• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par "Iecavas radio" - "Radio Zemgale". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.06.1997., Nr. 148 https://www.vestnesis.lv/ta/id/208916

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts statistikas komitejas Lauksaimniecības un vides statistikas daļas informācija

Par līdzekļiem dabas aizsardzībai

Vēl šajā numurā

18.06.1997., Nr. 148

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Nacionālā radio un televīzijas padome

Veids: informācija

Pieņemts: 11.06.1997.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Nacionālā radio un televīzijas padome

Informācija 1997.gada 11.jūnijā

Par "Iecavas radio" - "Radio Zemgale"

Informējam, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai komercradio programmas izplatīšanai 87,5 - 108 MHz UĪV diapazonā Iecavā pieteicies viens pretendents: SIA - "IECAVAS RADIO". Tās īpašnieki - Latvijas Republikas pilsoņi Dace Dubkeviča un Nauris Dubkevičs. Uzņēmuma adrese: Iecavā, Rīgas ielā 18, Bauskas rajonā. Pašreiz "IECAVAS RADIO" raida 70,63 MHz UĪV diapazonā.

Jaunā frekvence dotu iespēju aptvert plašāku teritoriju, ar laiku - visu Zemgales reģionu - un uzlabot raidīšanas kvalitāti. Iecerēts raidīt 24 stundas diennaktī. Pēc jaunās frekvences saņemšanas programmas nosaukums būs "RADIO ZEMGALE". Tā paredzēta visu vecuma grupu klausītājiem. Valodu attiecība - atbilstoši likuma prasībām.

Programmā ziņām un informatīvajiem raidījumiem paredzēti 10% raidlaika, izglītojošajiem un kultūras raidījumiem - 40%, reklāmai - 10%, mūzikai - 30% raidlaika, popularizējot latviešu estrādes mūziku, sadarbojoties ar mūzikas izdevniecībām "Mikrofons", "Balss", "Jelgavas Neatkarīgais mūzikas centrs" u.c. Programmas informatīvo daļu veidos vietējo ziņu bloki, raidījumu cikli par novada attīstību, lauksaimniecību, izglītību, veselības aizsardzību, sociālo palīdzību, vēstures un kultūras tradīcijām. Radio iepazīstinās ar rajona lauksaimniecības un rūpniecības uzņēmumiem, par darbu norisi tajos, informēs par preču tirgu un nodarbinātību.

"IECAVAS RADIO" jau ir izveidojis tikai tam raksturīgu programmu un iekarojis stabilu klausītāju auditoriju. Ir izveidojusies laba sadarbība ar rajona kultūras pasākumu organizētājiem, skolām, sadzīves pakalpojumu uzņēmumiem un lauku saimniecībām. Radio ir stabils finansiālais nodrošinājums un pastāvīgs reklāmas devēju loks.

Studijas tehniskajam aprīkojumam tiks izmantota daļa no jau esošās aparatūras, to papildinot ar jaunu. Ir noslēgts līgums, kas nodrošina nepieciešamo finansējumu raidstacijas tālākai attīstīšanai.

Nacionālās radio un televīzijas padomes priekšsēdētājs O.Rubenis

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!