• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par jaunu sadaļu Saeimas mājaslapā: 20. gadadiena. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.03.2010., Nr. 50 https://www.vestnesis.lv/ta/id/207328

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja darbu

Vēl šajā numurā

30.03.2010., Nr. 50

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par jaunu sadaļu Saeimas mājaslapā: 20. gadadiena

Saeimas mājaslapā izveidota jauna sadaļa, kas veltīta Latvijas Republikas Neatkarības deklarācijas pasludināšanas 20.gadadienai.

Sadaļā apkopoti Augstākās padomes 1990.gada 4.maija sēdes vēsturiskie materiāli – rīta un vakara sēdes stenogrammas, kā arī pats deklarācijas teksts. Publicēti arī to Augstākās padomes deputātu vārdi un fotogrāfijas, kuri vēsturiskajā brīdī balsoja par deklarācijas pieņemšanu. Mājaslapā var noskatīties dokumentālo filmu “1990.gada maijs”. Filmā ietverti kadri no 4.maija Augstākās padomes sēdes, kā arī citi vēsturiski tās dienas mirkļi.

Vienuviet apkopota arī informācija par Neatkarības deklarācijas divdesmitgadei veltītajiem pasākumiem šogad – gan Rīgā, gan visos Latvijas reģionos. Tāpat mājaslapā publicēta informācija par starptautisku zinātnisko konferenci, kurā tiks analizēti deklarācijas starptautiskie un iekšpolitiskie aspekti.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!