• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2010. gada 31. marta sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.04.2010., Nr. 56 https://www.vestnesis.lv/ta/id/207760

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par Saeimas 2010. gada 31. marta ārkārtas sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību

Vēl šajā numurā

08.04.2010., Nr. 56

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2010. gada 31. marta sēdi

1. Izskatīja deputāta Jura Dalbiņa iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam Jurim Dalbiņam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 31.martā un ziņot par to Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputātes Ausmas Ziedones–Kantānes iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātei Ausmai Ziedonei–Kantānei neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 31.martā un ziņot par to Saeimas sēdē.

3. Pieņēma zināšanai Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētājas Aijas Barčas iesniegumu, kurā viņa informē, ka par Sabiedrības veselības apakškomisijas priekšsēdētāju ievēlēta deputāte Dagnija Staķe. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas sekretāram un Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

4. Prezidijs nolēma nodot Juridiskajai komisijai valsts kontrolieres Ingunas Sudrabas iesniegumu par Valsts kontroles padomes locekļa apstiprināšanu.

5. Apstiprināja komandējumu Ārlietu komisijas Baltijas lietu apakškomisijas priekšsēdētājai un deputātu grupas sadarbībai ar Ķīnas parlamentu priekšsēdētājai Ērikai Zommerei uz Pekinu (Ķīnas Tautas Republika) no 2010.gada 23.aprīļa līdz 29.aprīlim. Prezidijs nolēma apmaksāt dienas naudu 50 procentu apmērā.

6. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Saeimas deputātes Karinas Pētersones komandējumu uz Barselonu (Spānija) no 2010.gada 4.marta līdz 7.martam.

7. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētāja Jura Dalbiņa komandējumu uz Parīzi (Francija) no 2010.gada 30.marta līdz 1.aprīlim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!