• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Nacionālās drošības padome: Par starpinstitūciju komisiju KNAB struktūras izvērtēšanai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.06.2010., Nr. 99 https://www.vestnesis.lv/ta/id/212307

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Nodarbinātības valsts aģentūra: Par jauniešu darba prakses sākšanas pasākumiem

Vēl šajā numurā

22.06.2010., Nr. 99

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Nacionālās drošības padome: Par starpinstitūciju komisiju KNAB struktūras izvērtēšanai

19.jūnijā Nacionālās drošības padomes sēdē tika pārrunāts jautājums par situāciju Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā. Pēc uzaicināto personu ziņojumiem un balstoties uz Nacionālās drošības likumu, Nacionālās drošības padome nolēma lūgt Ministru prezidentu Valdi Dombrovski izveidot starpinstitūciju komisiju ģenerālprokurora pienākumu izpildītāja Arvīda Kalniņa vadībā.

Tiek paredzēts, ka komisijas darbā tiks iesaistīti Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas pārstāvji, Nacionālās drošības padomes sekretārs, Satversmes aizsardzības biroja direktors, Iekšlietu ministrijas valsts sekretārs, Tieslietu ministrijas valsts sekretārs un Drošības policijas priekšnieks. Starpinstitūciju komisijas uzdevums būs izvērtēt Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja struktūras modeļa efektivitāti biroja funkciju optimizēšanai un darbības uzlabošanai attiecībā uz veidojamo reģionālā principa sasaisti ar funkcionālajiem blokiem, kā arī sagatavot struktūras modeļa ieteikumus. Komisijas vērtējums izskatīšanai Nacionālās drošības padomē būs jāiesniedz līdz šāgada 1.septembrim.

NDP aicina KNAB vadību saglabāt uz 2010.gada 19.jūniju izveidoto biroja struktūru līdz starpinstitūciju komisijas atzinuma izskatīšanai Nacionālajā drošības padomē.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!