• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Krievijas prezidenta administrācijas vadītāju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.07.2010., Nr. 109 https://www.vestnesis.lv/ta/id/213207

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

13.07.2010., Nr. 109

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Krievijas prezidenta administrācijas vadītāju

9.jūlijā Jūrmalas rezidencē Latvijas Republikas Valsts prezidents Valdis Zatlers tikās ar Krievijas Federācijas prezidenta Dmitrija Medvedeva administrācijas vadītāju Sergeju Nariškinu. Saruna noritēja pozitīvā un konstruktīvā gaisotnē, tās laikā tika pārrunātas Latvijas un Krievijas divpusējās attiecības, īpaši uzsverot ekonomiskos un kultūras kontaktus. Abas puses augstu novērtēja Starpvaldību komisijas darba rezultātus un Latvijas un Krievijas attiecību aktivizēšanos.

Pievēršoties Latvijas Valsts prezidenta vizītes Krievijā plānošanai, tika pārrunāts arī līgumtiesiskās bāzes sagatavošanas process. Latvijas Republikas Valsts prezidents V.Zatlers un Krievijas Federācijas prezidenta D.Medvedeva administrācijas vadītājs S.Nariškins apstiprināja vairāku starpvalstu līgumu, piemēram, “Līguma par izvairīšanos no nodokļu dubultās uzlikšanas un nodokļu nemaksāšanas novēršanu attiecībā uz ienākuma un kapitāla nodokļiem” un “Līguma par sadarbību cīņā pret noziedzību, it īpaši tās organizētajās formās”, parakstīšanas nozīmi vizītes laikā.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!