• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas Prezidija 1999. gada 11. janvāra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.01.1999., Nr. 13/14 https://www.vestnesis.lv/ta/id/21105

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Stenogramma

Vēl šajā numurā

19.01.1999., Nr. 13/14

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas Republikas

7. Saeimas

1999. gada

Ziemas sesija

1. burtnīca

11. — 18. janvāris

Saeimas Prezidija 1999. gada 11. janvāra sēdē

1. Sēdē izskatīja trīs saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Apstiprināja izsludināšanai Saeimas 1999.gada 14.janvāra sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Jaunās partijas frakcijas priekšsēdētāju ievēlēta S.Dreimane.

4. Izskatīja Tautas partijas frakcijas priekšsēdētāja G.Bērziņa iesniegumu, kurā viņš lūdz izskatīt iespēju grozīt Saeimas Prezidija apstiprinātos Noteikumus par caurlaižu režīmu Saeimas ēkās Jēkaba ielā 10/12, 11 un 16 un paredzēt, ka arī frakcijas priekšsēdētājam ir tiesības akceptēt pieteikumus termiņa (līdz 3 mēnešiem) caurlaidēm ieiešanai Saeimas centrālajā ēkā.

Prezidijs nolēma minētos noteikumus nemainīt.

5. Apstiprināja izdevumu tāmi Izraēlas Kneseta spīkera Dana Tihona oficiālajai vizītei Latvijā no 1999.gada 11.janvāra līdz 13.janvārim.

6. Prezidijs nolēma atļaut Līvijai Millerei savienot savu amatu ar Juridiskā biroja konsultantes amatu.

7. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus: V.Birkavam (Saeimas 10.decembra sēdē); R.Zīlem (Saeimas 10.decembra sēdē un 17.decembra sēdē); K.Greiškalnam (Saeimas 17.decembra sēdē); J.Urbanovičam (Saeimas 17.decembra sēdē).

8. Pieņēma lēmumu par Saeimas sēžu kavējumiem 1998.gada decembrī. Pamatojoties uz Saeimas Kārtības ruļļa 15.pantu, Saeimas Prezidijs nolēma:

1. Atzīt, ka Saeimas 10.decembra sēdi neattaisnoti kavējis deputāts J.Gaigals.

2. Atzīt Saeimas 3.decembra sēdes kavējumu par neattaisnotu un uzlikt sodu 20 procentu apmērā no mēneša pamatalgas deputātam A.Panteļējevam.

9. Prezidijs nolēma nosūtīt Mandātu un iesniegumu komisijai deputāta K.Riekstiņa iesniegumu par Saeimas deputāta mandāta nolikšanu.

10. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas sekretārei, Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas vadītājai S.Dreimanei laikā no 1999.gada 17.janvāra līdz 19.janvārim uz Briseli (Beļģija);

2) Saeimas Budžeta un finansu (nodokļu) komisijas priekšsēdētāja biedrei I.Ūdrei laikā no 1999.gada 24.janvāra līdz 27.janvārim uz Starptautiskā valūtas fonda organizēto semināru Vīnē (Austrija);

3) Saeimas Budžeta un finansu (nodokļu) komisijas konsultantam J.Šintam laikā no 1999.gada 24.janvāra līdz 29.janvārim uz Starptautiskā valūtas fonda organizēto semināru Vīnē (Austrija);

4) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas sekretārei A.Jankevicai un šoferim J.Birkānam laikā no 1999.gada 12.janvāra līdz 13.janvārim uz Baltijas asamblejas sekretariāta un Ziemeļu padomes sekretariāta kopīgo sēdi, kā arī tikšanos ar Ziemeļu padomes prezidiju Viļņā (Lietuva);

5) Saeimas priekšsēdētāja palīgam ārlietu jautājumos R.Plēsumam un Saeimas Eiropas lietu komisijas konsultantam G.Ostrovskim laikā no 1999.gada 17.janvāra līdz 19.janvārim uz semināru Luksemburgā.

11. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija lēmumā par Eiropas lietu komisijas locekļu, Eiropas Savienības un Latvijas Apvienotās parlamentārās komitejas Latvijas delegācijas pastāvīgā pārstāvja aizstājēja V.Ģīļa, Eiropas lietu komisijas konsultanta I.Solima, Ārlietu komisijas konsultantes A.Ābolas un Ārlietu komisijas tehniskās sekretāres V.Matvejevas komandējumu uz Kopenhāgenu (Dānija) no 1999.gada 11.janvāra līdz 13.janvārim.

12. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:

1) Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas vadītājas S.Dreimanes pārskatu par komandējumu uz Franciju;

2) deputāta J.Lejas pārskatu par piedalīšanos Eiropas Savienības Parlamentārās asamblejas Migrācijas un demogrāfijas komitejas rīkotajā seminārā Varšavā 1998.gada 17.—19.decembrī.

Saeimas sekretāres biedrs A.Bartaševičs

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!