• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par parādzīmju izsoli. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.07.1998., Nr. 217/218 https://www.vestnesis.lv/ta/id/213668

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Saeimas parlamentārās izmeklēšanas komisijas ziņojumu

Vēl šajā numurā

24.07.1998., Nr. 217/218

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par parādzīmju izsoli

Valsts iekšējā īstermiņa aizņēmuma parādzīmju izsolē trešdien, 22.jūlijā, piedalījās 3 komercbankas, kas vēlējās iegādāties parādzīmes ar atmaksas termiņu 28 dienas (1 mēnesis). Tika piedāvātas parādzīmes par kopējo summu pēc nominālvērtības 0,5 milj.latu apmērā; banku pieteikumi sastādīja 0,75 milj.latu. Tika pārdotas parādzīmes par kopējo summu pēc nominālvērtības 0,5 milj.latu. Pārdošanas vidējā diskonta likme - 3,19% gadā.

Valsts iekšējā īstermiņa aizņēmuma parādzīmju izsolē trešdien, 22.jūlijā, piedalījās 6 komercbankas, kas vēlējās iegādāties parādzīmes ar atmaksas termiņu 91 diena (3 mēneši). Tika piedāvātas parādzīmes par kopējo summu pēc nominālvērtības 0,7 milj. latu apmērā; banku pieteikumi sastādīja 1,91 milj.latu. Tika pārdotas parādzīmes par kopējo summu pēc nominālvērtības 0,7 milj.latu. Pārdošanas vidējā diskonta likme - 3,27% gadā.

Valsts iekšējā īstermiņa aizņēmuma parādzīmju izsolē trešdien, 22.jūlijā, piedalījās 9 komercbankas, kas vēlējās iegādāties parādzīmes ar atmaksas termiņu 182 dienas (6 mēneši). Tika piedāvātas parādzīmes par kopējo summu pēc nominālvērtības 2 milj.latu apmērā; banku pieteikumi sastādīja 6,9 milj.latu. Tika pārdotas parādzīmes par kopējo summu pēc nominālvērtības 2 milj.latu. Pārdošanas vidējā diskonta likme - 3,54% gadā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!