• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrija: Par papildu darbiniekiem Latvijas pārstāvniecībās. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.08.2010., Nr. 121 https://www.vestnesis.lv/ta/id/214364

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ekonomikas ministrija: Par ciešāku sadarbību ar Ukrainu uzņēmējdarbībā

Vēl šajā numurā

03.08.2010., Nr. 121

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrija: Par papildu darbiniekiem Latvijas pārstāvniecībās

2.augustā uz Latvijas pārstāvniecībām Maskavā, Minskā, Pēterburgā, Kaļiņingradā un Londonā devās vēl papildu 17 darbinieki, lai nekavējoties palielinātu dienā pieņemamo apmeklētāju skaitu un iespēju robežās likvidētu izveidojušās rindas. Pateicoties Ministru kabineta 27.jūlija lēmumam par papildu finansējuma piešķiršanu Ārlietu ministrijai Latvijas konsulārā dienesta darbības nodrošināšanai, bija iespējams komandēt minētos darbiniekus no ministrijas Juridiskās un konsulārās, Eiropas Savienības un Divpusējo attiecību direkcijās strādājošajiem, kā arī Drošības politikas departamenta, Plānošanas grupas un Diplomātiskā pasta darbiniekiem.

Savukārt, lai stiprinātu konsulāro dienestu ilgtermiņā, Ārlietu ministrija izsludinās publisku konkursu, lai atlasītu piemērotākos darbiniekus konsulārā dienesta darbības nodrošināšanai.

Ministru kabinets Ārlietu ministrijai no valsts budžeta programmas “Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem” šogad piešķīra papildu 286 459 latus konsulārā dienesta darbības nodrošināšanai. Pērn ārlietu dienesta optimizācijas rezultātā strādājošo diplomātu skaits pārstāvniecībās tika samazināts līdz minimumam.

Ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!