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Hafra”, skaits – 15, summa – 300,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Swedbank, summa – 1721,00 LVL.

Kaspars Siders

Dzimis: 1971; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: šķīries.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Tehnisko konsultāciju centrs”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1998), ekonomists; Latvijas Universitāte (1994), biologs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Tehnisko konsultāciju centrs”, skaits – 50, summa – 2000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2500,00 LVL.

Rets Skrickis

Dzimis: 1965; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Garkalnes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Dr. Skricka Kontaktlēcu centrs”, valdes loceklis, acu ārsts.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1998), dabas zinātņu maģistra grāds optometrijā; Latvijas Medicīnas akadēmija (1995), ārsta grāds. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Opel Ascona, izlaides gads 1979., reģistrācijas gads 1994.; vieglā automašīna Opel Ascona, izlaides gads 1983., reģistrācijas gads 1997.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Dr. Skricka Kontaktlēcu centrs”, skaits – 100, summa – 2000,00 LVL.

Zanda Slava

Dzimusi: 1966; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Politiskā partija “Pēdējā partija”, valdes locekle; SIA “Ciparu nams”, galvenā grāmatvede.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1989), ekonomista kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme ar māju, Limbažu novads, (īpašumā); zeme ar māju, Rīgā, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 43067,14 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 3987,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “EED Nami”, apgrūtinātas ar komercķīlu 3514020LVL apmērā, skaits – 16787, summa – 83935,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Swedbank, summa – 1007,33 EUR; Parex banka, summa – 11277,06 EUR.

Jurģis Stabingis

Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Ķekavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Ekovirtuve”, valdes priekšsēdētājs; studentu korporācija “Fraternitas Metropolitana”, filistrs, Konventa tiesneša substitūts; Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmija, pasniedzējs; IK “A.J.Stabinga konsultācijas”, psihoterapeita privātprakse, psihoterapeits, psihologs, supervizors; European Association for Psychotherapy, Eiropas psihoterapijas asociācija, valdes loceklis, Ētikas koordinācijas komisijas priekšsēdis, Nacionālo jumta organizāciju komisijas līdzpriekšsēdētājs; Latvijas Psihoterapeitu biedrība, Latvijas Psihoterapeitu reģistra vadītājs, LPB pārstāvis Eiropas Psihoterapijas asociācijā.

Izglītība: Humānistiskās un eksistenciālās psiholoģijas institūts (2009), supervizora kvalifikācija eksistenciālajā psihoterapijā; Baltijas Psihoorganiskās analīzes centrs (2008), psihoterapeita kvalifikācija, psihoorganiskās analīzes psihoterapeits; Humānistiskās un eksistenciālās psiholoģijas institūts (2004), psihoterapeita kvalifikācija eksistenciālajā psihoterapijā; Latvijas Universitāte (2002), sociālo zinātņu maģistra grāds psiholoģijā; Latvijas Universitāte (2000), sociālo zinātņu bakalaura grāds psiholoģijā; Latvijas Universitāte (1997), bakalaura grāds fizikā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: IK “A.J.Stabinga konsultācijas”, skaits – 0, summa – 0,00 LVL; SIA “Ekovirtuve”, skaits – 100, summa – 2000,00 LVL.

= Kandidātu saraksti Latgales vēlēšanu apgabalā

1. Roberts Gobziņš

2. Antons Kekļa

3. Pēteris Grūbe

4. Ainis Lociks

5. Ansis Ataols Bērziņš

= Ziņas par kandidātiem

Ansis Ataols Bērziņš

Dzimis: 1975; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Līvānu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas Tehniskā universitāte, pētnieks; Rīgas domes Kultūras pārvalde, folkloras kapelas “Maskačkas spēlmaņi” vadītājs; Biedrība “13.janvāris”, valdes loceklis; Biedrība “Latgalīšu volūdys centris”, valdes priekšsēdētājs; Biedrība “LVC”, valdes priekšsēdētājs; Biedrība “LR”, valdes priekšsēdētājs; Rīgas Tautas mūzikas biedrība, valdes priekšsēdētājs; Latvijas Folkloras biedrība, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2001), dabaszinību maģistra grāds matemātikā; Latvijas Universitāte (1996), matemātikas bakalaura grāds. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Stabulnieku pagasts, (īpašumā); nedzīvojamā telpa, Rīga, (īpašumā); zeme, Rudzātu pagasts, (īpašumā); zeme, Atašienes pagasts, (īpašumā); zeme, Rudzātu pagasts, (īpašumā); 1/3 mājas un zemes, Rīga, (īpašumā); māja un zeme, Rudzātu pagasts, (īpašumā); māja un zeme, Rudzātu pagasts, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna VAZ–2107, izlaides gads 1983., reģistrācijas gads 1983.; kravas automašīna GAZ–66, izlaides gads 1976., reģistrācijas gads 1976.; traktors MTZ–82, izlaides gads 1993., reģistrācijas gads 1993.; vieglā automašīna Micubishi Pajero, izlaides gads 1988., reģistrācijas gads 1988.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 30000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: A/S “Latvijas kuģniecība”, skaits – 195, summa – 195,00 LVL; A/S “Latvijas gāze”, skaits – 284, summa – 284,00 LVL; SIA “MG Latgolas Bolss”, skaits – 1, summa – 1000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Swedbank, summa – 1000,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: privatizācijas sertifikāti, skaits – 0,1.

Roberts Gobziņš

Dzimis: 1964; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “NP Properties”, projektu vadītājs.

Izglītība: Rīgas 3.vidusskola (1982), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 25000,00 EUR.

Totalitārisma seku dokumentēšanas centram ir ziņas, ka tā rīcībā ir dokumenti, kas liecina, ka šis kandidāts varētu būt sadarbojies ar Latvijas PSR Valsts drošības komiteju kā šī dienesta aģents.

Pēteris Grūbe

Dzimis: 1980; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Mākslas veicināšanas biedrība, valdes priekšsēdētājs; SIA “Hafra”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Starptautiskā praktiskās psiholoģijas augstskola (2007), bakalaura grāds dizainā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Jeep Grand Cherokee, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2008.; vieglā automašīna Chrysler Voyager, izlaides gads 1997., reģistrācijas gads 2007.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Hafra”, skaits – 52, summa – 1040,00 LVL.

Antons Kekļa

Dzimis: 1983; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Tilts”, būvinženieris.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (2005), bakalaura grāds būvzinātnēs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna VW Golf, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 2008.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 13200,00 LVL.

Ainis Lociks

Dzimis: 1986; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: V/a Latvijas Kara muzejs, galvenais speciālists.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2010), humanitāro zinātņu maģistrs vēsturē; Daugavpils Universitāte (2008), humanitāro zinātņu bakalaurs kultūras vēsturē; Daugavpils mākslas vidusskola (2005), kvalifikācija reklāmas un vides dizainā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

= Kandidātu saraksti Kurzemes vēlēšanu apgabalā

1. Pēteris Pūrītis

2. Valts Ernštreits

3. Ieva Rubeze

4. Anita Pastare

5. Uģis Cepurītis

6. Kārlis Lielais

= Ziņas par kandidātiem

Uģis Cepurītis

Dzimis: 1983; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Kuldīgas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Jelgavas pilsētas dome, galvenais speciālists dzīvokļu jautājumos; SIA “Latfarm”, valdes loceklis; Z/S “Klāvi”, pilnvarotā persona.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (2008), būvinženieris. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Jelgava, (īpašumā); zeme, Kuldīgas novads, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme, Kuldīgas novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 17000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Latfarm”, skaits – 10, summa – 2000,00 LVL; A/S “Ventspils Nafta”, skaits – 10, summa – 10,00 LVL.

Valts Ernštreits

Dzimis: 1974; dzimums: vīrietis; tautība: lībietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Carnikavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: pašnodarbinātā presona, tulks un tulkotājs; SIA “NicePlace”, valdes priekšsēdētājs; Līvō Kultūr Sidām (Lībiešu kultūras centrs), valdes loceklis.

Izglītība: Tartu Universitāte (2002), maģistra grāds filoloģijā; Tartu Universitāte (1998), bakalaura grāds filoloģijā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme ar māju, Carnikvas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna SAAB 96, izlaides gads 1972., reģistrācijas gads 2009.; vieglā automašīna SAAB 96, izlaides gads 1979., reģistrācijas gads 2005.; motocikls Honda Transalp, izlaides gads 1987., reģistrācijas gads 2008.; motocikls Piaggio Vespa 125, izlaides gads 2001., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 116200,00 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 31000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “NicePlace”, skaits – 2, summa – 1000,00 LVL.

Kārlis Lielais

Dzimis: 1986; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Linstow Center Managgement”, elektronisko pakalpojumu administrators.

Izglītība: Banku augstskola (2009), ekonomikas un uzņēmējdarbības bakalaura grāds; Banku augstskola (2007), 1.līmeņa profesionālā izglītība ekonomikā un uzņēmējdarbībā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Anita Pastare

Dzimusi: 1964; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Ventspils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Ventspils 1.ģimnāzija, ķīmijas skolotāja; Latvija Universitāte, Ķīmiskās fizikas institūts, zinātniskā asistente.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2004), dabaszinātņu maģistrs ķīmijā; Daugavpils Pedagoģiskais institūts (1987), bioloģijas, ķīmijas skolotāja kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Ventspils, (iznomā).

Pēteris Pūrītis

Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Ķekavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “MMS Communications Latvia filiāle Leo Burnett Riga”, Radošā departamenta darbinieks.

Izglītība: Jūrmalas 1.vidusskola (1987), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Ķekavas pagasts, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 31912,62 EUR.

Ieva Rubeze

Dzimusi: 1977; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Liepājas lietišķās mākslas vidusskola, skolotāja; apvienība F5, māksliniece; SIA “Lattelecom Technology”, māksliniece.

Izglītība: Latvijas Mākslas akadēmija (2003), humanitāro zinātņu maģistra grāds mākslā; Latvijas Mākslas akadēmija (1999), bakalaura grāds mākslā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); zeme un ēka, Vaiņodes novads, (īpašumā); dzīvojamā ēka, Grobiņas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Pontiac Firebird, izlaides gads 1997., reģistrācijas gads 1999.; vieglā automašīna Pontiac Trans Am, izlaides gads 2000., reģistrācijas gads 2002.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme un dzīvojamā ēkas, Vaiņodes novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 40942,89 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 8993,37 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Veselības centrs Embūtes Roze”, skaits – 800, summa – 800,00 LVL; SIA “SALTO”, skaits – 100775, summa – 100775,00 LVL.

= Kandidātu saraksti Zemgales vēlēšanu apgabalā

1. Aldis Hofmanis

2. Kārlis Kazāks

3. Signe Grūbe

4. Dāvis Kaņepe

5. Ivs Zenne

6. Baiba Zvaigznīte

= Ziņas par kandidātiem

Signe Grūbe

Dzimusi: 1981; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Ropažu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Hafra”, izpilddirektore; Mākslas veicināšanas biedrība, valdes locekle.

Izglītība: Rīgas Stradiņa universitāte (2005), sociālo zinātņu maģistra grāds politoloģijā; Rīgas Stradiņa universitāte (2003), sociālo zinātņu bakalaura grāds politoloģijā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Ropažu novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Hafra”, skaits – 33, summa – 660,00 LVL.

Aldis Hofmanis

Dzimis: 1974; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Mārupes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Možums PRO”, restorāns “Nekādu problēmu”, restorāna menedžeris.

