• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrs: Tiekoties ar Igaunijas un Lietuvas kolēģiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.04.2010., Nr. 57 https://www.vestnesis.lv/ta/id/207853

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par situācijas attīstību Kirgizstānas Republikā

Vēl šajā numurā

09.04.2010., Nr. 57

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrs: Tiekoties ar Igaunijas un Lietuvas kolēģiem

9.aprīlī Rīgā pēc ārlietu ministra Māra Riekstiņa iniciatīvas notiek Baltijas valstu ārlietu ministru tikšanās. Tajā piedalās Igaunijas ārlietu ministrs Urmass Paets un Lietuvas ārlietu ministrs Audronis Ažubalis.

Tikšanās laikā paredzēts pārrunāt jautājumus, kas skar Baltijas un Ziemeļvalstu reģionālās sadarbības tālāku aktivizēšanu un pilnveidi, kā arī apmainīties viedokļiem par ES Ārējās darbības dienesta izveides gaitu, un citus aktuālus ES jautājumus. Tāpat Baltijas valstu ārlietu ministru konsultāciju uzmanības lokā būs NATO ārlietu ministru sanāksmes, kas paredzēta 22. un 23.aprīlī Tallinā, darba kārtības jautājumi. Plānots iepazīties ar diskusijas attīstību par NATO jaunās Stratēģiskās koncepcijas izstrādi un tikties ar ekspertu grupas Baltijas valstu pārstāvi Aivi Roni.

2010.gadā Latvija ir prezidējošā valsts Baltijas Ministru padomē, kas ir Latvijas, Lietuvas un Igaunijas valdību sadarbības institūcija. Tā ir izveidota 1994.gada 13.jūnijā. Tās uzdevums ir nodrošināt sadarbības nepārtrauktību valstu izpildvaras līmenī.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!