• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzturoties darba vizītē Ķīnā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.05.2010., Nr. 81 https://www.vestnesis.lv/ta/id/210610

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Pašvaldību savienības 21.kongresā

Vēl šajā numurā

25.05.2010., Nr. 81

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzturoties darba vizītē Ķīnā

No 23. līdz 27.maijam Ministru prezidents Valdis Dombrovskis uzturas darba vizītē Ķīnas Tautas Republikā, kur 24.maijā tikās ar ĶTR vicepremjeru Hueju Ļanju
Foto: XinHua/ A.F.I.

Uzturoties darba vizītē Ķīnas Tautas Republikā

No 23. līdz 27.maijam Ministru prezidents Valdis Dombrovskis apmeklē Ķīnas Tautas Republiku (ĶTR), kur piedalās starptautiskās izstādes “World Expo 2010” Latvijas paviljona atklāšanā un tiekas ar augsta līmeņa valdības un pašvaldību amatpersonām.

24.maijā Ministru prezidents Valdis Dombrovkis tikās ar Ķīnas Tautas Republikas vicepremjeru Hueju Ļanju, lai pārrunātu divpusējās attiecības un abu valstu turpmākās sadarbības iespējas.

Abas amatpersonas atzīmēja Latvijas un Ķīnas labās divpusējās attiecības, kas turpina dinamiski attīstīties. Tikšanās laikā tika uzsvērtas sadarbības iespējas transporta, tranzīta, kultūras, izglītības un lauksaimniecības jomā. Ministru prezidents V.Dombrovskis informēja, ka no 24. līdz 28.maijam Pekinā notiek Baltijas valstu darba grupas seminārs, kurā pārrunā lauksaimniecības attīstības un sadarbības veicināšanas iespējas Baltijā un Ķīnā.

Abas puses pārrunāja ekonomisko situāciju Latvijā un Ķīnā, kā arī globālās finanšu krīzes ietekmi uz valstu tautsaimniecības attīstību. Ķīnas vicepremjers H.Ļanju izteica atzinību par Latvijas paveikto ekonomiskās krīzes pārvarēšanā un apsveica Latvijas dalību starptautiskajā izstādē “World Expo 2010” Šanhajā, kas dos iespēju nest Latvijas vārdu Ķīnā un pasaulē.

Ministru prezidents uzstājās ar uzrunu pirmajā Ķīnas un Eiropas Savienības augsta līmeņa politisko partiju forumā.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!