Izglītība: Latvijas Kultūras akadēmija (2000), maģistra grāds mākslas (kultūras) menedžmentā; Latvijas Universitāte (1996), informāciju un komunikāciju zinātņu bakalaura grāds. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Kuldīgas novads, (īpašumā); dzīvoklis, Mārupes novads, (īpašumā); zeme, Ludzas novads, (valdījumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Chrysler Voyager, izlaides gads 1995., reģistrācijas gads 1995.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 37878,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1200,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Swedbank, summa – 551,76 LVL.

Dāvis Kaņepe

Dzimis: 1984; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Jelgavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: nav.

Izglītība: Latvijas Kultūras akadēmija (2006), humanitāro zinātņu bakalaura grāds mākslās. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 48000,00 LVL.

Kārlis Kazāks

Dzimis: 1978; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Raunas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas Tehniskā universitāte, lektors.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (2005), maģistra grāds inženierzinātnēs; Rīgas Tehniskā universitāte (2002), bakalaura grāds inženierzinātnēs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna VW Golf, izlaides gads 1991., reģistrācijas gads 2005.; vieglā automašīna Nissan Terrano, izlaides gads 1988., reģistrācijas gads 2003.; vieglā automašīna Volvo, izlaides gads 2002., reģistrācijas gads 2009.; piekabe Rydwan A750, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2008.; vieglā automašīna Mitsubishi L300, izlaides gads 1987., reģistrācijas gads 2003.

Ivs Zenne

Dzimis: 1966; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: “Digital Guru”, pasniedzējs; SIA “Graffiti Point”, direktors.

Izglītība: Latvijas Mākslas akadēmija (1994), mākslas bakalaura grāds, mākslinieks dizainers; Latvijas Mākslas akadēmija (1994), mākslas bakalaura grāds; Rīgas Lietišķās mākslas vidusskola (1985), metālapstrādes mākslas meistars. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Honda FR–V, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 6364,24 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 5900,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Graffiti Point”, skaits – 2000, summa – 2000,00 LVL.

Baiba Zvaigznīte

Dzimusi: 1968; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: nav.

Izglītība: Rīgas Juglas vidusskola (1986), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 85000,00 EUR.



 

12.saraksts. Nacionālā apvienība “Visu Latvijai!” – “Tēvzemei un Brīvībai/LNNK”

= Vēlēšanu programma

Nacionālajā apvienībā jaunības degsme un ideāli apvienojušies ar pieredzi politikā. Kad pārtikušas un kuplas latviešu ģimenes Latvijā jutīsies kā savās mājās, mūsu galvenais uzdevums būs izpildīts.

Latviska Latvija

Nostiprināsim latviešu valodas lomu, īpaši plašsaziņas līdzekļos un komercdarbībā. Rūpēsimies par līvu valodas saglabāšanu, latgaliešu kultūras un latviešu valodas izlokšņu bagātības saglabāšanu.

Valsts apmaksāta izglītība būs tikai valsts valodā, mazākumtautībām mācot attiecīgās tautas vēsturi, tradīcijas un kultūru pašu valodā. Veicināsim, lai Valsts un pašvaldību finansētās skolas par pirmo un otro svešvalodu izvēlētos tikai Eiropas Savienības oficiālās valodas. Latvijas vēsture tiks mācīta kā atsevišķs priekšmets.

Panāksim, ka darbā apkalpojošā sfērā pieņem cilvēkus arī bez krievu valodas zināšanām – tas novērsīs latviešu jauniešu diskrimināciju darba tirgū.

Ikvienam latvietim būs tiesības uz Latvijas pilsonību. Mēs strādāsim, lai latvieši pārbrauktu no svešuma un aizbrauktu nelojāli cittautieši. Tautiešiem svešumā – nodrošināsim informāciju no tēvzemes un labus konsulāros pakalpojumus.

Mēs atcelsim Imigrācijas likumā noteiktos atvieglojumus viltus investoriem un bezdarba apstākļos stingri ierobežosim trešo valstu pilsoņu imigrāciju.

Starptautiskā līmenī iestāsimies par totalitārā komunisma noziegumu pielīdzināšanu nacionālsociālisma noziegumiem.

Konsekventi cīnīsimies par Latvijas attālināšanos no Krievijas ietekmes zonas jeb tā sauktās “krievu pasaules”, jo Latvija pieder Rietumu civilizācijai. Panāksim, lai reāli darbojas likumā paredzētā kriminālatbildība par okupācijas fakta noliegšanu. Nepieļausim PSRS un Krievijas impēriskās simbolikas lietošanu sabiedriskā telpā.

Stiprināsim valsts aizsardzību, attīstot augsti profesionālus bruņotos spēkus, atjaunojot zemessardzes lomu un sekmējot NATO militāro klātbūtni valstī.

Mēs mainīsim priekšstatus – latvieši nav upuru, latvieši ir varoņu tauta.

Labklājība un taisnīgums

Ģimenei. Lai pārvarētu demogrāfisko krīzi, ģimenei ar daudz bērniem jābūt ekonomiski izdevīgai. Tāpēc paredzēsim valsts galvojumu jaunām ģimenēm pirmā mājokļa iegādei 30% apmērā no bankas nodrošinājuma. Kredīta parādu dēļ ģimeni neizliks no vienīgā mājokļa, tām nodrošinās valsts atbalstu, lai mājokli varētu īrēt vai samainīt. Celsim ar nodokli neapliekamo ienākumu minimumu un neapliekamo minimumu par katru apgādājamo – ar pieaugumu par katru nākamo bērnu. Būtiski paaugstināsim ar iedzīvotāju ienākuma nodokli neapliekamos izdevumus par medicīnas un izglītības pakalpojumiem.

Jaunatnei un skolotājiem. Izglītība un zinātne būs valsts pirmā prioritāte. Padarīsim konkurētspējīgu Latvijas augstāko izglītību. Mācību procesā atraisīsim bērnos un jauniešos radošo domāšanu, skolotāja arods būs cienīts un ar atbilstošu atalgojumu. Saglabāsim lauku skolas – gan izmantojot datorizētu tālmācību, gan veidojot skolas par lielāku skolu filiālēm. Uz Jaunsardzes bāzes veidosim jaunatnes organizāciju patriotiskai un ārpusskolas audzināšanai.

Uzņēmējiem un strādājošajiem. Mainīsim valsts attieksmi pret uzņēmējiem, no birokrātiski represīvas uz sadarbību. Lielāki nodokļi patēriņam, kapitālam, neefektīvi izmantotiem resursiem un mazāki darbaspēkam un maziem uzņēmējiem. Attīstīsim jomas, kur uzņēmējiem nopelnīt vairāk – ražošanu ar augstu pievienoto vērtību, atjaunojamo energoresursu ražošanu, zema enerģijas patēriņa ēku būvniecību, kā arī veicināsim lauksaimniecības un mežsaimniecības attīstību. Izveidosim pasaules līmeņa profesionālo mūžizglītības programmu. Nodrošināsim uz klientu orientētu apkalpošanu valsts pārvaldē, daudzas funkcijas nodosim privātam sektoram.

Pensionāriem. Garantēsim gan sociālo nodrošinājumu, nepieļaujot mazo un vidējo pensiju samazinājumu, gan darbīgas un aktivitātēm piepildītas vecumdienas. Pēc pensijas saņēmēja nāves daļu fondētās pensijas turpinās saņemt viņa laulātais.

Ārstiem un pacientiem. Pārskatīsim un optimizēsim veselības aprūpes resursus un to izmantošanu atbilstoši krīzes situācijai. Darīsim to izlietojumu saprotamu gan pilsoņiem, gan medicīnas personālam. Par prioritāti noteiksim neatliekamo medicīnisko palīdzību, bērnu un mazturīgo aprūpi. Nodrošināsim, ka valsts apmaksātos veselības aprūpes pakalpojumus pērk no izmaksu efektīvākā pakalpojuma sniedzēja.

Inteliģencei. Cieši sadarbosimies ar latviešu radošo inteliģenci un zinātniekiem, iesaistot tos Latvijas nākotnes veidošanā. Ar valsts atbalsta programmām veicināsim mūsu kultūras eksportu, popularizējot Latviju pasaulē.

= Kandidātu saraksti Rīgas vēlēšanu apgabalā

1. Dzintars Rasnačs

2. Einārs Cilinskis

3. Laura Bulmane

4. Dmitrijs Mironovs

5. Māris Grīnblats

6. Konstantīns Pupurs

7. Ģirts Lapiņš

8. Aigars Lūsis

9. Dainis Locis

10. Guntis Zālītis

11. Aija Fleija

12. Arnis Puksts

13. Imants Rākins

14. Gunārs Indārs

15. Jānis Priedkalns

16. Hārdijs Parādnieks

17. Edgars Āboliņš

18. Einārs Lesiņš

19. Andris Vilks

20. Lelde Stumbre

21. Imārs Kiršbaums

22. Romāns Pussars

23. Ģirts Auškāps

24. Ieva Holma

25. Artūrs Bergholcs

26. Elvijs Vēbers

27. Marta Kive

28. Zane Bendika

29. Vilnis Zariņš

30. Dzintars Saliņš

31. Jānis Saldnieks

32. Aivars Aksenoks

= Ziņas par kandidātiem

Edgars Āboliņš

Dzimis: 1988; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Apvienība “Visu Latvijai”/“Tēvzemei un Brīvībai/LNNK”, Rīgas nodaļas valdes loceklis; SIA “Burti”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas Angļu ģimnāzija (2008), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: izcili.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): lauksaimniecības zeme, Jelgavas novads, (iznomā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Chrysler Daytona Shelby, izlaides gads 1989., reģistrācijas gads 2007.

Aivars Aksenoks

Dzimis: 1961; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Apvienība “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK , valdes loceklis; Biedrība “Latvijas vindsērfinga asociācija”, valdes priekšsēdētājs; VAS “Ceļu satiksmes drošības direkcija”, Rīgas Motormuzeja vadītājs.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2003), otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība jurisprudencē, jurista kvalifikācija; Rīgas Politehniskais institūts (1984), inženiera–mehāniķa kvalifikācija specialitātē automobiļi un automobiļu saimniecība; Rīgas 1.vidusskola (1979), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme un dzīvojamā ēka, Rīga, (īpašumā); zeme un ēkas, Rēzeknes novads, (īpašumā); zeme, Aizputes novads, (īpašumā); zeme un dzīvojamā ēka, Jūrmala, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Opel Astra, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 55815,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: A/S “Latvijas Krājbanka”, skaits – 22, summa – 22,00 LVL; A/S “Olaines kūdra”, skaits – 22, summa – 22,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 9390,80 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): A/S “SEB Banka”, summa – 142,00 LVL; A/S “Parex Banka”, summa – 2016,00 LVL; A/S “Parex Banka”, summa – 9008,00 EUR.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: Latu rezerves fonda apliecības, skaits – 4513, summa – 6318,00 LVL, A/S “SEB Banka”.

Ģirts Auškāps

Dzimis: 1976; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: VAS “Latvijas Jūras Administrācija”, valdes loceklis.

Izglītība: Aijovas universitāte (1999), politiskā zinātne un starptautiskās attiecības, politologs; Taileras koledža (ASV) (1995), vispārējā izglītība; Rīgas 3.vidusskola (1994), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 87048,00 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 20000,00 USD.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: Credit Union, skaits – 1, summa – 26759,00 USD.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 7700,50 LVL.

