• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Nacionālo bruņoto spēku komandieri. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.03.2010., Nr. 45 https://www.vestnesis.lv/ta/id/206835

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Tautas partijas lēmumu izstāties no valdības

Vēl šajā numurā

19.03.2010., Nr. 45

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Nacionālo bruņoto spēku komandieri

Saskaņā ar Nacionālo bruņoto spēku likumā un Nacionālās drošības likumā noteikto Valsts prezidents Valdis Zatlers 18.martā ir nosūtījis vēstuli Saeimas priekšsēdētājam Gundaram Daudzem, kurā ierosina Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandiera amatā apstiprināt brigādes ģenerāli Raimondu Graubi.

Valsts prezidents lūdz Saeimu izvērtēt iespēju laikus lemt par jauna Latvijas Republikas Nacionālo bruņoto spēku komandiera apstiprināšanu amatā, ņemot vērā, ka 2010.gada jūlijā beidzas Latvijas Republikas NBS komandiera ģenerālmajora Jura Maklakova amata termiņš un ir nepieciešams pietiekams laiks, lai nodrošinātu NBS komandiera amata pienākumu pārņemšanu.

Valsts prezidents Valdis Zatlers arī dara zināmu, ka brigādes ģenerāļa Raimonda Graubes kandidatūra Nacionālo bruņoto spēku komandiera amatam ir apspriesta Nacionālās drošības padomes sēdē 2010.gada 17.martā un guvusi vienprātīgu Nacionālās drošības padomes locekļu atbalstu.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!