• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrs: Piedaloties ES un Austrumu partnerības dalībvalstu sanāksmē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.05.2010., Nr. 82 https://www.vestnesis.lv/ta/id/210673

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ekonomikas ministrs: Piedaloties ES konkurētspējas padomes sanāksmē

Vēl šajā numurā

26.05.2010., Nr. 82

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrs: Piedaloties ES un Austrumu partnerības dalībvalstu sanāksmē

24.maijā Eiropas Savienības un Austrumu partnerības dalībvalstu ārlietu ministru sanāksmē Sopotā, Polijā, ārlietu ministrs Aivis Ronis pauda atbalstu tālakai ES Austrumu partnerības iniciatīvas attīstībai, norādot, ka tā ļauj stiprināt reformu procesus Eiropas Savienības kaimiņvalstīs.

“Austrumu partnerība bagātina Eiropu,” sanāksmes diskusijās uzsvēra Latvijas ārlietu ministrs. Vienlaikus A.Ronis norādīja, ka šīs iniciatīvas veiksmīgai attīstībai ir būtiski nodrošināt atbilstošu finansējuma līmeni, tostarp ieguldot līdzekļus strukturālo reformu īstenošanā ES kaimiņvalstīs. Ārlietu ministrs A.Ronis akcentēja Eiropas Savienības partneru pašu aktīvas iesaistes nozīmi Austrumu partnerības attīstībā un norādīja uz nepieciešamību vērtēt Austrumu partnerības dalībvalstis pēc to individuāliem sasniegumiem.

A.Ronis atzīmēja Eiropas Komisijas būtisko lomu Austrumu partnerības iniciatīvas virzībā un pateicās Polijai par neformālās ministru sanāksmes organizēšanu.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!