Zane Bendika

Dzimusi: 1974; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: P.Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas Zobārstniecības un sejas ķirurģijas centrs, zobārsts, zobārstniecības stratēģijas speciālists; M.Bērziņa zobārstniecības privātprakse, zobārsts.

Izglītība: RSU pēcdiploma izglītības fakultāte (2002), bērnu zobārsts; AML Stomatoloģijas fakultāte (1998), zobārsts. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Artūrs Bergholcs

Dzimis: 1983; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Satiksmes ministrija, ministra padomnieks; VAS “Latvijas Gaisa Satiksme”, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Universitāte, Juridiskā fakultāte (2007), jurista kvalifikācija; Rīgas 49.vidusskola (2001), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: izcili.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Toyota Rav 4, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 225000,00 EUR.

Laura Bulmane

Dzimusi: 1963; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies. Ārvalsts pilsonība: Venecuēlas un Kanādas pavalstniecība.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Vītolu fonds, padomes locekle; Bērnu Slimnīcas fonds, valdes locekle; Latvijas Samariešu apvienība, brīvprātīgo darba organizatore.

Izglītība: University of Guelph (1986), bakalaura grāds inženierzinātnēs; Colegio Humboldt (1981), pamata un vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: ļoti labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, ēkas, Rīga, (iznomā); zeme, ēkas, Rēzeknes novads, (īpašumā).

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 241826,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “T49”, skaits – 500, summa – 500,00 LVL; SIA “B138”, skaits – 75500, summa – 75500,00 LVL; SIA “K5”, skaits – 500, summa – 500,00 LVL; SIA “C36”, skaits – 500, summa – 500,00 LVL; SIA “SOLIDAS EST”, skaits – 100, summa – 100,00 LVL; SIA “MK6”, skaits – 50, summa – 500,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): A/S “SEB Banka”, summa – 32018,00 LVL; A/S “Danske Banka”, summa – 75299,00 LVL.

Einārs Cilinskis

Dzimis: 1963; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Vides ministrija, programmu vadītājs.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (1999), starptautisko ekonomisko sakaru vadīšana, maģistrs; Rīgas Tehniskā universitāte (1997), uzņēmējdarbības ekonomika, bakalaurs; Rīgas Tehniskā universitāte (1986), bioloģiski aktīvo savienojumu ķīmiskās tehnoloģijas, ķīmiķis–inženieris. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): traktors T–25H3, izlaides gads 1993., reģistrācijas gads 1993.; traktors Belarus 920,3 – Y1, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2008.; vieglā automašīna Mazda 6, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): A/S “Latvijas krājbanka”, summa – 1441,45 LVL; A/S “Parex banka”, summa – 2151,69 LVL; A/S “Parex banka”, summa – 1460,67 EUR.

Aija Fleija

Dzimusi: 1944; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: V/a Latvijas Kara muzejs, direktore.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1967), vēsturniece, vēstures un sabiedrības mācības skolotāja. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): A/S “SEB Banka”, summa – 10722,00 LVL.

Māris Grīnblats

Dzimis: 1955; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: šķīries.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR 9. Saeima, deputāts; Apvienība “Tēvzemei un Brīvībai”/“LNNK”, valdes loceklis; Partiju apvienība “Visu Latvijai!”/“Tēvzemei un Brīvībai”/ LNNK, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1982), augstākā izglītība filozofijā; Kuldīgas 1.vidusskola (1973), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, dzīvojama ēka, Rīga, (īpašumā).

Ieva Holma

Dzimusi: 1986; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Partija “Visu Latvijai!”, valdes locekle.

Izglītība: Starptautiskās praktiskās psiholoģijas augstskola (2010), profesionālais bakalaura grāds datordizainā; Jaņa Rozentāla Rīgas mākslas vidusskola (2006), vidējā profesionālā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: A/S “Latvijas Balzams”, skaits – 16, summa – 1,00 LVL.

Gunārs Indārs

Dzimis: 1937; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies. Ārvalsts pilsonība: ASV.

Dzīvesvieta: ASV.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Valley Design Corp., uzņēmuma vadītājs.

Izglītība: Windham High School (1956), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Littleton, ASV, (īpašumā); vasarnīca, Warner, ASV, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme, Rubenes pagasts, (īpašumā); māja, Saulkrasti, (iznomā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 197538,68 $ ASV.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 80000,00 $ ASV.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: Valley Design Corp., skaits – 50, summa – 20000,00 $ ASV.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2000,00 $ ASV; 2000,00 $ ASV.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Citizens Bank, summa – 7903,88 $ ASV; Workers Credit Union, summa – 5466,02 $ ASV.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: Retirement benefits, skaits – 100, summa – 37107,88 $ ASV, Met Life.

Imārs Kiršbaums

Dzimis: 1940; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Grīdiķis”, īpašnieks; Apvienības “Tēvzemei un Brīvībai”/“LNNK”, Revīzijas komisijas priekšsēdētājs.

Izglītība: ZA Koksnes ķīmijas institūts (1974), ķīmijas zinātņu kandidāts; Rīgas Politehniskais institūts (1963), inženieris–tehnologs silikātu tehnoloģijas specialitātē. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvojamā māja, zeme, ēka, Jaunjelgavas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Grīdiķis”, skaits – 20, summa – 2000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): A/S “SEB Banka”, summa – 1000,00 LVL.

Marta Kive

Dzimusi: 1989; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: neprecējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: “Laimas Muzykanti”, reklāmas menedžere.

Izglītība: Rīgas 19.vidusskola (2008), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Ģirts Lapiņš

Dzimis: 1976; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Multi Consulting Group”, valdes loceklis, direktors; SIA “S klubs”, valdes loceklis; SIA “Veruss”, valdes loceklis; Biedrība “Sabiedrība par ekonomisko attīstību”, valdes loceklis; Apvienība “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK, valdes loceklis, Jaunatnes nodaļas valdes loceklis, Rīgas Zemgales priekšpilsētas grupas vadītājs; SIA “IBS Solutions”, valdes loceklis.

Izglītība: Biznesa augstskola “Turība” (2008), maģistra grāds uzņēmējdarbības vadībā; Rīgas Ekonomikas augstskola (2001), bakalaura grāds uzņēmējdarbībā un ekonomikā; Latvijas Universitāte (1999), sociālo zinātņu bakalaura grāds vadībzinātnē; Rīgas Komercskola (1994), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Sējas novads, (valdījumā); zeme, dzīvojamā ēka, Sējas novads, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); zeme un dzīvojamā ēka, Rīga, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 45526,80 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “IBS Solutions”, skaits – 42, summa – 840,00 LVL; SIA “S klubs”, skaits – 50, summa – 1000,00 LVL; SIA “Multi Consulting Group”, skaits – 100, summa – 2000,00 LVL; SIA “Veruss”, skaits – 100, summa – 2000,00 LVL.

Einārs Lesiņš

Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: šķīries.

Dzīvesvieta: Salaspils novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Megatrons Ltd, Dd.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2000), sabiedrības vadība un organizācija, maģistra grāds; Latvijas Lauksaimniecības universitāte (1994), elektroinženieris, bakalaura grāds. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Citroen Picasso, izlaides gads 2000., reģistrācijas gads 2000.

Dainis Locis

Dzimis: 1964; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Partiju apvienības “Visu Latvijai!”/“Tēvzemei un Brīvībai”/ LNNK, Revīzijas komisijas loceklis; “Tēvzemei un Brīvībai”/ LNNK, Rīgas nodaļas valdes priekšsēdētāja vietnieks; Hokeja skola “Rīga”, direktors.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2003), jurista kvalifikācija; Latvijas Valsts universitāte (1988), ģeogrāfijas, rasēšanas, zīmēšanas un darbmācības specialitāte; Rīgas 39.vidusskola (1982), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme (1/2 daļa), Jūrmala, (īpašumā); zeme, māja (1/8 daļa), Rīga, (īpašumā); zeme, māja, Garkalnes novads, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: māja, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 29218,78 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: A/S “Latvijas Krājbanka”, skaits – 71, summa – 71,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1000,00 LVL.

Aigars Lūsis

Dzimis: 1968; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Stopiņu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Sertificēts administrators 18 maksātnespējas procesos, administrators; Biķeru evaņģēliski luteriskā draudze, draudzes priekšnieks; biedrība “Latvijas maksātnespējas procesu administratoru asociācija”, padomes loceklis; SIA “Biķeru namturis”, valdes loceklis; zvērināta advokāta A.Lūša birojs, zvērināts advokāts.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1994), tiesību zinātnes; Rīgas 2.vidusskola (1986), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme ar ēkām, Stopiņu novads, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); zeme ar ēkām, Raunas novads, (īpašumā); zeme ar ēkām, Limbažu novads, (īpašumā); zeme, Raunas novads, (īpašumā); zeme ar ēkām, Limbažu novads, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); zeme, Alūksnes novads, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (iznomā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 149865,00 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: zemnieku saimniecība “Lūši”, skaits – 0, summa – 0,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 5000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): A/S “SEB Banka”, summa – 20872,00 EUR; A/S “SEB Banka”, summa – 2255,00 LVL.

Dmitrijs Mironovs

Dzimis: 1982; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Salaspils novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Aufbau und finanz”, projektu vadītājs; SIA “Skalvis”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Rīgas Puškina licejs (2000), vidējā izglītība; Rīgas 10.vidusskola (1997), pamatizglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: ļoti labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Salaspils, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Škoda Octavia, izlaides gads 2004., reģistrācijas gads 2004.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 30000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Skalvis”, skaits – 1, summa – 1,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 7000,00 LVL.

Hārdijs Parādnieks

Dzimis: 1987; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “AGNI SALONS”, direktors.

Izglītība: Viskonsīnas Superior Universitāte, ASV (2009), biznesa vadība, bakalaurs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 60000,00 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 25139,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “AGNI SALONS”, skaits – 600, summa – 120000,00 LVL.

Jānis Priedkalns

Dzimis: 1934; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: atraitnis. Ārvalsts pilsonība: Austrālijas.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Apvienība “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK, biedrs; Adelaides Universitāte, profesors; Latvijas Zinātņu akadēmija, akadēmiķis, ārzemju nodaļas vadītājs; Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca, diakons; Korporācija Lettgallia, filistrs.

Izglītība: Kembridžas Universitāte (1970), humanitāro zinātņu maģistrs; Minesotas Universitāte (1966), medicīnas zinātņu doktors; Sidnejas Universitāte (1959), veterinārmedicīnas bakalaurs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Valmiera, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Citroen 2CV, izlaides gads 1967., reģistrācijas gads 2002.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: māja, Valmiera, (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2500,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): A/S Latvijas Krājbanka, summa – 500,00 LVL; A/S Swedbank, summa – 1000,00 LVL.

Arnis Puksts

Dzimis: 1980; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Biedrība “PAR ZAĻU PIERĪGU!”, valdes loceklis; Veselības ekonomikas centrs, Informācijas sistēmu drošības pārvaldnieks.

