• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Zemkopības ministrija: Par makšķerēšanas noteikumiem angļu un krievu valodā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.06.2010., Nr. 99 https://www.vestnesis.lv/ta/id/212316

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru sanāksmē: 2010.gada 17.jūnijā

Vēl šajā numurā

22.06.2010., Nr. 99

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zemkopības ministrija: Par makšķerēšanas noteikumiem angļu un krievu valodā

Zemkopības ministrija (ZM) ir sagatavojusi oficiālus MK 2009.gada 22.decembra noteikumu Nr.1498 “Makšķerēšanas noteikumi” tulkojumus angļu un krievu valodā. Tulkojumi sagatavoti, lai padarītu informāciju par makšķerēšanu regulējošām tiesību normām pieejamāku Latvijas Republikas iedzīvotājiem un tās viesiem.

Tulkojumu angļu valodā nodrošinājis Valsts valodas centrs, savukārt krievu valodā – ZM zivsaimniecības nozares speciālisti. Ņemot vērā, ka tulkošanas procesā iespējamas nelielas redakcionālas atšķirības salīdzinājumā ar makšķerēšanas noteikumu pirmavota tekstu, ievērojot noteikumos ietvertās prasības, jāvadās pēc oficiālā teksta normām valsts valodā.

Tāpat Zemkopības ministrijas mājaslapā sadaļas “Zivsaimniecība” tēmas “Makšķerēšana” apakštēmā “Licencētā makšķerēšana” ir ievietota ZM apkopotā informācija par licencētām makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību vietām, to organizētājiem un galvenajiem nosacījumiem. Informācija sagatavota, izmantojot licencētās amatierzvejas – makšķerēšanas nolikumus, kas saskaņoti ZM līdz šā gada 10.jūnijam, un turpmāk tiks regulāri pārskatīta un papildināta.

Informācija par licencēto makšķerēšanu paredzēta publiskai izmantošanai, piemēram, ar makšķerēšanu saistīto informatīvo izdevumu sagatavošanai, ka arī makšķerniekiem, lai labāk pārzinātu zivju ieguves prasības un nosacījumus.

Ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!