• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministre: Par vienas pieturas aģentūras principu pakalpojumu jomā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.05.2010., Nr. 80 https://www.vestnesis.lv/ta/id/210431

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Satversmes tiesas tiesnese Vineta Muižniece

Vēl šajā numurā

21.05.2010., Nr. 80

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministre: Par vienas pieturas aģentūras principu pakalpojumu jomā

18.maijā reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministre Dagnija Staķe, tiekoties ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) pārstāvjiem, pārrunāja vienas pieturas aģentūras (VPA) principa ieviešanu valsts un pašvaldību pakalpojumu nodrošināšanā iedzīvotājiem. Ministre atzinīgi novērtēja LTRK līdzšinējo sadarbību ar Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas (RAPLM) speciālistiem, strādājot pie koncepcijas par VPA principa ieviešanu valsts un pašvaldību pakalpojumu pieejamībā un meklējot labākos risinājumus pakalpojumu nodrošināšanai iedzīvotājiem.

“Ērti pieejami un kvalitatīvi valsts un pašvaldības pakalpojumi ir viens no būtiskākajiem aspektiem, kas jānodrošina iedzīvotājiem visā Latvijā, neatkarīgi no pakalpojuma piegādātāja, turētāja vai sniedzēja,” akcentēja D.Staķe. Ministre norādīja, ka plāno turpināt iesākto aktīvo darbu pie VPA principa ieviešanas valsts un pašvaldību pakalpojumu pieejamībā, izvērtējot visus pārvaldes pakalpojumus un piedāvājot to piegādi klātienē un neklātienē organizēt vienotā sistēmā pēc vienotiem principiem.

RAPLM plāno jau šogad uzsākt pilotprojektus vairākās pašvaldībās, lai līdz 2013.gadam pakāpeniski, pilnveidojot valsts un pašvaldību pakalpojumus, nodrošinātu to pieejamību visā valsts teritorijā.

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu
ministrijas Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!