Izglītība: Biznesa augstskola “Turība” (2010), profesionālais bakalaura grāds tiesību zinātnē; Juridiskā koledža (2005), pirmā līmeņa profesionālā augstākā izglītība ar kvalifikāciju – jurista palīgs; Latvijas Universitāte (2005), sociālo zinātņu maģistra grāds vadībzinātnē; Latvijas Universitāte (2003), sociālo zinātņu bakalaura grāds vadībzinātnē. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Jelgavas novads, (īpašumā); zeme, Ogres novads, (valdījumā); zeme, Ogres novads, (īpašumā); zeme, Vecumnieku novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): mašīna Fiat Panda, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.; motocikls, Kawasaki er6–n, izlaides gads 2008., reģistrācijas gads 2008.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 10000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “J&IT”, skaits – 1, summa – 1,00 LVL; SIA “Mārītes Pukstas ārstu prakse”, skaits – 15, summa – 300,00 LVL; SIA “U.R.T. Tehnoloģijas”, skaits – 3, summa – 1500,00 LVL.

Konstantīns Pupurs

Dzimis: 1964; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies. Ārvalsts pilsonība: ASV.

Dzīvesvieta: Inčukalns.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas Pašvaldības policija, Tūristu nodaļas darbinieks.

Izglītība: Londonas Ekonomikas un politisko zinātņu skola (LSE), Anglija (2003), “Krievijas un PSRS republiku attīstība pēc Padomju Savienības sabrukuma”, maģistrs; Masačūsetsas Universitāte, Bostona, (UMASS), ASV (1999), vēsture, bakalaurs (cum laude/diploms ar atzinību); Latvijas Valsts universitāte (1994), vēsture un filozofija, bakalaurs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemes gabals (1800 kv.m.), Inčukalns, Rīgas rajons, (īpašumā); dzīvoklis, Inčukalns, Rīgas rajons, (īpašumā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): A/S “PAREX Banka”, summa – 2100,00 LVL; A/S “SEB Banka”, summa – 2800,00 LVL.

Romāns Pussars

Dzimis: 1932; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: šķīries.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: E. Brastiņa fonds “Savieši”, vadītājs (fonda prezidents).

Izglītība: Rīgas Pedagoģiskais institūts (Valodu un literatūras fakultāte) (1956), skolotājs un pasniedzējs kultūrvēsturē un literatūrā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); zeme, Saldus novads, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme, Saldus novads, (īpašumā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Swedbank, summa – 6000,00 LVL.

Imants Rākins

Dzimis: 1948; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: pensionārs.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1972), vēsturnieks, vēstures skolotājs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1200,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): A/S Swedbank, summa – 11000,00 LVL; A/S Norvik Banka, summa – 8000,00 EUR.

Dzintars Rasnačs

Dzimis: 1963; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, Saeimas deputāts, Saeimas sekretārs, Juridiskās komisijas priekšsēdētāja biedrs; Apvienība “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK, valdes loceklis, domes loceklis; Latvijas Juristu biedrība, prezidija loceklis; Juridiskā koledža, Valsts eksāmenu komisijas priekšsēdētāja vietnieks.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2000), sociālo zinātņu maģistrs tiesību zinātnē. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (valdījumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): laiva EGO 270, izlaides gads 2004., reģistrācijas gads 2005.; automašīna Honda CRV, izlaides gads 2005., reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 2978,59 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 10000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2600,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): A/S Swedbank (atklātais pensiju fonds), summa – 1686,72 LVL; A/S Swedbank (uzkrājums), summa – 1667,70 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: privatizācijas sertifikāti, skaits – 0,58, A/S Latvijas Krājbanka.

Jānis Saldnieks

Dzimis: 1986; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Tērande”, izpilddirektors; AS “BIGBANK”, kredītspeciālists/pārdošanas veicinātājs; AS “Parex banka”, klientu konsultants.

Izglītība: Banku augstskola (2009), bakalaura grāds biznesa vadībā; Banku augstskola (2006), pirmā līmeņa profesionālā izglītība; Suntažu vidusskola (2004), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Tērande”, skaits – 100, summa – 1000,00 LVL.

Dzintars Saliņš

Dzimis: 1971; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Stopiņu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Latvijas Mobilais Telefons”, darba aizsardzības inženieris.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte, Inženierekonomikas fakultāte (2006), darba aizsardzības maģistrs; Maskavas Ugunsdrošības institūts (1997), ugunsdrošības inženieris. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Stopiņu novads, (īpašumā); zeme, Stopiņu novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 26317,06 LVL.

Lelde Stumbre

Dzimusi: 1952; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: šķīrusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: bezdarbniece.

Izglītība: Maskavas Literatūras institūts (1987), literatūras darbinieks. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Audi A4 Avant, izlaides gads 1997., reģistrācijas gads 2007.

Elvijs Vēbers

Dzimis: 1975; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Zvērināta advokāta A.Grūtupa birojs, zvērināts advokāts.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1999), sociālo zinātņu maģistrs; Latvijas Universitāte (1998), jurists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); vasarnīca (kopīpašumā), Saulkrastos, (īpašumā); dzīvoklis (kopīpašumā), Rīgā, (īpašumā); zeme un māja, Stopiņu novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): motocikls Kawasaki Vulcan, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.; automašīna Mazda 626, izlaides gads 1991., reģistrācijas gads 2003.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 6300,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 5000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Nordea Banka, summa – 10000,00 LVL; SEB Banka, summa – 21000,00 LVL.

Andris Vilks

Dzimis: 1956; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Dzīvojamo māju Rīgā (Talsu 30 ; Medus 1), pārvaldnieks; Advokāta Andra Apšas birojs, advokāta palīgs.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2004), sociālo tiesību maģistrs tiesību zinātnē; Biznesa augstskola “Turība” (2002), jurists; Noriļskas 10.vidusskola (1973), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); zeme, Jūrmalā, (īpašumā); māja, Rīga, (īpašumā); māja, Rīga, (īpašumā); zeme, Rīga, (īpašumā); zeme, Rīga, (īpašumā); zeme, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Ford Mondeo, izlaides gads 2004., reģistrācijas gads 2004.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: māja, Rīga, (īpašumā); māja, Rīga, (iznomā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 20000,00 EUR.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: kompensācijas sertifikāti, skaits – 7,5, A/s Latvijas Krājbanka.

Guntis Zālītis

Dzimis: 1967; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas vieglatlētikas savienība, valdes priekšsēdētājs, prezidents; SIA “East–West Transit”, Attīstības departamenta direktors.

Izglītība: Latvijas Universitāte, maģistra studijas (2004), sociālo zinātņu maģistrs vadībzinātnē; Latvijas Universitāte, Profesionālās studijas (1998), banku ekonomists; Latvijas Universitāte, Vadības un ekonomikas informātikas fakultāte (1994), ekonomikas informātika un AVS, inženieris ekonomists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Stopiņu novads, (iznomā); māja, Stopiņu novads, (īpašumā); zeme, Ēdoles novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): mašīna Ford Sierra (skaitās tikai CSDD), izlaides gads 1982., reģistrācijas gads 1996.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 86584,57 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Privatbank (uz 01.07.2010 kopējā summa pa visiem kontiem), summa – 60475,99 LVL; Parex Banka (uz 01.07.2010 kopējā summa pa visiem kontiem), summa – –800,65 LVL; SEB banka (uz 01.07.2010 kopējā summa pa visiem kontiem), summa – 8887,59 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: ieguldījumu fonds, skaits – 23,485, summa – 31,21 LVL, SEB Fund 3 Technology Fund.

Vilnis Zariņš

Dzimis: 1930; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: atraitnis.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas Latviešu biedrība, padomes loceklis; Apvienība “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK, biedrs; Latvijas Universitāte, Filozofijas un socioloģijas institūts, vadošais pētnieks.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1992), filozofijas doktors; Latvijas Valsts pedagoģiskais institūts (1953), vēstures vidusskolas skolotājs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme (mantota, bet neierakstīta zemes grāmatā), Jūrmala, (iznomā); zeme, Jūrmala, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 7515,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): A/S Parex Banka, summa – 300,00 LVL; A/S SEB Banka, summa – 500,00 LVL; A/S Swedbank, summa – 1000,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: privatizācijas sertifikāti, skaits – 102 summa – 0,00 LVL.

= Kandidātu saraksti Vidzemes vēlēšanu apgabalā

1. Raivis Dzintars

2. Emīls Jakrins

3. Visvaldis Lācis

4. Romāns Naudiņš

5. Jānis Dombrava

6. Aigars Eniņš

7. Aldis Grunde

8. Normunds Bomis

9. Mārtiņš Krusts

10. Ainars Melders

11. Gints Rožkalns

12. Normunds Broks

13. Jānis Višņevskis

14. Zoja Rimša

15. Dzintars Medenis

16. Gints Vilks

17. Linards Ligeris

18. Edgars Jansons

19. Gusts Dzenis

20. Daiga Kalnbērziņa

21. Baiba Siktāre

22. Guntis Grosbergs

23. Arnis Neretnieks

24. Jānis Ķirsis

25. Ivo Ozols

26. Uldis Jansons

27. Jānis Eglīts

28. Jānis Zvirbulis

29. Irīna Tumaša

30. Uldis Ciekurs

= Ziņas par kandidātiem

Normunds Bomis

Dzimis: 1964; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Limbažu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA N. Bomja maiznīca “Lielezers”, valdes loceklis; Limbažu novada dome, deputāts; SIA “Kokapstrāde Lielezers”, valdes loceklis.

Izglītība: Kazdangas tehnikums (1983), agronoms; Vārmes pamatskola (1979), pamata izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvojamā māja un zeme, Limbaži, (īpašumā); dzīvojamās ēkas pamati, Limbaži, (īpašumā); zeme (kopīpašumā), Baltinavas novads, (īpašumā); zeme, māja un saimniecības ēkas, Umurgas pagasts, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna KIA Sorento, izlaides gads 2003., reģistrācijas gads 2009.; pašizgāzējs iekrāvējs GON–053, izlaides gads 1976., reģistrācijas gads 1976.; piekabe PTV–1, izlaides gads 1992., reģistrācijas gads 2001.; traktors T25, izlaides gads 1991., reģistrācijas gads 2001.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 122130,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA N. Bomja maiznīca “Lielezers”, skaits – 10, summa – 532460,00 LVL; SIA “Kokapstrāde Lielezers”, skaits – 101897, summa – 101897,00 LVL; SIA “Smoļensk VUD Korporeišn”, skaits – 50, summa – 1230,00 LVL; SIA “Rižskij hļeb”, skaits – 50, summa – 14228,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1180000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): A/S SEB Banka, summa – 2500,00 LVL; A/S Parex Banka, summa – 1500,00 LVL.

Normunds Broks

Dzimis: 1960; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Standartizācijas, akreditācijas un metroloģijas centrs”, valdes loceklis; SIA “Latvijas Mobilais Telefons”, uzraudzības padomes loceklis; Madonas novada fonds, padomes loceklis.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1983), ģeogrāfs–pasniedzējs; Rīgas 49.vidusskola (1978), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): garāža, Madona, (īpašumā); dzīvoklis, Madona, (īpašumā); mazdārziņš, Madonas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna AUDI A6 TDI, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 2005.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: A/S “Rīgas Juvelierizstrādājumu rūpnīca”, skaits – 187, summa – 187,00 LVL; A/S “DnB NORD Banka” (Rīgas Komercbanka), skaits – 100, summa – 100,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Swedbank (noguldījums krājkontā), summa – 2046,82 LVL; Swedbank (algu kartes atlikums), summa – 900,72 LVL.

Uldis Ciekurs

Dzimis: 1956; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: “Latvijas dzīvības glābēju asociācija”, valdes loceklis; LU P.Stradiņa medicīnas koledža, lektors; SIA “Jūrmalas ātrā palīdzība”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: RSEBAA (2009), profesionālais maģistra grāds uzņēmējdarbības vadībā; Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskola (2000), augstākā profesionālā izglītība, psihologa kvalifikācija; Rīgas 2. medicīnas skola (1977), feldšeris. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): namīpašums, Jūrmala, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 14738,55 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): A/S “DnB NORD”, summa – 2077,60 LVL.

