• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par pieteikšanos konkursam uz NVO pārstāvja vietu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.03.2010., Nr. 35 https://www.vestnesis.lv/ta/id/205986

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par plāniem renovēt daudzdzīvokļu mājas

Vēl šajā numurā

03.03.2010., Nr. 35

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par pieteikšanos konkursam uz NVO pārstāvja vietu

1.martā Nevalstisko organizāciju un Ministru kabineta sadarbības memoranda padomes sekretariāts izsludinājis pieteikšanos konkursam uz nevalstisko organizāciju (NVO) pārstāvja vietu, kas iegūs tiesības kļūt par memoranda padomes pilnvarotu pārstāvi dalībai valsts sekretāru sanāksmēs un/vai Ministru kabineta komitejas sēdēs ar padomdevēja tiesībām.

2010.gada 23.februāra grozījumi Ministru kabineta noteikumos Nr.300 “Ministru kabineta kārtības rullis” nosaka, ka turpmāk valsts sekretāru sanāksmēs un Ministru kabineta komitejas sēdēs ar padomdevēja tiesībām var piedalīties Nevalstisko organizāciju un Ministru kabineta sadarbības memoranda īstenošanas padomes pilnvarots pārstāvis (1.11. un 149.15.punkts).

Nevalstisko organizāciju un Ministru kabineta sadarbības memoranda īstenošanas padome izstrādājusi un pieņēmusi izvirzīšanas kārtību un kritērijus NVO dalībai valsts sekretāru sanāksmēs un Ministru kabineta komitejas sēdēs ar padomdevēja tiesībām (skat. dokumentu pie informācijas Ministru kabineta mājaslapas sadaļā “Sabiedrības līdzdalība”). Kārtība paredz, ka NVO pārstāvis tiek izvēlēts atklātā konkursā. Kandidātu var pieteikt biedrības un nodibinājumi, kas ir organizāciju apvienības, darbojas interešu aizstāvības jomā, ir reģistrēti vismaz trīs gadus pirms konkursa izsludināšanas, kā arī spēj nodrošināt informācijas izplatīšanu un citu nozares nevalstisko organizāciju aktivitāšu koordināciju. Minētajā dokumentā noteikti arī kritēriji NVO nominētajiem pārstāvjiem, kā arī norādīti dalībnieku vērtēšanas kritēriji.

NVO pārstāvju pieteikumus un dokumentāciju Valsts kancelejā var iesniegt līdz šā gada 29.martam. Papildu informācija pieejama Ministru kabineta mājaslapas sadaļā “Sabiedrības līdzdalība”.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!