• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrs: Par ciešāku Latvijas iesaisti attīstības sadarbībā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.02.2010., Nr. 27 https://www.vestnesis.lv/ta/id/205313

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ekonomikas ministrs: Dodoties darba vizītē uz Indiju

Vēl šajā numurā

17.02.2010., Nr. 27

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrs: Par ciešāku Latvijas iesaisti attīstības sadarbībā

15.februārī notika ārlietu ministra Māra Riekstiņa tikšanās ar jauno Eiropas Komisijas attīstības sadarbības komisāru Andri Piebalgu. Tās laikā tika pārrunāta jaunās Eiropas Komisijas darbības programma un Eiropas Savienības aktuālie institucionālie jautājumi, tostarp sadarbības iespējas starp jaunveidojamo Eiropas Ārējās darbības dienestu un Eiropas Komisiju attīstības sadarbības jomā.

“Izvērtējot budžeta iespējas, Latvijai turpmākajos gados ir jācenšas piešķirt adekvātu finansējumu attīstības sadarbības projektiem, tādējādi solidāri ar starptautisko sabiedrību īstenojot izvirzītos mērķus attīstības palīdzībā,” norādīja ārlietu ministrs M.Riekstiņš.

Savukārt Eiropas Komisijas attīstības sadarbības komisārs A.Piebalgs norādīja uz Latvijas uzņēmēju interesi iesaistīties attīstības sadarbības projektos un atzīmēja arī nevalstisko organizāciju un pašvaldību iespējas piedalīties šāda veida pasākumos.

A.Piebalgs Eiropas Komisijā 2010.–2014.gadam atbildēs par attīstības politikas jautājumiem. Eiropas Parlaments jauno Eiropas Komisijas sastāvu apstiprināja 9.februārī, un A.Piebalgam ir uzticēts attīstības sadarbības komisāra portfelis.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!