Jānis Dombrava

Dzimis: 1988; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “U.R.L. Tehnoloģijas”, valdes loceklis; Partija “Visu Latvijai!”, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Universitāte, Vēstures un filozofijas fakultāte (2010), bakalaura grāds humanitārajās zinātnēs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “U.R.L. Tehnoloģijas”, skaits – 2, summa – 1000,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcijas, skaits – 30, summa – 38,00 LVL, A/s “OlainFarm”.

Gusts Dzenis

Dzimis: 1986; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Siguldas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Centrālā statistikas pārvalde, statistiķis.

Izglītība: Latvijas Universitāte, Ekonomikas un vadības fakultāte (2009), ekonomika, bakalaura grāds; Siguldas vakara ģimnāzija (2006), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Raivis Dzintars

Dzimis: 1982; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AS “Lauku avīze”, žurnālists; Partija “Visu Latvijai!”, valdes līdzpriekšsēdētājs; SIA “Vokāls” IV, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2010), bakalaura grāds sociālajās zinātnēs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 6600,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Vokāls”, skaits – 900, summa – 900,00 LVL.

Jānis Eglīts

Dzimis: 1979; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Ādažu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “RIMI Latvia”, pārdevējs.

Izglītība: Rīgas 77.vidusskola (1998), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna, izlaides gads 2002., reģistrācijas gads 2008.; vieglā automašīna BMW 320, izlaides gads 1993., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 4300,00 LVL.

Aigars Eniņš

Dzimis: 1957; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Salacgrīvas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Farmaceitu biedrība, farmaceitu sertifikācijas komisijas loceklis.

Izglītība: Rīgas Medicīnas institūts, Farmācijas fakultāte (1981), provizors. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme un māja, Salacgrīvas novads, (īpašumā).

Guntis Grosbergs

Dzimis: 1969; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Priekuļu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “KOM – AUTO”, struktūrvienības vadītājs.

Izglītība: RPIVA (2009), profesionālais bakalaura grāds uzņēmējdarbībā; uzņēmuma un iestāžu vadītāja kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): auto garāža, Cēsis, (valdījumā); dzīvoklis, Priekuļu novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna OPEL ASTRA, izlaides gads 1992., reģistrācijas gads 2003.; motocikls GSX 600F, izlaides gads 2001., reģistrācijas gads 2007.; automašīna SEAT TOLEDO, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2007.

Aldis Grunde

Dzimis: 1962; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Stopiņu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Stopiņu novada dome, deputāts.

Izglītība: J.Vītola Latvijas Valsts konservatorija (1989), trompetes klase, orķestra mākslinieks, pedagogs, orķestra diriģents. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīgā, (īpašumā); zeme, Cēsu novads, (īpašumā).

Emīls Jakrins

Dzimis: 1980; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Apvienība TB/LNNK, valdes loceklis; LR Satiksmes ministrija, ministra biroja vadītājs.

Izglītība: LU Sociālo zinātņu fakultāte (2010), maģistra grāds politikas zinātnē; BA “Turība” (2003), otrā līmeņa augstākā izglītība uzņēmējdarbības vadībā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): laiva Jeanneau Merry fisher 625, izlaides gads 2003., reģistrācijas gads 2003.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): A/S “Parex Banka”, summa – 9291,00 LVL; A/S “Parex Banka”, summa – 21000,00 LVL.

Edgars Jansons

Dzimis: 1979; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: individuāli praktizējošs jurists.

Izglītība: Latvijas Universitāte, Juridiskā fakultāte (2001), augstākā profesionālā izglītība, jurists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis 1/2, Rīga, (nomā); dzīvoklis, Mazsalaca, (īpašumā); zeme, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): Mercedes – Benz C180, izlaides gads 1997., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 19217,88 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Edelx”, skaits – 20, summa – 2000,00 LVL.

Uldis Jansons

Dzimis: 1969; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Valmiera.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Apvienība “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK, Valmieras grupas vadītāja vietnieks; Biedrība “Latvijas skautu un gaidu centrālā organizācija”, 4. skautu vienības priekšnieks; Valmieras Viestura vidusskola, direktora vietnieks informātikas jautājumos, datorzinību skolotājs.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2004), izglītības zinātņu maģistra grāds pedagoģijā; Rīgas Tehniskā universitāte (1993), sistēmtehnikas inženieris, automatizētās informācijas apstrādes un vadības sistēmas; Rīgas Tehniskā universitāte (1992), Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvojamā māja, Valmiera, (iznomā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Ford Mondeo, izlaides gads 2000., reģistrācijas gads 2000.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 33614,94 EUR.

Daiga Kalnbērziņa

Dzimusi: 1973; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Carnikavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, Saeimas sekretāra Dzintara Rasnača palīdze; Apvienība “Tēvzemei un Brīvībai” / LNNK, Carnikavas novada grupas vadītāja.

Izglītība: Daugavpils Universitāte (2009), profesionālā maģistra grāds sabiedrības pārvaldē, iestāžu vadītāja kvalifikācija; Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskola (2002), sociālo zinātņu bakalaura grāds psiholoģijā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme un jaunbūve, Carnikavas novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 48555,22 EUR.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 670,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Nordea Bank Finland PLC Latvijas filiāle, summa – 976,36 EUR.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: Investīciju fonda daļas, skaits – 2,358, summa – 50,00 EUR, “Danish Kroner Reserve”.

Mārtiņš Krusts

Dzimis: 1988; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Ķekavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: students.

Izglītība: Baldones vidusskola (2007), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: “Latvijas Balzams”, skaits – 150, summa – 260,00 LVL; “Latvijas Gāze”, skaits – 17, summa – 100,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): A/S “Parex banka”, summa – 1292,00 LVL.

Jānis Ķirsis

Dzimis: 1982; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Strenču novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AS “Parex Banka”, Valmieras filiāles vecākais kredītu projektu vadītājs; SIA “J&J PROPERTY”, valdes loceklis; Strenču novada dome, deputāts; Strenču evaņģēliski luteriskā draudze, draudzes priekšnieks.

Izglītība: Banku augstskola (2004), profesionālais bakalaura grāds uzņēmējdarbības vadīšanā; Valmieras Viestura vidusskola (2000), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme un ēka, Smiltenes novads, (īpašumā); zeme, Valmiera, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Audi 100 Avant, izlaides gads 1993., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 34947,88 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “AV DARIS”, skaits – 40, summa – 3600,00 LVL; SIA “J&J PROPERTY”, skaits – 40, summa – 800,00 LVL.

Visvaldis Lācis

Dzimis: 1924; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Madonas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Republikas Saeima, deputāts.

Izglītība: Maskavas Valsts pedagoģijas svešvalodu institūts (1965), bakalaura grāds humanitārajās zinātnēs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, zeme, Madonas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Škoda Felicia, izlaides gads 1997., reģistrācijas gads 1997.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): A/S “SEB Banka”, summa – 6500,00 LVL.

Linards Ligeris

Dzimis: 1985; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Mālpils novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs”, Rīgas rajona lauku attīstības speciālists.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2009), profesionālā maģistra grāds finanšu ekonomikā; Ekonomikas un kultūras augstskola (2007), bakalaura grāds, uzņēmējvadība un administratīvais darbs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Ford Scorpio, izlaides gads 1988., reģistrācijas gads 2004.; motocikls Yamaha FZS 600, izlaides gads 2002., reģistrācijas gads 2010.

Dzintars Medenis

Dzimis: 1964; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas prese, brīvais žurnālists.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2004), socioloģija, bakalaurs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: ļoti labi.

Ainars Melders

Dzimis: 1960; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: šķīries.

Dzīvesvieta: Alūksnes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Alūksnes novada dome, deputāts; Sociālo pakalpojumu un veselības aprūpes komitejas vadītājs; Vidzemes plānošanas reģions, padomes loceklis; SIA “H24”, valdes loceklis; SIA “TC Alūksne”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskola (2009), profesionālais bakalaura grāds uzņēmējdarbībā, uzņēmuma un iestāžu vadītāja kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Rēzeknes novads, (īpašumā).

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 12098,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “ZIDF”, skaits – 1, summa – 2000,00 LVL; SIA “TC Alūksne”, skaits – 1, summa – 700,00 LVL.

Romāns Naudiņš

Dzimis: 1980; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Valmiera.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Satiksmes ministrija, ministra ārštata padomnieks; Nodibinājums “Valmieras 4.kājnieku pulka pieminekļa fonds”, valdes loceklis; Apvienība “Tēvzemei un Brīvībai”/ LNNK, valdes loceklis; Valmieras pašvaldības dome, deputāts; SIA “Baltijas Floristika”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Latvijas Policijas akadēmija (2001), pirmā līmeņa augstākā profesionālā izglītība, izziņas dienesta specializācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja un zeme, Burtnieku novads, (īpašumā); zeme, Beverīnas novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 85009,00 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 5000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Baltijas Floristika”, skaits – 10, summa – 2000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 6500,00 LVL.

Arnis Neretnieks

Dzimis: 1985; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Lielvārdes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: bezdarbnieks.

Izglītība: Starptautiskā praktiskās psiholoģijas augstskola (2009), datordizainers, profesionālais bakalaurs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Chrysler Grand Voyager, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 1998.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: A/S “Latvijas Gāze”, skaits – 20, summa – 20,00 LVL.

Ivo Ozols

Dzimis: 1977; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Siguldas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Nameisis”, valdes loceklis.

Izglītība: Priekuļu vidusskola (1996), vispārējā vidējā izglītība; Liepas pamatskola (1992), pamatizglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Vecumnieku novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mazda 626, izlaides gads 1987., reģistrācijas gads 2002.; automašīna Opel senator (nozagts, meklēšanā), izlaides gads 1989., reģistrācijas gads 2003.; piekabe MAZ 8114, izlaides gads 1987., reģistrācijas gads 2003.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 4500,00 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 16000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Nameisis”, skaits – 50, summa – 1000,00 LVL.

Zoja Rimša

Dzimusi: 1954; dzimums: sieviete; tautība: poliete; ģimenes stāvoklis: neprecējusies.

Dzīvesvieta: Salaspils novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Salaspils politiski represēto personu klubs, priekšsēdētāja; Salaspils novada dome, priekšsēdētāja 2.vietniece.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1986), hidromeliorācijas speciāliste, kvalifikācija – inženieris–hidrotehniķis; Rīgas celtniecības tehnikums (1974), rūpniecības un civilās celtniecības specialitāte, kvalifikācija – tehniķis–celtnieks. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Salaspils novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna SUBARU FORESTER, izlaides gads 2009., reģistrācijas gads 2009.

Gints Rožkalns

Dzimis: 1972; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Limbažu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Partijas “Visu Latvijai!” Limbažu nodaļa, nodaļas vadītājs; Kooperatīvā sabiedrība “MELBĀRŽI”, valdes loceklis; Limbažu novada dome, priekšsēdētāja vietnieks.

