• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par labāko jauno basketbolistu sveikšanu Saeimā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.06.2010., Nr. 94 https://www.vestnesis.lv/ta/id/211813

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas ilgtspējīgas attīstības stratēģiju

Vēl šajā numurā

15.06.2010., Nr. 94

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par labāko jauno basketbolistu sveikšanu Saeimā

9.jūnijā Saeimā tika sveikti šīs sezonas labākie jaunie basketbolisti, kuri gan aktīvi piedalījušies basketbola līgas pasākumos, gan parādījuši izcilas sekmes mācībās.

“Lai īstenotos laba ideja, vajadzīgi cilvēki, kas gatavi iesaistīties un darboties, un kāds, kas to visu atbalsta,” teica Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze, paužot prieku, ka Latvijas Jaunatnes basketbola līgas gadījumā tas ir veiksmīgi izdevies. G.Daudze arī bija gandarīts, ka jaunatnes basketbola līgā pārstāvēti jaunieši no visas Latvijas, tāpat kā deputāti parlamentā.

G.Daudze pauda pārliecību, ka kāds no šiem talantīgajiem jauniešiem dienās būs slavens sportists, par kura gaitām vēstīs plašsaziņas līdzekļi, savukārt kāds cits Saeimas durvis nākotnē vērs ne vairs kā parlamenta viesis, bet gan kā ievēlēts deputāts.

Pasākumā Saeimas priekšsēdētājs pasniedza Voldemāra Baumaņa kausu labākajiem spēlētājiem, kuri savu komandu “Swedbank” Latvijas Jaunatnes basketbola līgā pārstāv pēdējo sezonu. Kausu šogad saņēma Sabīne Niedola un Artjoms Butjankovs.

Septiņdesmit seši jaunieši saņēma atzinības rakstus par aktīvu dalību basketbola līgas pasākumos un labām sekmēm mācībās. Sezonas noslēguma pasākumā tika pasniegtas arī godazīmes pieciem labākajiem meiteņu un zēnu treneriem basketbolā.

Pasākuma noslēgumā Saeimas priekšsēdētājs G.Daudze kā pateicību par viesmīlību saņēma basketbola bumbu zelta krāsā.

V.Baumaņa piemiņas balva Latvijas labākajiem jaunajiem basketbolistiem tiek pasniegta kopš 1994.gada. V.Baumanis bija pirmais Latvijas nacionālās izlases treneris, un viņa vadībā 1935.gadā Latvijas basketbolistu valstsvienība izcīnīja Eiropas čempionu titulu.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!