• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidents - piektdien, sarunā par Latvijas ārpolitikas prioritātēm. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.02.1999., Nr. 28/29 https://www.vestnesis.lv/ta/id/21401

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Notāru, tiesu ziņas

Vēl šajā numurā

02.02.1999., Nr. 28/29

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidents:

— piektdien, sarunā par Latvijas ārpolitikas prioritātēm

Foto: Māris Kaparkalējs, "LV"

U1.JPG (23319 BYTES)U2.JPG (23164 BYTES) Spriežot par ārpolitiku: Ministru prezidents Vilis Krištopans, ārlietu ministrs Valdis Birkavs; Saeimas priekšsēdētājs Jānis Straume un Valsts prezidents Guntis Ulmanis

Valsts prezidents Guntis Ulmanis piektdien, 29.janvārī, aicināja Ministru prezidentu Vili Krištopanu, Saeimas priekšsēdētāju Jāni Straumi un ārlietu ministru Valdi Birkavu uz sarunu par Latvijas ārpolitiku.

Sarunas gaitā pārrunāta Latvijas vienotā ārpolitika, kuru Valsts prezidents, Ministru prezidents, Saeimas priekšsēdētājs un ārlietu ministrs īsteno savā ikdienas darbībā.

Tikšanās laikā apspriestas Latvijas ārpolitikas prioritātes, un četras valsts augstākās amatpersonas izteica savu skatījumu par vienotās ārpolitikas īstenošanu. Tika pārrunāta Latvijas integrācijas Eiropas Savienībā, NATO, reģionālā sadarbība, kā arī attiecību veidošana ar visām kaimiņvalstīm, īpaši ar Krieviju. Sarunas gaitā apspriests politiskais un ekonomiskais dialogs un uzsvērta valstisko institūciju aktīvā loma stabilas un konsekventas ārpolitikas īstenošanā.

Valsts prezidents uzskata, ka tuvākajā nākotnē jāturpina iesāktā saruna.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!