• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas Neatkarības deklarācijas pasludināšanas 20.gadadienas logotipu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.03.2010., Nr. 49 https://www.vestnesis.lv/ta/id/207197

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas konvertējamo valūtu kursi

Vēl šajā numurā

26.03.2010., Nr. 49

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas Neatkarības deklarācijas pasludināšanas 20.gadadienas logotipu

Konkursā par labāko Latvijas Republikas Neatkarības deklarācijas pasludināšanas 20.gadadienas logotipu žūrijas komisija ir atzinusi Solvitas Ozolas izstrādāto piedāvājumu. Logotips attēlo 20 Latvijas neatkarības gadus, kas kā stari aptver mirdzošu saules ripu. Dinamiskā saule simbolizē Latvijas neatkarības atjaunošanu kā panākumus neapturamai tautas kustībai, kas uz visiem laikiem izmainīja mūsu tautas un valsts likteni. Vienlaikus logotips atspoguļo valsts atjaunošanu, kas tāpat kā saules lēkts un riets arvien turpinās un ir mūžīgs process.

Par savu radošo veikumu autore saņems 300 latu naudas prēmiju, savukārt 100 latu veicināšanas balvas saņems Dace Vucēna un Aleksandra Samuļenkova, kuru darbi arī bija izvirzīti konkursa otrajai kārtai.

Kopumā konkursam bija iesniegti 60 darbi. Konkursa otrajai kārtai tika izvirzīti triju autoru logotipu piedāvājumi. Žūrijas komisijā darbojās Latvijas Mākslas akadēmijas mācībspēki un Neatkarības deklarācijas pasludināšanas 20.gadadienas Rīcības komitejas pārstāvji.

Izstrādāto logotipu nekomerciālos nolūkos varēs izmantot ikviens, lai daudzveidīgie Latvijas Republikas Neatkarības deklarācijas pasludināšanas 20.gadadienas pasākumi Rīgā un novados iegūtu vienotu svētku vizuālo identitāti.

Logotipu un uz tā pamata veidotus animētus interneta banerus varēs lejupielādēt Latvijas neatkarības atjaunošanas 20.gadadienai veltītajā sadaļā Saeimas mājaslapā.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!