Izglītība: Latvijas Policijas akadēmija (1996), tiesību zinātnes. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Limbažu novads, (īpašumā); dzīvoklis, Limbažu novads, (īpašumā); zeme un ēka, Limbažu novads, (īpašumā); zeme, Ādažu novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Citroen, izlaides gads 2000., reģistrācijas gads 2005.; automašīna Volkswagen, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2007.; automašīna Volkswagen, izlaides gads 1994., reģistrācijas gads 2007.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme un ēka, Limbažu novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 17390,59 EUR.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 19300,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: kooperatīvā sabiedrība “MELBĀRŽI”, skaits – 45, summa – 225,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 4500,00 LVL.

Baiba Siktāre

Dzimusi: 1980; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Alojas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: bezdarbniece.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (2005), sociālo zinātņu maģistra grāds ekonomikā; Latvijas Lauksaimniecības universitāte (2002), sociālo zinātņu bakalaura grāds ekonomikā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 21000,00 LVL.

Irīna Tumaša

Dzimusi: 1988; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: neprecējusies.

Dzīvesvieta: Auces novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “MCB Finance Latvia”, klientu apkalpošanas speciāliste.

Izglītība: Bēnes vidusskola (2007), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Nissan Cherry, izlaides gads 1987., reģistrācijas gads 2008.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 7730,00 LVL.

Gints Vilks

Dzimis: 1958; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Apvienība “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK, Jūrmalas grupas vadītājs; SIA “Jūrmalas namsaimnieks”, valdes priekšsēdētāja vietnieks.

Izglītība: RSEBAA (2005), profesionālais maģistrs uzņēmējdarbības vadībā; Latvijas Universitāte (1987), ekonomista kvalifikācija tirdzniecības ekonomikas specialitātē. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvojamā ēka un zeme, Jūrmala, (īpašumā); dzīvojamā ēka, saimniecības ēkas, zeme, Brocēnu novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 10677,93 EUR.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 11200,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 11343,36 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): A/S “SEB Banka”, summa – 15000,00 EUR; A/S “SEB Banka”, summa – 2243,91 LVL.

Jānis Višņevskis

Dzimis: 1950; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Valmiera.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Zemturi BG”, valdes priekšsēdētājs; SIA “Zemturi ZS”, filiāles vadītājs.

Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1985), sakaru inženieris. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): ēka, zeme, Valmiera, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: A/S “Valmieras piens”, skaits – 600, summa – 600,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 5000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): A/S “SEB banka”, summa – 2500,00 LVL.

Jānis Zvirbulis

Dzimis: 1966; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Valmiera.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Kocēnu sporta klubs, valdes loceklis; Kocēnu novada dome, priekšsēdētāja 1.vietnieks; SIA “Biko – Lat”, administratīvais direktors.

Izglītība: Valmieras 1.vakara (maiņu) vidusskola (1986), vidusskolas izglītība; Rūjienas 5.tehniskā skola (1984), mehanizators; Jērcēnu pamatskola (1983), pamatskola. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja (1/3 daļa), Valmiera, (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 10500,00 LVL.

= Kandidātu saraksti Latgales vēlēšanu apgabalā

1. Pēteris Tabūns

2. Mareks Gabrišs

3. Pēteris Kalniņš

4. Inese Laizāne

5. Ērika Teirumnieka

6. Andris Slišāns

7. Sandis Puks

8. Vents Ikaunieks

9. Rudīte Laizāne

10. Juris Kivriņš

11. Ērika Šaršune

12. Jānis Ratkevičs

13. Raimonds Bombāns

14. Marika Zeimule

15. Jānis Mūrnieks

16. Arvīds Ratnieks

17. Janīna Vanaga

18. Agita Ozola

19. Jānis Trupovnieks

= Ziņas par kandidātiem

Raimonds Bombāns

Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Balvu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Balvu novada dome, deputāts; AS “Balvu enerģija”, valdes loceklis.

Izglītība: Fjodora Sirotina Tilžas vidusskola (1988), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Balvu novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): traktora piekabe, izlaides gads 2003., reģistrācijas gads 2006.; traktors MTZ–821, izlaides gads 1988., reģistrācijas gads 2005.; automašīna Mazda 323F, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): A/S “GE Money bank”, summa – 2868,62 LVL.

Mareks Gabrišs

Dzimis: 1980; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Varakļānu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: bezdarbnieks.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (2002), būvniecība, bakalaurs būvzinātnē. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Vents Ikaunieks

Dzimis: 1988; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Madonas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: students.

Izglītība: Madonas pilsētas 1.vidusskola (2008), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Pēteris Kalniņš

Dzimis: 1959; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Balvu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Z/S “Īves”, īpašnieks; Balvu novada pašvaldība, deputāts.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1990), diplomēts agronoms; Malnavas sovhoztehnikums (1978), agronoms. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Balvu novads, (īpašumā); zeme un ēkas, Balvu novads, (īpašumā); graudu kalte, Balvu novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna VAZ – 2121, izlaides gads 1982., reģistrācijas gads 1993.; piekabe GKB – 8350, izlaides gads 1983., reģistrācijas gads 1996.; automašīna KAMAZ – 5320, izlaides gads 1988., reģistrācijas gads 1993.

Juris Kivriņš

Dzimis: 1982; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rēzekne.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Z/S “Skārņi”, tirdzniecības vadītājs.

Izglītība: Rēzeknes Augstskola (2006), sociālo zinātņu bakalaura akadēmijas grāds vadības zinātnē. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna BMW 520, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 1996.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rēzekne, (iznomā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 21500,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcijas, skaits – 10, summa – 200,00 LVL, Latvijas Balzams.

Inese Laizāne

Dzimusi: 1971; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latviešu valodas aģentūra, lektore.

Izglītība: Daugavpils Universitāte (2008), profesionālais bakalaura grāds tiesībās, juriskonsulta kvalifikācija; Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija (1992), akadēmiskais bakalaura grāds teātra mākslas specialitātē. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Subaru Impreza DU 1284, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2009.

Rudīte Laizāne

Dzimusi: 1965; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Ciblas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: bezdarbniece.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1990), kokapstrādes tehnoloģijas specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): A/S “Latvijas Hipotēku un zemes banka”, summa – 1000,00 EUR.

Jānis Mūrnieks

Dzimis: 1961; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Preiļi.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “PREIĻU SAIMNIEKS”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (2006), maģistra grāds inženierzinātnēs; Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1984), specialitāte – inženieris, mehāniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Vārkavas novads, (īpašumā); zeme un ēkas, Vārkavas novads, (īpašumā); zeme un ēkas, Viļānu novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: A/S “Grindeks”, skaits – 203, summa – 203,00 LVL; A/S “Valmieras stikla šķiedra”, skaits – 1539, summa – 1539,00 LVL; A/S “Ventspils nafta”, skaits – 66, summa – 66,00 LVL; SIA “Lauktehnika”, skaits – 40, summa – 800,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2380,00 LVL.

Agita Ozola

Dzimusi: 1958; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: šķīrusies.

Dzīvesvieta: Siguldas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Partiju apvienība “Visu Latvijai!”/ “Tēvzemei un Brīvībai”/ LNNK, Revīzijas komisijas locekle; LR Saeima, Saeimas deputāta palīgs; SANDOZ pārstāvniecība Latvijā, medicīniskais pārstāvis; Medicīnisko pārstāvju asociācija, valdes locekle.

Izglītība: Rīgas Sarkanā Krusta 4. medicīnas skola (1989), medicīnas māsa; Rīgas 36.vidusskola (1975), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvojamā māja un zeme, Siguldas novads, (iznomā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 6000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1000,00 LVL.

Sandis Puks

Dzimis: 1979; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Balvu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Balvu novada dome, deputāts; SIA “Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienība”, valdes loceklis; Balvu novada pašvaldības saimnieciskā pārvalde, vadītājs.

Izglītība: Daugavpils Universitāte (2008), sabiedrības un iestāžu vadība; Latvijas Policijas akadēmija (2002), jurists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Balvu novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Opel Vectra, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 2007.; automašīna Isuzu Rodeo, izlaides gads 1997., reģistrācijas gads 2010.

Jānis Ratkevičs

Dzimis: 1983; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Inčukalna novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AS G4S Latvia, apsardzes dežurants; Compensa Life Vienna Insurance Group SE Latvijas filiāle, pašnodarbinātais.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2006), sociālo zinātņu bakalaurs ekonomikā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: kooperatīvā krājaizdevuma sabiedrība “Allažu saime”, skaits – 1, summa – 10,00 LVL.

Arvīds Ratnieks

Dzimis: 1955; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AAS “Baltijas Apdrošināšanas Nams”, Daugavpils nodaļas vadītāja vietnieks.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1978), zemes ierīcības speciālists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Daugavpils, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna VW Sharan, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 2009.

Andris Slišāns

Dzimis: 1981; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Viļakas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Viļakas novada Šķilbēnu pagasta Upītes TN, Upītes TN vadītājs; SIA “Advors”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2006), dabas zinātņu maģistra grāds fizikā; Latvijas Universitāte (2003), dabas zinātņu bakalaura grāds fizikā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Viļakas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mitsubishi Pajero sport, izlaides gads 2005., reģistrācijas gads 2005.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Advors”, skaits – 20, summa – 2000,00 LVL.

Ērika Šaršune

Dzimusi: 1958; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Ilūkstes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Ilūkstes novada pašvaldība, deputāte; Bebrenes vidusskola, direktore.

Izglītība: Daugavpils Pedagoģiskā universitāte (1997), sākumskolas skolotāja; P.Stučkas Latvijas Valsts universitāte (1982), biologs, bioloģijas un ķīmijas pasniedzēja. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvojamā māja un zeme, Ilūkstes novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna VW Golf, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.; traktors TZ–4K–14, izlaides gads 1986., reģistrācijas gads 2002.

Pēteris Tabūns

Dzimis: 1937; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Apvienība “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK, valdes loceklis; LR Saeima, deputāts, Pilsonības likuma izpildes komisijas priekšsēdētājs, Saeimas sporta apakškomisijas sekretārs.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1970), žurnālists; Latvijas Valsts fiziskās kultūras institūts (1961), fiziskās kultūras pasniedzējs, treneris. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Jūrmala, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Volvo, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): A/S “Swedbanka”, summa – 6510,00 LVL; A/S “Hipotēku un zemes banka”, summa – 15000,00 EUR; A/S “Latvijas Krājbanka”, summa – 20800,00 EUR; A/S “SEB Banka”, summa – 3718,00 EUR; A/S “Parex banka”, summa – 1344,00 LVL.

Ērika Teirumnieka

Dzimusi: 1971; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rēzekne.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rēzeknes Augstskola, Inženieru fakultātes dekāne, lektore.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2008), teorētiskais kurss vides zinātnes doktora studiju programmā; Latvijas Universitāte (1995), ķīmijas maģistra grāds; Latvijas Universitāte (1994), ķīmiķa kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Rēzeknē, (īpašumā); zeme, Rēzeknē, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mazda 626, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 2004.; automašīna HYNDAI Santa Fe, izlaides gads 2008., reģistrācijas gads 2008.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 25684,37 EUR; 25684,37 EUR.

Jānis Trupovnieks

Dzimis: 1961; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Balvu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Apvienība “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK, valdes loceklis; Latgales plānošanas reģions, priekšsēdētāja vietnieks; Balvu novada dome, priekšsēdētājs, deputāts; MMK “Balvi”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1984), autoceļu speciālists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): mežs un zeme, Balvu novads, (īpašumā); garāža, Balvu novads, (īpašumā); privātmāja, Balvu novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 3500,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 13310,40 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): A/S “SEB Banka”, summa – 2023,11 USD; A/S “SEB Banka”, summa – 7056,54 EUR.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: privatizācijas sertifikāti, skaits – 89,96; akcijas, skaits – 1775, summa – 1668,50 LVL, Ventspils nafta; akcijas, skaits – 2732, summa – 327,84 LVL, Ditton pievadķēžu rūpnīca.

