• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sveicot jaunatklāto rehabilitācijas centru "Dūjas". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.07.2010., Nr. 104 https://www.vestnesis.lv/ta/id/212661

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sveicot jauno Vācijas federālo prezidentu

Vēl šajā numurā

02.07.2010., Nr. 104

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sveicot jaunatklāto rehabilitācijas centru “Dūjas”

Valsts prezidents Valdis Zatlers nosūtījis apsveikumu 1.jūlijā Jēkabpils novada Kalna pagasta “Kalna Krūkliņos” atklātajam rehabilitācijas centram “Dūjas”.

Valsts prezidents V.Zatlers tajā pauž pārliecību, ka kopīgiem pūliņiem izveidotais spēka un dzīvesprieka atgūšanas centrs “Dūjas” dos jaunus ticības un cerības spārnus ikvienam bērnam, viņu vecākiem un tuviniekiem, kuriem būs iespēja šeit uzturēties.

“Šodien “Dūjās” ir svētku diena. Svētki ir gan tādēļ, ka ir padarīts liels darbs un, sākot ar šo vasaru, “Dūju” telpas un apkārtni piepildīs bērnu čalas, gan arī tādēļ, ka šodien šeit ir pulcējušies daudzi cilvēki, kuri ir piedalījušies rehabilitācijas centra veidošanā un tā apkārtnes iekārtošanā,” apsveikumā norāda Valsts prezidents.

V.Zatlers izsaka pateicību visiem, kam ir svarīga Latvijas bērnu un ģimeņu veselība šodien un nākotnē. “Paldies par neatlaidību, par spēju sajust citu sāpes un par sirds siltumu, bez kura šodien nebūtu iespējams ar lepnumu teikt – tiek atklāts pirmais šāda veida rehabilitācijas centrs Baltijā!” teikts Valsts prezidenta apsveikumā.

Rehabilitācijas centru “Dūjas” izveidojis Mārtiņa fonds kā psiholoģiskās rehabilitācijas centru bērniem ar onkoloģiskajām un hematoloģiskajām saslimšanām, viņu vecākiem un tuviniekiem psihisko un fizisko spēju atgūšanai pēc ķīmiskās terapijas un operācijām, kā arī bērniem ar redzes, dzirdes un fiziskās attīstības traucējumiem.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!