• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2010. gada 13. maija sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.05.2010., Nr. 79 https://www.vestnesis.lv/ta/id/210314

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2010. gada 17. maija sēdi

Vēl šajā numurā

20.05.2010., Nr. 79

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2010. gada 13. maija sēdi

1. Izskatīja deputāta Oskara Kastēna iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam Oskaram Kastēnam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 13.maijā un ziņot par to Saeimas sēdē.

2. Nolēma nodot Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai Latvijas Bankas prezidenta Ilmāra Rimšēviča iesniegumu par Latvijas Bankas padomes locekļa amata kandidātu izvirzīšanu.

3. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra vietā iesniegto aizsardzības ministra Imanta Lieģa iesniegumu par Rīgas pilsētas Centra rajona tiesas tiesneses Mairas Narvilas apstiprināšanu amatā bez pilnvaru termiņa ierobežojuma.

4. Nolēma nodot Saeimas Kancelejai izvērtēšanai 4.maija Deklarācijas kluba valdes priekšsēdētāja Jura Karlsona iesniegumu par brošūras “1990.gada 4.maijs un 1991.gada 21.augusts Latvijas valsts vēsturē” izdošanu angļu valodā.

5. Izskatīja deputāta Oskara Kastēna iesniegumu un attaisnoja viņa kavējumu Saeimas 6.maija sēdē.

6. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija lēmumā par Ārlietu komisijas priekšsēdētāja Andra Bērziņa, komisijas locekļa Ulda Ivara Gravas, komisijas konsultanta Artūra Jefimova un Saeimas autobāzes automašīnas vadītāja Voldemāra Zvirbuļa komandējumu uz Tartu (Igaunija) 2010.gada 13. un 14.maijā.

7. Nolēma sasaukt Prezidija sēdi šā gada 17.maijā Viesu zālē pulksten 13.20.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!