Janīna Vanaga

Dzimusi: 1962; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Krāslavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Krāslavas novada Aulejas pagasta pārvalde, sociālā darbiniece.

Izglītība: SDSPA “Attīstība” (2004), sociālais darbinieks, specializācija – sociālais pedagogs; Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1985), diplomēts agronoms; Kārsavas vidusskola (1980), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Krāslavas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna VW Golf, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2009.

Marika Zeimule

Dzimusi: 1979; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: neprecējusies.

Dzīvesvieta: Viļānu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: E. Dārziņa mūzikas vidusskola, pedagogs.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2004), vizuālās mākslas un mākslas vēstures pedagogs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Rēzeknes novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 45000,00 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 2000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1800,00 LVL.

= Kandidātu saraksti Kurzemes vēlēšanu apgabalā

1. Gaidis Bērziņš

2. Jānis Iesalnieks

3. Inguna Raituma

4. Raivis Blumfelds

5. Gunārs Silakaktiņš

6. Guntra Riņķe

7. Modris Ekšteins

8. Raivo Repšs

9. Juris Griķis

10. Pēteris Bahurs

11. Agrita Driviņa

12. Bruno Jurševics

13. Ilze Liepiņa

14. Krista Veita

15. Uģis Feldmanis

16. Andris Holms

= Ziņas par kandidātiem

Pēteris Bahurs

Dzimis: 1985; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AS “Ceļuprojekts”, ceļu būvinženieris.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (2009), profesionālais bakalaurs transportbūvēs, inženiera kvalifikācija transportbūvēs; Liepājas Raiņa 6.vidusskola (2004), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): A/S Swedbank, summa – 855,00 LVL.

Gaidis Bērziņš

Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Ādažu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Universitāte, Juridiskā fakultāte, lektors; Apvienība “Tēvzemei un Brīvībai”/ LNNK, valdes priekšsēdētāja vietnieks; Partiju apvienība “Visu Latvijai!” – “Tēvzemei un Brīvībai/LNNK”, valdes priekšsēdētāja vietnieks; individuāli praktizējošs zvērināts advokāts.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1999), sociālo zinātņu maģistrs tiesību zinātnē; Rīgas 25.vidusskola (1989), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): ēka, Ādažu novads, (īpašumā); zeme, Riebiņu novads, (īpašumā); zeme un ēka, Dundagas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Chrysler Town, izlaides gads 2000., reģistrācijas gads 2000.; piekabe Tiki Treiler, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2004.; automašīna Mitsubishi Pajero, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 129889,12 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Domīnija”, skaits – 2000, summa – 2000,00 LVL; SIA “Baltic Law Offices”, skaits – 3, summa – 1500,00 LVL; A/S “Strēlnieku nams”, skaits – 41390, summa – 41390,00 LVL; SIA “Tenisa centrs Ādaži”, skaits – 13600, summa – 13600,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): A/S “PrivatBank”, summa – 14997,81 LVL; A/S “PrivatBank”, summa – 15253,61 USD; A/S “PrivatBank”, summa – 161700,20 EUR; A/S “Parex Banka”, summa – 6176,68 LVL; A/S “Parex Banka”, summa – 40676,54 EUR; A/S “Latvijas Tirdzniecības banka”, summa – 3651,50 LVL; A/S “Latvijas Tirdzniecības banka”, summa – 40000,00 EUR; A/S “Latvijas Krājbanka”, summa – 16932,26 LVL; A/S “Latvijas Krājbanka”, summa – 58514,95 EUR.

Raivis Blumfelds

Dzimis: 1982; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Partija “Visu Latvijai!”, Liepājas nodaļas vadītājs; Biedrība “Liepājas Optimistu pulks”, valdes loceklis; Projekts “Lauku sēta pilsētā”, projekta asistents.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (2005), inženierzinātņu bakalaura grāds datorvadībā un datorzinātnē; Rīgas Tehniskā koledža (2002), programmēšanas inženieris, vidējā speciālā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Agrita Driviņa

Dzimusi: 1959; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Priekules novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Priekules novada dome, priekšsēdētaja vietniece; Liepājas pilsētas pašvaldības policija, Īslaicīgo aizturēšanas telpu dežurējošā feldšere.

Izglītība: Liepājas Pedagoģijas akadēmija (2005), bakalaura grāds, sociālais pedagogs; Rīgas 1. Paula Dauges medicīnas skola (1982), feldšere; Vaiņodes vidusskola (1978), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Modris Ekšteins

Dzimis: 1943; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Grobiņas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA Garāžu īpašnieku kooperatīvs Progres – 5, valdes priekšsēdētājs; Grobiņas novada dome, priekšsēdētāja vietnieks.

Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1984), rūpniecības un civilās celtniecības specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Grobiņas novads, (īpašumā); 2 garāžas, Grobiņas novads, (īpašumā); dzīvoklis, Grobiņas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): traktors T – 40, izlaides gads 1983., reģistrācijas gads 1994.; traktors T – 16M, izlaides gads 1988., reģistrācijas gads 1994.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme, Grobiņas novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 16400,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): A/S SEB Banka, summa – 132,00 USD; A/S Swedbank, summa – 12555,00 LVL; A/S SEB Banka, summa – 8706,00 EUR; A/S SEB Banka, summa – 4295,00 LVL.

Uģis Feldmanis

Dzimis: 1947; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Saldus novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Saldus novada dome, deputāts.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1978), vēsturnieks, vēstures un sabiedrības mācības pasniedzējs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Saldus, (iznomā).

Juris Griķis

Dzimis: 1947; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Autotransporta direkcija”, valdes loceklis; Sabiedriskā transporta plānošanas daļas vadītājs.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (2001), inženierzinātņu maģistrs telekomunikācijās; Rīgas Politehniskais institūts (1971), elektrosakaru inženieris, daudzkanālu elektrosakari. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): ēka un zeme, Jūrmala, (īpašumā); zeme, Salas novads, (īpašumā); dzīvoklis, Jūrmala, (īpašumā); ēka un zeme, Durbes novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mercedes BENZ E320, izlaides gads 2003., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 93108,42 EUR.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 12514,00 LVL.

Andris Holms

Dzimis: 1983; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Baltic Taxi”, darbinieks; SIA “Practical studio”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas Amatniecības vidusskola (2004), vidējā profesionālā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Jānis Iesalnieks

Dzimis: 1984; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Ventspils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Partija “Visu Latvijai!”, valdes loceklis; SIA “REGUMINO”, jurists; Nacionālā apvienība “Visu Latvijai!” – “Tēvzemei un Brīvībai” / LNNK, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Universitāte, Juridiskā fakultāte (2007), 2. līmeņa profesionālā, jurista kvalifikācija; Ventspils 1.ģimnāzija (2002), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 950,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): A/S “Danske Bank” filiāle Latvijā, summa – 1200,00 LVL.

Bruno Jurševics

Dzimis: 1962; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Stopiņu novads, Ulbroka.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “HEKATE 11”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1985), kokapstrādes inženieris–tehnologs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Stopiņu novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 40246,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “HEKATE 11”, skaits – 1000, summa – 1000,00 LVL; A/S “Rīgas investīciju fonds”, skaits – 319, summa – 1276,00 LVL.

Ilze Liepiņa

Dzimusi: 1974; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Talsu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Nodibinājums “Talsu novada fonds”, uzraudzības komitejas vadītāja; Kurzemes plānošanas reģions, sabiedriskā transporta nodaļas maršrutu tīkla plānotāja.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2001), vides zinātņu maģistra grāds; Latvijas Lauksaimniecības universitāte (1998), vides saimniecības specialitāte, inženiera kvalifikācija un vides zinību bakalaura grāds; Bulduru dārzkopības tehnikums (1994), lauksaimniecības specialitāte ar specializāciju dārzkopībā, kvalifikācija – lauksaimnieks–dārzkopis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme un dzīvojamā māja, Talsu novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Citroen Berlingo, izlaides gads 2000., reģistrācijas gads 2006.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme, Talsu novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 12700,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 4700,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): GRAZER WECHSELSEITIGE VERSICHERUNG AKTIENGESELLSCHAFT, summa – 1200,00 EUR.

Inguna Raituma

Dzimusi: 1963; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Talsu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Apvienība “Tēvzemei un Brīvībai” / LNNK, valdes locekle; Talsu 2.pamatskola, direktore; Talsu Valsts ģimnāzija, direktore; Latvijas Izglītības vadītāju asociācija, valdes locekle; Talsu novada dome, deputāte.

Izglītība: Latvijas Universitāte, Pedagoģijas un psiholoģijas fakultāte (2004), izglītības zinātņu maģistrs; Latvijas Valsts universitāte (1986), filologs, latviešu valodas un literatūras pasniedzējs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); māja un zeme, Talsi, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 10156,22 LVL.

Raivo Repšs

Dzimis: 1965; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Grobiņas poliklīnika, Metalurga slimnīca, ārsts; Jūras spēki, kapteiņleitnants; SIA “Soladens”, prokūrists.

Izglītība: Rīgas Medicīnas institūts (1989), kvalifikācija – ārsts; Liepājas 1.vidusskola (1983), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 62000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 7000,00 LVL.

Guntra Riņķe

Dzimusi: 1971; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Tiniko”, valdes priekšsēdētāja.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2004), sociālo zinātņu maģistra grāds tiesību zinātnē; Latvijas Universitāte (2003), kvalifikācija – jurists; Latvijas Universitāte (1993), pedagoģijas un psiholoģijas specialitāte, psiholoģijas bakalaura grāds; Rīgas 49.vidusskola (1989), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Ogres novads, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); zeme, Talsu novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mercedes ML 320, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 2004.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): A/S Hipotēku un zemes banka, summa – 10000,00 EUR.

Gunārs Silakaktiņš

Dzimis: 1949; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Apvienība “Visu Latvijai!” – “Tēvzemei un Brīvībai” / LNNK, Liepājas grupas vadītājs.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1981), vēstures skolotājs, vēstures un sabiedrības mācības pasniedzējs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Pāvilostas novads, (īpašumā); dzīvoklis, Liepāja, (īpašumā); dzīvoklis, Liepāja, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mazda 323F, izlaides gads 2003., reģistrācijas gads 2009.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 5050,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 6350,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): A/S Parex Banka, summa – 1420,00 LVL; A/S Swedbank, summa – 345,00 LVL.

Krista Veita

Dzimusi: 1970; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Ventspils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Ventspils novada pašvaldība, juriste; pašnodarbināta persona, juriste.

Izglītība: Latvijas Universitāte, Sociālo zinātņu fakultāte (2010), sociālo zinātņu maģistra grāds politikas zinātnē; Latvijas Universitāte, Juridiskā fakultāte (2002), jurista kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Ventspils, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): Automašīna Chevrolet Aveo, izlaides gads 2005., reģistrācijas gads 2005.; automašīna VW Golf, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2009.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvojamā telpa, Ventspils novads, (īpašumā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): A/S “SEB Banka”, summa – 17517,54 LVL.

