• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par atvērtu prezidenta informāciju Twitter kontā "Rīgas pils". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.07.2010., Nr. 109 https://www.vestnesis.lv/ta/id/213205

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Krievijas prezidenta administrācijas vadītāju

Vēl šajā numurā

13.07.2010., Nr. 109

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par atvērtu prezidenta informāciju Twitter kontā “Rīgas pils”

8.jūlijā tikšanās laikā ar X Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku dalībniekiem un organizatoriem Valsts prezidents Valdis Zatlers atklāja oficiālo Valsts prezidenta un Valsts prezidenta kancelejas Twitter kontu – Rīgas pils (lietotājvārds: Rigas pils).

Oficiālajā Twitter kontā ikvienam interneta lietotājam būs iespēja iepazīties ar Valsts prezidenta darbību, dienaskārtību, aktivitātēm, pieņemtajiem lēmumiem un paziņojumiem, kā arī uzzināt par Valsts prezidenta kancelejas un komisiju aktivitātēm.

Pirmo ierakstu Twitter Valsts prezidents Valdis Zatlers veica kopā ar X Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku dalībniekiem – “Lai latvju dziesma tālu skan, lai latvju gars mūžam stiprs”.

Saite uz Valsts prezidenta oficiālo Twitter kontu Rīgas pils ir atrodama Valsts prezidenta oficiālajā mājaslapā www.president.lv , nospiežot Twitter ikonu vai arī interneta vietnes adresē http://twitter.com/Rigas_pils.  Konts Rīgas pils ir vienīgais oficiālais Valsts prezidenta Twitter konts.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!