• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par "ātrās palīdzības" iepirkumu un finanšu situāciju rehabilitācijas centrā "Vaivari". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.03.2010., Nr. 43 https://www.vestnesis.lv/ta/id/206679

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par valdības lēmumu pieņemšanas procedūru

Vēl šajā numurā

17.03.2010., Nr. 43

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par “ātrās palīdzības” iepirkumu un finanšu situāciju rehabilitācijas centrā “Vaivari”

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis 16.martā parakstīja divas rezolūcijas veselības ministrei Baibai Rozentālei, ar kurām uzdots sniegt informāciju un skaidrojumus par neatliekamās medicīniskās palīdzības transporta pakalpojumu iepirkumu Rīgas reģionālajam centram, kā arī par nacionālā rehabilitācijas centra “Vaivari” finanšu situāciju saistībā ar pacientu rehabilitēšanas pakalpojumu nodrošināšanu prioritārajām pacientu grupām.

Sakarā ar 2010.gada 9.martā publicēto paziņojumu par iepirkuma procedūras “Par neatliekamās medicīniskās palīdzības transportlīdzekļu ar specializēto aprīkojumu un autovadītāju pakalpojuma nodrošināšanu Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta Rīgas reģionālajam centram” rezultātiem veselības ministrei uzdots nekavējoties iesniegt premjeram abu pušu parakstīto līguma kopiju, AS “Rīgas Sanitārā transporta autobāze” iesniegto piedāvājuma kopiju un citu nepieciešamo informāciju, kas ļautu spriest par pieņemto lēmumu likumību un finanšu pamatotību. B.Rozentālei vienlaikus jāsniedz informācija par konkursa noslēgtās līgumcenas (31 667 793 lati) novirzes iemesliem no prognozētās līgumcenas (21 600 000 latu).

Otrajā rezolūcijā, ko parakstījis Ministru prezidents, līdz 16.marta pulksten 17 veselības ministrei uzdots sniegt pārskatu par nacionālā rehabilitācijas centra “Vaivari” 2009. un 2010.gadā no valsts budžeta apmaksātajiem medicīniskās rehabilitācijas sniegtajiem pakalpojumiem, tos nodalot no pakalpojumiem, kuri ir apmaksāti par saviem vai trešo personu līdzekļiem. No B.Rozentāles arī tiek gaidīta informācija par iecerētajām izmaiņām un pieņemtajiem lēmumiem, lai nacionālā rehabilitācijas centrā “Vaivari” 2010.gadā nodrošinātu pacientu rehabilitēšanas pakalpojumus prioritārajām pacientu grupām, nepieciešamo finansējumu, plānoto pakalpojumu skaitu un tā nodrošinājumu atbilstoši pieprasījumam, t.sk. iespējām pārdalīt valsts budžeta finansējumu par labu neatliekamajiem rehabilitācijas pakalpojumiem.

Līga Krapāne, Ministru prezidenta preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!