• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrs: Par Īslandes ES iestāšanās sarunām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.03.2010., Nr. 38 https://www.vestnesis.lv/ta/id/206303

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Iekšlietu ministre: Par 16.martā pieteikto pasākumu aizliegšanu

Vēl šajā numurā

09.03.2010., Nr. 38

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrs: Par Īslandes ES iestāšanās sarunām

6.martā Īslandē notika referendums par likumprojekta par valsts garantijām bankrotējušās “Icesave” bankas noguldījumu atmaksai Lielbritānijai un Nīderlandei 3,8 miljardu eiro apmērā. Provizoriskie rezultāti liecina, ka ar pārliecinošu balsu vairākumu Īslandes iedzīvotāji ir noraidījuši likumprojektu.

“Šis negatīvais referenduma rezultāts nedrīkstētu atstāt tiešu ietekmi uz Īslandes iestāšanās sarunām Eiropas Savienībā. Iestāšanās kritēriji visām kandidātvalstīm ir skaidri noteikti, savukārt atšķirīgas pozīcijas divpusējos jautājumos ir jārisina divpusējās sarunās,” uzsver ārlietu ministrs Māris Riekstiņš.

“Īslandei ir jāturpina sarunas ar Apvienotās Karalistes un Nīderlandes valdībām, lai kopīgi rastu risinājumu “Icesave” noguldījumu atmaksai. Īslandes valdība ir vairākkārt skaidri norādījusi, ka tā pildīs savas starptautiskās saistības,” atzīmē Latvijas ārlietu ministrs.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!