= Kandidātu saraksti Zemgales vēlēšanu apgabalā

1. Imants Parādnieks

2. Kaspars Gerhards

3. Jānis Sils

4. Juris Dobelis

5. Jenss Zvirgzdgrauds

6. Raitis Ābelnieks

7. Jānis Zalaks

8. Jurijs Strods

9. Māris Kaminskis

10. Jānis Tomels

11. Mārtiņš Eglītis

12. Agra Zaķe

13. Gints Audzītis

14. Ralfs Birķis

15. Modris Vanags

16. Juris Krievs

17. Dace Kalniņa

18. Juris Bogdanovičs

= Ziņas par kandidātiem

Raitis Ābelnieks

Dzimis: 1963; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Bauskas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Bauskas novada dome, deputāts; Latvijas muzeju biedrība, valdes loceklis; Apvienība “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK, valdes loceklis; Bauskas novadpētniecības un mākslas muzejs, galvenais speciālists.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1989), vēsturnieks, vēstures un sabiedrības mācības pasniedzējs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvojamā ēka, Bauskas novads, (īpašumā); zeme, Jaunpiebalgas novads, (īpašumā).

Gints Audzītis

Dzimis: 1965; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Jēkabpils novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Jēkabpils novada Zasas pagasta kultūras nams, mākslinieciskās daļas vadītājs.

Izglītība: Liepājas Pedagoģijas akadēmija (2007), kultūras vadības bakalaurs; Latvijas kultūras skola (1998), kultūras darba organizators, svētku režisors; Liepājas 5.vidusskola (1983), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 4136,20 LVL.

Ralfs Birķis

Dzimis: 1963; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Možums–1”, ārsts; “Sanare – KRC Jaunķemeri”, ārsts; SIA “Tukuma Slimnīca”, ārsts.

Izglītība: Rīgas Medicīnas institūts (1988), acu ārsts; Rīgas 3.vidusskola (1981), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Jūrmala, (valdījumā); dzīvoklis, Jūrmala, (īpašumā); garāža, Rīga, (īpašumā); zeme, Jūrmala, (īpašumā); dzīvoklis, Jūrmala, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Skoda Octavia, izlaides gads 2009., reģistrācijas gads 2009.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 15000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Parex banka, summa – 1690,46 LVL; Swedbank, summa – 1363,70 LVL.

Juris Bogdanovičs

Dzimis: 1955; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Automobiļu federācija, biedrs.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1982), inženieris–mehāniķis, automobiļu un automobiļu saimniecības specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): motocikls Kawasaki ER 500, izlaides gads 2004., reģistrācijas gads 2006.; vieglā automašīna Peugeot 308, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2008.; vieglā automašīna Ford Ranger, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2009.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Swedbank, summa – 27535,00 LVL; Nordea, summa – 19333,00 LVL; Swedbank, summa – 14302,00 EUR.

Juris Dobelis

Dzimis: 1940; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Babītes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Apvienība “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK, valdes loceklis; LR 9. Saeima, deputāts.

Izglītība: Koksnes ķīmijas institūts, aspirantūra (1969), ķīmijas zinātņu kandidāts; Rīgas Politehniskais institūts, Ķīmijas fakultāte (1963), inženieris–tehnologs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Mārtiņš Eglītis

Dzimis: 1968; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Jelgava.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Kurbads un Ko”, loģistikas vadītājs, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (1993), kokapstrādes inženieris–tehnologs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja un zeme, Jelgava, (īpašumā); zeme, Jelgava, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 15000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 5000,00 EUR.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): A/S Swedbank, summa – 2500,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcijas, skaits – 2, summa – 10,00 LVL, Baltijas starptautiskā Banka; privatizācijas sertifikāti, skaits – 3, Latvijas Krājbanka.

Kaspars Gerhards

Dzimis: 1969; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Republikas Ministru kabinets, LR satiksmes ministrs; Latvijas Republikas Ministru kabinets, LR ekonomikas ministrs; Ekonomikas ministrija, Ekonomikas ministrijas valsts sekretārs; Valsts prezidenta kanceleja, Valsts prezidenta padomnieks tautsaimniecības jautājumos; Norvēģijas–Latvijas uzņēmējdarbības attīstības fonds, projektu vadītājs; Paju sabiedrība “Naukšēni”, AS “Lords”, AS “Libanons”, valdes loceklis; Ekonomistu apvienība 2010, programmas redaktors; LR Ekonomikas ministrija, ministra palīgs; AS “Selga”, ekonomists, izpilddirektors.

Izglītība: Latvijas Universitāte, Ekonomikas fakultāte (1993), tautsaimniecības plānošanas speciālists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Nissan, izlaides gads 2008., reģistrācijas gads 2008.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 20700,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): A/S “Parex banka”, summa – 2138,08 EUR; A/S “Parex banka”, summa – 2922,79 LVL.

Dace Kalniņa

Dzimusi: 1986; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Ķeguma novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: studente.

Izglītība: RTU Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultāte (2009), dabaszinātņu bakalaura grāds ķīmijā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 4329,00 LVL.

Māris Kaminskis

Dzimis: 1972; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas pašvaldības aģentūra “Rīgas dārzi un parki”, saimniecības vadītājs; Valles pagasta bioloģiskā Z/s “Dzērves”, īpašnieks.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (1995), agronoms, lauksaimniecības zinātņu bakalaura grāds; Bulduru dārzkopības vidusskola (1992), dārzkopis – agronoms. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme un ēkas, Vecumnieku novads, (īpašumā); zeme un ēka, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mercedes Benz Sprinter, izlaides gads 2001., reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 19824,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3500,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): A/S Swedbank, summa – 1700,00 LVL.

Juris Krievs

Dzimis: 1956; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Iecavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Union Asphalttechnik”, izpilddirektors; Iecavas novada dome, deputāts.

Izglītība: Rīgas celtniecības tehnikums (1976), vidējā speciālā, tehniķis celtnieks. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): garāža kooperatīvā, Iecava, (nomā); zeme, ēkas, Iecava, (īpašumā); zeme, Iecava, (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Hipotēku banka, summa – 3000,00 LVL; Swedbank, summa – 2000,00 LVL.

Imants Parādnieks

Dzimis: 1968; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Biedrība “Hokeja klubs AGNI”, valdes priekšsēdētājs; Partija “Visu Latvijai!”, valdes līdzpriekšsēdētājs; namīpašums Brīvības ielā 173, pašnodarbināta persona.

Izglītība: Rīgas 72.arodskola (1990), mūrnieks–podnieks, kamīnlicējs; Rīgas 4.medicīnas skola (1987), feldšeris. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): daudzdzīvokļu ēka, zeme, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mercedes Benz S500, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 1999.; motocikls Suzuki VS800, izlaides gads 1995., reģistrācijas gads 1995.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: daudzdzīvokļu ēka, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 621530,00 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 543600,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Bērnu radošais centrs Pūcīte”, skaits – 1200, summa – 1200,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 12700,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): A/S Swedbank, summa – 10500,00 LVL.

Jānis Sils

Dzimis: 1980; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Engures novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Biedrība “Latviešu nacionālistu klubs”, valdes priekšsēdētājs; SIA “Maksimuss Latvija”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: LU Pedagoģijas un psiholoģijas fakultāte (2006), izglītības zinātņu maģistrs pedagoģijā; LU Sociālo zinātņu fakultāte (2002), bakalaurs politikas zinātnē. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mazda 626, izlaides gads 1991., reģistrācijas gads 1991.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3000,00 LVL.

Jurijs Strods

Dzimis: 1961; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Jelgava.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AS “Parex banka”, Jelgavas filiāles pārvaldnieks; Jelgavas dome, deputāts; Apvienība “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK, domes loceklis; Jelgavas Latviešu biedrība, loceklis; Baltijas Energoresursu asociācija, priekšsēdētājs; Latvijas Pašvaldību izpilddirektoru asociācija, dalībnieks; SIA “SKBS”, valdes loceklis; J.Stroda individuālais komercuzņēmums “Juris &”, īpašnieks, direktors.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1984), matemātiķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Jelgava, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Alfa Romeo, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 30127,52 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “SKBS”, skaits – 35, summa – 700,00 LVL; J.Stroda individuālais komercuzņēmums “Juris&”, skaits – 1, summa – 1,00 LVL; SIA “Brakšķu enerģija”, skaits – 500, summa – 500,00 LVL; SIA “Dzinis”, skaits – 1800, summa – 1800,00 LVL; SIA”Alija invest”, skaits – 490, summa – 980,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): A/S “Parex banka”, summa – 4422,66 EUR; A/S “Swedbank”, summa – 47,60 LVL; A/S “SEB banka”, summa – 277,17 LVL; A/S “SEB banka”, summa – 1122,69 EUR; A/S “Parex banka”, summa – 2239,42 LVL.

Jānis Tomels

Dzimis: 1969; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Engures novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Saeima, deputāta palīgs; Rīgas Stradiņa universitāte, lektors, studiju programmas “Starptautiskās attiecības – Eiropas studijas” vadītājs.

Izglītība: Latvijas Universitāte, Ģeogrāfijas un zemes zinātņu fakultāte (1997), maģistra grāds ģeogrāfijā; Latvijas Universitāte, Vēstures un filozofijas fakultāte (1996), maģistra grāds politikas zinātnē; Latvijas Universitāte, Ģeogrāfijas fakultāte (1993), ekonomģeogrāfs, ģeogrāfs–pasniedzējs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Engures novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Honda Prelude, izlaides gads 1997., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 29000,00 EUR.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: Investīciju fonds, skaits – 0,882, summa – 29,54 LVL, Nordic Equity Fond.

Modris Vanags

Dzimis: 1963; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Tukums.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: IK “Industry Welding Equipment”, direktors.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (1990), inženieris–mehāniķis; J.Raiņa Tukuma 1. vidusskola (1982), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Chrysler Voyager, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2009.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: IK “Industry Welding Equipment”, skaits – 0, summa – 0,00 LVL.

Agra Zaķe

Dzimusi: 1951; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: atraitne.

Dzīvesvieta: Iecavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Iecavas vidusskola, direktore; Iecavas novada dome, priekšsēdētāja vietniece.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2003), sociālais pedagogs; Daugavpils Pedagoģiskā universitāte (1994), maģistra grāds psiholoģijā; V. Lāča Liepājas Valsts pedagoģiskais institūts (1979), latviešu valodas un literatūras specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Audi A–3, izlaides gads 2003., reģistrācijas gads 2003.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 5000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1500,00 LVL.

Jānis Zalaks

Dzimis: 1987; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Jēkabpils novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Z/S “Zalaki”, īpašnieks.

Izglītība: Jēkabpils Agrobiznesa koledža (2010), uzņēmējdarbības speciālists, 1.līmeņa profesionālā augstākā izglītība, komercdarbība; Jēkabpils Agrobiznesa koledža (2007), agrouzņēmuma komercdarbinieks, vidējā profesionālā izglītība, komerczinības; Dignājas pamatskola (2003), pamata izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Jēkabpils novads, (īpašumā); māja, Jēkabpils novads, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme, Jēkabpils novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: z/s “Zalaki”, skaits – 0, summa – 0,00 LVL.

Jenss Zvirgzdgrauds

Dzimis: 1971; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Kokneses novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Eiropas Savienības Reģionu komiteja Briselē, enerģijas un klimata politikas administrators.

Izglītība: Odenses/Dienviddānijas Universitāte (1996), maģistra grāds sabiedriskajās zinātnēs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Kokneses novadā, (īpašumā).

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!